Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 30.08.2006, 10:25   #15
mgit
Guru

Data rejestracji: 22.08.2004
mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez M@X
A ja mam pytanie - tak zachwalasz Jabbera mgit m.in. ze wzgledu na fakt posiadania przez niego SSL. Pytam wprost - po co Ci to? Ja nigdy z SSL nie korzystalem, nie jestem terrorysta ani wielkim biznesmenem (swoja droga - powazne interesy przez internet to totalny brak profesjonalizmu) zeby szyfrowac swoje rozmowy uniemozliwiajac ich przechwycenie... Wali mnie to, komunikator pozwala mi umowic sie na spotkanie czy dowiedziec np. co dzialo sie na uczelni, gdy nie moglem sie na niej pojawic. Tyle.
ja na SSL nigdy uwagi nie zwracałem, mimo iż mam je włączone...

przeszedłem na jabber, bo:
+ miałem dość padających serverów gg
+ miałem dość osób wowołujących mnie i piszących poklikasz itd.. na jabber takie cuś się nie zdarza...
+ zachciało mi się mieć długie opisy, w jabber/tlen opis może śmiało przekraczać 100 znaków ...
+ no i zachciało mi się tlena na linuxie.... Xtlen mi na linuxie działac nie chciał, a dzięki transportowi na jabber mam tlena/jabber/icq na linuxie

Twoje uprawnienia: