![]() |
Witam !
Najlepsza jest wyobraznia - notabene jak miałem swira na punkcie antywirusów / piec razy dziennie sprawdzałem czy sa nowe definicje / to wirusywpadały mi co kawałek !! A teraz od tego czasu gdy nie instaluje tego dobrodziejstwa nic mnie nie dopada - i zeby nikomu nie wpadło do głowy zeby mi cos podesłac|| ;) |
Najlepszy jest Norton Antivirus 2002,2003!!
|
NSW 2003 RULEZ.
Całe życie pracowałem na Nortonie. Chociaż kiedyś ca. 2 lata temu miałem ciekawego wirusa. Musiałem pozbyć się go na raty: nortonem do kwarantanny a z tamtąd MKSem. W pojedynkę żaden nie dawał rady. Nie zmienia to mojej opinii: Norton rulez 8) |
Ci desperaci to moi kumple którzy wiśeli mi przysługę || || || a pozatym wiedziali że niejest to groźny wirus!
|
Re: antywirusy ????
Cytat:
Skąd znalazłes przynajmniej 4 desperatów którzy dali sobie system zainfekowac ??? ;) |
KAV RULEZZZZZZZZZZ
|
Cytat:
ale nie mogę się powstrzymać NAV 2003 RULEZ ... (obciąża słabe kompy hehehe) |
Kaspersky jest bez wątpienia najlepszy :) Moim zdaniem nie ma lepszego :)
|
Kaspersky Rulezz
Dokładnie:) Ostatnimi czasy zmieniłem zdanie z nortona na własnie ten progz:) |
antywirusy ????
Weim że taki temat już był kilka razy lecz wcześniejsze posty nie rozwiały moich wątpliwości. A więc: jaki program antywirusowy uważacie za najlepszy???? Robiłem test antywirusowy tj. skombinowałem 5 kompów każdy zarażony wirusem "I.worm.nimda" i najlepiej wypadł Kaspersky i AntiVireKit G 11 a teraz test:
Kaspersky: - Nie obciąża systemu - Dobra wykrywalność - Łatwość obsługi - Wykrywanie makro wirusów AntiVirenKit g 11 - Bardzo obciąża system - Dobra wykrywalność - Bardzo łatwa obsługa - Brak wykrywania makro wirusów a jakie wy macie zdanie bo moim zdaniem to Kaspersky RULEZ!!!! |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:48. |