![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
..::Blue Machine::..
Data rejestracji: 12.11.2003
![]() |
Problemy z PeCetem (Fast Writing)
hejka!
wiec tak: plytka gigabyte GA-7VAX procek: Athlon2000+ grafa: WinFast GeForce Ti 4200 64MB problem w tym, ze po zapuszczeniu systemu, laduje sie wundows i w chwili gdy ma sie pojawic pulpit winXP monitor sie wylacza w tryb uspienia... albo w biosie jak sie posiedzi chwile to tez gasnie monitor. a jak sie proboje wingorze przeinstalowac, to monitor sie usypia jak zacznie ladowac pliki do instalacji... karta w innych pecetach dziala normalnie, nic sie nie dzieje. inne karty w feralnym kompie dzialaja ok. wiec o co biega? ktos zarzucil mi haslo zebym wylaczyl Fast Writting dla grafiki, ale za cholere nie moge znalezc takowej opcji w biosie. jak ktos wie co moze byc przyczyna, albo wie jak wylaczyc ten fat writting, to czekam na posty! pozdrawiam!
Ostatnio zmieniany przez Andrzej_Lepper : dzisiaj o godz. 11:55. |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Guru
Data rejestracji: 23.08.2004
![]() |
Ja mam ta sama plyte glowną. Jak wejdziesz do biosu to nacisnij ctrl+f1 to ci sie nowe opcje pojawia. Poszukaj tam jest opcja ta, tylko nie pamietam teraz gdzie dokladnie. Jak nie znajdziesz to daj znac....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wyjechać Ci z bani ?
Data rejestracji: 26.02.2004
![]() |
mam tez taka sama plyte tylko ma jeszcze 2 literki za twoim oznaczeniem P-Ultra.
tak jak kolega wyzej napisal ctrl+f1
Choćby ![]() Telekomunikacja - nie burdel. Nie każdy klient musi być zadowolony. Żale kierować TU lub TU 50102055581111133885000064 INTELIGO Zbieram na drugi palnik - LITEK lub BENQ kazdy grosz sie liczy ![]() Juz nie szukam pracy ![]() Plextor PX-716A bios 1.04 RPC1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
szukaj w Advanced Chipset Features... AGP Fast Write Support, something like that
![]()
![]() |
#5 |
![]() |
oka, bede probowal, ale przez telefon to nie wiem czy cos zdzialam
![]() bo ja w kraku na abicie, a brat w kielcach na gigabycie...
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
właśnie przeglądnąłem manuala tej płyty i lipa jakaś... nie widze tam takiej opcji nawet
![]()
![]() |
#7 |
![]() |
no wlasnie ja tez przegladalem...
i nawet takiego cusik jak ctrl+f1 nie znalazlem :/ a co do mojego problemu... smiszne to jest bo karta siedziala w mobo juz od 2 lat i teraz nagle zaczelo sie wszytko gryzc ze soba i sypac... :/
Ostatnio zmieniany przez Andrzej_Lepper : dzisiaj o godz. 11:55. Ostatnio zmieniany przez Edwardo : 30.01.2005 o godz. 18:46 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guru
Data rejestracji: 23.08.2004
![]() |
Ja sie o tym dowiedzialem z Eksperta Komputer Swiata. Fajnie bo pojawia sie o wiele wiecej opcji, a co dziwne dzieki temu dopiero moglem zmienic w biosie tryb z pio na dma...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wyjechać Ci z bani ?
![]() |
ja mam w instrukcji wlasnie ta kombinacje ctrl + f1 ale mobo to 7VAXP-Ultra
a moze aktualizacja biosu na mobo ![]()
Choćby ![]() Telekomunikacja - nie burdel. Nie każdy klient musi być zadowolony. Żale kierować TU lub TU 50102055581111133885000064 INTELIGO Zbieram na drugi palnik - LITEK lub BENQ kazdy grosz sie liczy ![]() Juz nie szukam pracy ![]() Plextor PX-716A bios 1.04 RPC1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() |
bios jest najnowszy wgrany...
oka, juz znalezlismy "telefonicznie" opcje fast writting... teraz obczajmy czy cos to zmienilo...
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
![]() |
dobra, wylaczylem fast wriiting i sioe uruchamia pulpit atle zarabiscie wolno i kolory zmienia...
kurcze, chyba grafa do wymiany... a jak grafa do wymiany, to i mobo, a jak mobo to i procek, ram tez ![]() co polecacie? ^_^
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wyjechać Ci z bani ?
![]() |
oj nie przesadzaj ze wszystko do wymiany
![]() grafe kup i bedzie dobrze po co kompa wymieniac teraz trzeba jeszcze poczekac jak potanieje np: A64 (939)
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
![]() |
grafe kupie, tylko ze pci-express wszedl, wiec nie wiem czy warto inwestowac jeszcze w agp8x czy lepiej od razu w expressa...
![]() |
![]() |
![]() |
|
|