![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Forumator
Data rejestracji: 06.12.2002
Lokalizacja: Miasto Aniolow
Posty: 729
![]() |
nie wiem czy aby napewno tak to sie robi...ale;
drazysz mala dziurke w arbuzie, na tyle tylko by wcisnac do niej koncowke lejku (lejka?) kuchennego, i przez nia wlewasz po troche 'utrwalacza'. wlewasz po troche, mozesz zalac lejek i poczekac az wszystko wsiaknie, po czym znowu go zalac. wiem ze taki arbuz powinienen sobie pare godzin odstac w lodowce. wtedy sie wszystko powinno rowno rozlac w srodku, no i zimny arbuz bardziej smakuje. tak to chyba robili moi znajomi. |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
Lokalizacja: Sieć globalna
Wiek: 31
Posty: 1227
|
|
![]() |
![]() |
|
|