![]() |
Windows 64 bit odinstalowany! Jak zaczną pojawiać sie programy, które go wykorzystaja to wrócę do tematu, a mieć 64bit po to, bo zainstalować aplikacje 32 bitowe mija się z celem. Samo to, ze kalkulator obliczy silnię z 50000 o 5 sek szybciej niż zwykły XP nie jest wystarczajacym powodem, by go zostawić. Tym bardziej, że to tylko wersja testowa. Mimo wszystko dzięki dla tych, którzy wykazali chęć pomocy!
:) |
Magda czytam tak Twoje wypowiedzi i zadaję sobie jedno pytanie:
Kim jesteś z zawodu? Po prostu spotyka się tak mało kobiet znających tak dobrze na rzeczy :) |
zebys widzial jak magda szalala w dziale dvd jak miala 812 :D
to bylo cos :) |
a tak poza tematem ...
a mnie ciekawi czy Magda to ta interesująca osóbka w avatarku. |
Cytat:
|
Mnie też ale coś jakby znajomego "Final Fantasy"chyba,że się mylę.
|
To nie ja. :)
EDIT: Ale obiecuje, że jak znajdę chwilkę to pomęczę photoshopa i zobaczę czy mi się uda zrobić moją mordkę w podobnym stylu. |
Cytat:
|
no to czekamy madziu :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Ja równiez czekam na nowego avatarka. Aha, gdzie tą całą wiedze zdobyłaś? |
Kobieta ??? + inteligencja (wysoka) ??? + uroda + sex = ha tylko co? Bo bomba wodorowa uzbrojona i odbezpieczona to w porownaniu nic, zero, null !!!
Jako wielokrotnie zonaty, lysy, gruby kurdupel, o zerowym IQ nie zalecam sie :D nie umizguje :D ale za to mam okropnie kudlate mysli :D |
Ale ja umizgów nie przyjmujmę. :) Mam wspaniałą i kochaną rodzinę a na dodatek... UWAGA...
... ... ...niech już będzie, zdradzę sekret. :) Za około tydzień urodzi nam się dzidzia! :fala: Co prawda wstępnie mam przygotowane typy imion ale jak ktoś podsunie dobry pomysł to może chrzestnym zostanie... :) |
Cytat:
a dzidzia to on czy ona :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:43. |