![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 30.01.2004
![]() |
Nie polecam ASUSA oprócz pamięci będziesz miał i inne problemy typu sterowniki do SATA, a jak źle pójdzie to i z grafiką.Nie wiem dlaczego ma ona dobre opinie , ja osobiście uważam że nie jest to takie cudo ale kto będzie ganił płytę naktórą wydał kupę forsy. Jeżeli możesz wyłozyć ok.380 zł to kupuj EPOXA RDA+ , to jest naprawdę to co tygrysy lubią najbardziej.Ja właśnie zmieniłem słynnego ASUSA na tą płytę po problemach jakie miałem i jestem zachwycony, BIOS i stabilność rewelacja nie to co w tamtej płycie.Pozdrowienia.
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 30.01.2004
![]() |
Nie polecam ASUSA oprócz pamięci będziesz miał i inne problemy typu sterowniki do SATA, a jak źle pójdzie to i z grafiką.Nie wiem dlaczego ma ona dobre opinie , ja osobiście uważam że nie jest to takie cudo ale kto będzie ganił płytę naktórą wydał kupę forsy. Jeżeli możesz wyłozyć ok.360 zł to kupuj EPOXA RDA+ , to jest naprawdę to co tygrysy lubią najbardziej.Ja właśnie zmieniłem słynnego ASUSA na tą płytę po problemach jakie miałem i jestem zachwycony, BIOS i stabilność rewelacja nie to co w tamtej płycie.Pozdrowienia.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
przeciętny zjadacz...piwa
Zlotowicz
Data rejestracji: 12.04.2002
![]() |
Tak ten EPOX ma 6-kanałowy dźwięk.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 30.12.2002
![]() |
Zapomniałem wspomniec Wam ,ze w pracy zlozylem kompa jako stacja robocza
Płyta wlasnie ASUS tylko, ze A7V KT133 SDRAM 512 MB AMD Athlon 1,1 grafa S3 Trio i sieciowka D-Link 530TX, CD-R Philips.....no i wlasnie z tej kombinacji wyszla kaszana. Instalowalem poczciwego Wina 98 SE ,stery do plyty i do sieciowki i to wszystko.....bo wiecej nie moglem. ![]() Office 2000 wywalal sie w polowie cofajacinstalacje, GroupWise dawal komunikaty o przedwczesnym zamknieciu mimo iz z niego nie korzystalem....zainstalowanie latek ze strony Microsoft konczylo sie blue screenem....a pozniej cofnieciem rejestru do stanu prawidłowego działania i wtedy to juz nic nie dzialalo..... Dlatego nie wybiore ASUSA....... |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zlotowicz
![]() |
Na moim EPOXie pracuje Win98se oraz Linux. Kiedyś instalwoałem również XP. Wszystko bez problemów chodzi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 30.12.2002
![]() |
@Epol jak sprawuje sie Tobie ta grafa.....zadowolony?
@kostianek popieram taka postawe.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zlotowicz
![]() |
Grafa narazie śmiga ładnie. Dziś zabiore się za podkręcanie to potem dam znać jak mi poszło.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|