![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Indywidualista
Data rejestracji: 16.08.2002
![]() |
Witam serdecznie
![]() Dopełniając mojego zobowiązanie wobec użytkowników przesyłam kolejną informację prasową, która tym razem Was ucieszy! ![]() --------------------------------------------------------------------- Stały Dostęp do Internetu SDI TP o 20 proc. tańszy! O 20 procent tanieje Stały Dostęp do Internetu SDI TP. Jego użytkownicy od 1 marca płacić będą abonament w wysokości 109 zł brutto miesięcznie. Osoby, które zamówią tę usługę do 30 kwietnia 2004 r., zapłacą za instalację jedynie 1,07 zł brutto ! SDI TP zapewnia nieograniczony dostęp do Internetu z prędkością do 115 kb/s oraz stały adres IP. Umożliwia jednoczesne surfowanie po sieci i korzystanie z telefonu. Jest to doskonałe rozwiązanie dla osób, które używają Internetu przede wszystkim do przeglądania stron WWW oraz korzystania z poczty elektronicznej. Usługę można zamówić w dowolnym Telepunkcie lub Punkcie sprzedaży TP. Nowa oferta SDI TP to kolejne z cyklu działań TELEKOMUNIKACJI POLSKIEJ zmierzających do uatrakcyjnienia usług dostępu do Internetu i uczynienia ich bardziej przystępnymi dla Klientów. Źródło: Inf. Prasowa TP --------------------------------------------------------------------- Jak dla mnie rewelacja ![]() Widać, że TP reaktywuje w pewnym stopniu usługę ... zapraszam do dyskusji!
[ Miłego dnia. Matteo (You have to see it for yourself ...) /// [ ASUS A8N-SLI DEL nF4 | AMD Athlon64 3200+ | 2GB GEIL RAM | GF Gainward 6600GT | WindowsXP (SP2) /// [ DVDRW LG SuperMulti 16x | CDRW Lite-On 40x | Samsung SpinPoint 250GB SATA | LG StudioWorks 700S /// |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
chyba sobie podskoczę z radości
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
Cytat:
dziwna jest ta firma...
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Guru
Data rejestracji: 13.02.2003
![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Komandor
Data rejestracji: 29.07.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() majac terminal uzywasz go jednoczesnie do netu i do rozmow telefonicznych, tak samo jak w przypadku NOESTRADY A ze ta firma jest dziwna to juz inna historia, o ktorej wszyscy dobrze wiemy pozdrawiam |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Indywidualista
![]() |
Dziwna, ale ja jestem pozytywnie zaskoczony tą sytuacją
![]() 30zł piechotą nie chodzi ... będzie na płytki!
[ Miłego dnia. Matteo (You have to see it for yourself ...) /// [ ASUS A8N-SLI DEL nF4 | AMD Athlon64 3200+ | 2GB GEIL RAM | GF Gainward 6600GT | WindowsXP (SP2) /// [ DVDRW LG SuperMulti 16x | CDRW Lite-On 40x | Samsung SpinPoint 250GB SATA | LG StudioWorks 700S /// |
|
|
|
|
|
#7 |
|
.:Obey Your Master:.
Data rejestracji: 18.12.2003
![]() |
Czyli jest to lepsze rozwiązanie od okrojonej Neostrady??
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Indywidualista
![]() |
Zależy kto będzie korzystał, moim zdaniem tak ...
-------------------------------------------------- SDI Przesył do klienta: 14.3KB/s (12kB/s) Przysył od klienta: 14.3KB/s (12kB/s) Stałe IP: Tak Limity: Brak Cena: 109.00zł ---------------------------- NEOSTRADA TP 128 Przesył do klienta: 16KB/s (14kB/s) Przysył od klienta: 8KB/s ( 7KB/s) Stałe IP: Nie Limity: 5GB miesięcznie Cena: 99.00zł -------------------------------------------------- * - w nawiasach średnia osiągalna transmisja danych!
|
|
|
|
|
#9 |
|
...niepoprawny marzyciel.
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
Sdi w tym przypadku jest duzo lepsze.
Predkosci szybsze i masz stale ip i bez limitow a to samo mnie zaciekawilo, czy zmienili cos na adsl chociaz pamietam ze tak samo pisali jak sie pojawilo sdi ze mozna dzwonic i surfowac, wiec ciekawe...
Ostatnio zmieniany przez Kasprzak : 05.02.2004 o godz. 16:25 |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Forumator
Data rejestracji: 23.05.2003
![]() |
powiedzmy że jestem zadowolony... chociaż tyle...
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
..::Blue Machine::..
Data rejestracji: 12.11.2003
![]() |
z tego co wiem to modem jak i telefon jest podpiety do tej samego kabelka. jak ktos dzwoni i zaczynasz rozmawaic to od razu spada przepustowosc lacza o polowa. a jak odlozysz sluchawke to wraca spowrotem do normala.
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
User
Data rejestracji: 25.09.2002
![]() |
hmmm ciekawa oferta
8)
|
|
|
#13 | |
|
![]() |
Cytat:
To była bardzo krótka promocja SDI za 109 zł brutto!! |
|
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Komandor
Data rejestracji: 29.07.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
jesli SDI ma kosztowac tak jak dotad... lepsza oferta bedzie juz neostrada 128 a nawet 512 pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
#15 | |
|
![]() |