![]() |
Cytat:
|
Cytat:
(mówię oczywiście o wersji z rodzynkami;) ), a może to freewarwe? Ja do tej pory używałem MKsa-bez szczególnycch problemów |
Cytat:
uzywam i uzywac bede :jupi: nie ma miejsca u mnie na inny soft antywirusowy |
Mały błąd Franc, pisze się Dr Web
|
Przez dwa dni miałem MKSa ale przesiadłem się z powrotem na Nortona
z różnymi jego wersjami mam do czynienia od lat i nigdy nie miałem problemów. Co do wyboru programu antywirusowego - każdy ma swoje zdanie - mam kumpla który używa Dr Webb (chyba tak się pisze?) i nie ma najmniejszego zamiaru przesiadać się na inny, nawet nie chce innego wypróbować - jest zadowolony z Doktorka. |
Ja się wyłamię i podam coś nowego
McAfee Rulezz :chytry: używam i jestem zadowolony 8) |
Norton RulezZ
proponyje potestowac na produkcjach z z0mbie.host.sk :chytry: |
NORTON NORTON NORTON NORTON NORTON NORTON NORTON NORTON NORTON NORTON NORTON NORTON NORTON NORTON NORTON NORTON NORTON NORTON NORTON NORTON NORTON NORTON NORTON NORTON NORTON NORTON NORTON NORTON NORTON NORTON NORTON NORTON NORTON NORTON NORTON NORTON
http://www.symantec.pl/region/pl/plh...1015133503.jpg PS To nie reklama tylko rozmowa o antyvirach ;) |
Cytat:
|
Ja tez powiem Norton Rulezz.Mam go od dawna i ani razu mnie nie zawiodl. Dziala mi swietnie na 98SE2 jak i XP.
|
Konfigurowalem go na rozne sposoby, ale roznice mnie nie zadowalaly. Wydaje mi sie , ze dobry program, ktory musi chodzic w tle nie powinien zarznac sprzetu jakim dysponuje nawet na najbardziej morderczych ustawieniach. Do wymeczania sa inne aplikacje.
|
Cały myk polega na dobrym skonfikurowania KAV 4.0.6.0 bo jak go zostawisz na ustwienich fabrycznych to zarzniesz maszyne - a ja mam tak ustawione ze obciazenie mam znikome
|
Kaspersky kiepsciutko pracuje na Win Me, spowalnia system i wiesza sie przy skanowaniu duzych archiwow. Natomiast Norton Rulez!!! :chytry:
|
Chyba nie podpadam pod regulamin ?????
To nie jest reklama - trwa dyskusja o antywirach. |
Ilość załączników: 1
Laser - leci paczuszka do ciebie ;)) - eeee żart
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:14. |