![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 |
^_^ czekam na bana ;)
Data rejestracji: 05.03.2004
![]() |
Masz pewnie XP. Musisz ustawić w panelu sterowania układ klawiatury na polski programisty bo pewnie masz sam polski. Mój mail kodziu13@o2.pl - jakbyś mógł to prześlij mi ten skin.
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
The Division Bell
Data rejestracji: 15.07.2002
![]() |
Usuń wszystkie inne układy i zostaw sam Polski programisty, nie powinno się już przestawiać.
pozdrowienia |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
nie pamietam jak wlaczyc tryb przestawiania, ale jak juz ci sie sam wlaczyl i klawiatura sie zmienila to przestawia sie jesli nacisniesz na raz ctrl i shift - usuwania ukladow klawiatury nie polecam bo nigdy nie wiadomo kiedy moga sie przydac [u mnie w pracy dosc czesto] a szukanie plyty [wiecie gdzie lezy naturalnie?] jest czyms czego lepiej uniknac
co do wodotryskow na pulpicie - kazdego kiedys to trafia i wiekszosci przechodzi - dziwna to moda, i najczesciej bawia sie w to ludzie ktorzy maja duzo lub za duzo wolnego czasu [tez tak chce] bo uzytkowych walorow to ma niewiele a i natlok mrugajacego badziewia szybko staje sie meczacy wszystkim jednak zainteresowanym tematem glebiej polecam Samurize - ten system jest naj naj naj naj naj - jednak radze przeczytac dokumentacje jesli ktos ma ochote na kompletna zmiane wygladu to zostaje aston lub litestep - tu radze dokumentacje przeczytac trzy razy i trzy razy sie zastanowic
![]() |
![]() |
#19 | |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
#20 | |
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
Cytat:
na gorze wpisz nazwe swojego miasta (bez polskich znakow), czyli Wroclaw i GO ![]() klikasz w wynik i spojrz na adres, a wyglada on tak... .../outlook/travel/local/PLXX0029?from=search_city i juz widac jaki kod masz wpisac - PLXX0029 ![]()
![]() |
![]() |
#21 | |
the one
CDRinfo VIP
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#22 | ||||
the one
CDRinfo VIP
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
A co do innych rzeczy to zaczęły się wakacje, z dziesięć dni będę siedział w domu zanim gdzieś wyjadę (zgrupowanie karate, a potem już do pracy na dwa miesiące), więc chwię się mogłem tym pobawić. Chciałem to też zrobić, zanim przeinstaluję Windowsa, co zaraz zamierzam zrobić (żeby potem już sobie swieżego systemu nie zaśmiecać). Na stałe co najwyżej zostawię sobie kalendarz z zaznaczonymi konkretnymi datami, bo to mi dość często jest potrzebne. Cytat:
Cytat:
Z ciekawostek polecam stronę: www.devilindisguise.tk Wczoraj ją znalazłem i znajduje się tam jakiś program/archiwum, które podobno samo zmienia cały wygląd Windowsa. Sam dokładnie nie wiem, jak do działa. Screeny znajdują się na stronie i wyglądają dość ciekawie. Sprawdzę do dzisiaj, jak zrobię już kopie wszystkich potrzebnych mi danych (żebym w razie jakiejś awarii nie bawił się już w odzyskiwanie systemu, tylko zrobił format i wziął się za stawianie wszystkiego od nowa), może będzie to coś ciekawego. Gorzej, że wymaga to Windowsa z SP1, którego ja nie mam (nawet sobie wczoraj ściągnąłem, ale z wiadomych niestety powodów, nie mogłem zainstalować...). No, ale może zadziała. Sprawdzę i dam znać.
![]() |
![]() |
#23 | |
the one
CDRinfo VIP
Cytat:
![]() Jeszcze jedno, wiesz może, co oznacza po polsku: Dew Point? Znam angielski dość nieźle, ale do tego nie mogę dojść.
![]() |
![]() |
#24 |
^_^ czekam na bana ;)
Data rejestracji: 05.03.2004
![]() |
Chodziło mi o post 12.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
CDRinfo VIP
![]() |
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#26 | |
the one
CDRinfo VIP
Cytat:
![]() http://www.adamdorman.com/ Polecam zwłaszcza Oriental24h (http://www.adamdorman.com/rainmeter_skins.php) i byłbym wdzięczny, gdybyś, jeśli uda Ci się to rozgryźć, powiedział mi, jak do cholery odczytuje się na nim godzine ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#27 |
the one
CDRinfo VIP
Hmmm, zapisywałem sobie różne dane, między innymi przejrzałem różne skiny do podanych wyżej programów i zostawiłem tego trochę pootwieranego, bo już nie odinstalowywałem wiedząc, że zaraz będę system przeinstalowywał. Muszę przyznać, że trochę się zdziwiłem po zrestartowaniu systemu. Daję screena, jak nie powinien wyglądać pulpit
![]()
![]() |
#28 |
Guru
Data rejestracji: 04.01.2003
![]() |
Zna ktos z Was moze jakies ciekawe themepacki do Astona ? Bo na stronie domowej nie znalazlem nic interesujacego.
Dzisiaj sobie go zainstalowalem i jesetem zadowolony - wszystko dziala jak powinno a nawet mam wrazenie ze troche jakby szybciej.
![]() |
#29 | |
CDRinfo VIP
![]() |
Cytat:
poszukaj tez moze na www.wincustomize.com
![]() |
![]() |
#30 |
Guru