![]() |
Cytat:
|
Cytat:
ich tak nazwać jeszcze-oni nie zasługują na takie miano nawet;) |
Witam !
Cytat:
Dla mnie to nawet nie są pseudokibice - to chuligani i koniec !! Cytat:
Pozdrawiam ro29 |
I stało się, Cracovia została ukarana:
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
a ciekawe na jakiem podstawie zawiesili spikera ?
przecież nie zatrudnia go pzpn, ani nie wydaje mu licencji, więc co ? a skoro sędzia napisał w raporcie, że go opluli i rzucali w niego śniegiem i lodem, to czemu nie przerwał meczu ? |
spikerowi moga skoczyc
policja? a co ma ****a policja do tego? policja wkracza wtedy jak jest dym co nie zmienia faktu, ze moje zdanie jest takie 'lac i patrzec jak rowno puchnie" |
Witam !
I tak oto po raz kolejny ukarano spokojnych kibiców, którzy teraz meczu nie będą mogli obejrzeć, klub który musi zapłacić karę nie za swoje winy ... A prawdziwi winowajcy, co radość mają tylko z tego jak kogoś pobiją, a kibic innego zespołu to wróg ........ Nic już wiecej nie napiszę, bo szkoda nerwów ... ro29 |
Cytat:
|
Wrzuce swoje 3 grosze. Zastanawiam sie o ktorej bylo to morderstwo, wyglada mi na to ze dobrych kilka godzin po meczu.Wiec co ma do tego policja ? Ma tydzien po robic intensuwne patrole i sprawdzac czy nikt w samochodzie z nozem na innych nie poluje ? Nie bedzmy smieszni, jak beda chcieli to zabija. Inna sprawa jakby to bylo na stadionie.
Co do kary to sie dziwie reakcji co poniektorych. Jak dla mnie to sluszna jaknajbardziej. Widzialem ciekawe zdjecie w wyborczej i chocby za nie klub dostal kare, spiker za to ze organizowal doping co jest zabronione chyba na calym swiecie, a przynajmniej w europie. Wiec naprawde nierozumiem niektorych tutaj. tak jeszcze zacytuje bo nawet chcialo mi sie szukac: - ''Policji obowiązkiem było - wiedząc, co się dzieje'' - tzn co, dostali cynk ze byla rozroba w busie i ze ktos jezdzi z nozem po miescie ? no ja prosze o litosc - ''Niemniej jednak jeśli już szukamy odpowiedzialności to ta - poza naturalnie samymi bandytami, leżeć może jedynie po stronie policji, a obarczanie nią klubu piłkarskiego jest zrzucaniem winy na łatwą ofiarę..'' - wg ciebie jaki obszar wokol stadionu maja zabezieczyc i w jakim wymiarze czasowym po meczu ? A ile takich grupek moze byc ? Kazda maja pilnowac do tygodnia po meczu ? -''I tak oto po raz kolejny ukarano spokojnych kibiców, którzy teraz meczu nie będą mogli obejrzeć, klub który musi zapłacić karę nie za swoje winy ...'' Doprawdy ? Wyjasnienie wyzej. To ze klub niereagowal na naruszenie przepisow to czyja wina ? Swoja droga wyslannikow pzpn i sedziego tez powinni ukarac za brak reakcji. NIechcialem to cytowanych osob obrazic ani nic w tym stylu, nakreslilem tylko jak ja to widze. Mozna by zaczac od blokowania stron tym bandytom gdzie chwala sie swoja dzialalnoscia. Jednym z minusow ''ucywilizowania'' jest zmniejszenie drastycznosci kar niestety. Nawet jakby ich skazac wg jakis nowych przepisow ktore by powstaly to gdzie ich umiescic ? Wiezienia pelne. Ale takie roboty publiczne to ciekawy pomysl, jakes sprzatanie i porzadkowanie terenow lesnych/parkowych/itp. A chipy to pewnie niezgodne z prawem sa, ale moze juz niedlugo kaczory wprowadza, chyba ze dojdzie do wyborow to zabacza na ile sie przejada na sonadzach. Koncze bo w polityke wlaze. A moze choc raz (pierwszy) pis zrobi cos dobrze - pewnie sie na kwakaniu skonczy. Ciekawe czy ktos do konca przeczytal :p |
ja przeczytalem i zgadzam sie z toba
policja? nie oszukujmy sie, ze oni gowno moga bo jak maja zapewnic bezpieczenstwo 7 tysiecy kibicow cracovi bedacych na meczu? a kolejna sprawa, ze do morderstwa doszlo (nazwijmy to tak) na terytorium wisly wiec (po elomlodziezowemu) o so chosi ? :) |
Cytat:
Cała sprawa może i miała miejsce poza stadionem, ale wykręt, że Policja jest bezradna, jest po prostu godny smarkacza ze żłobka. Zawsze patrzymy na tych bandziorów w szalikach przez pryzmat piłki nożnej i ich rzekomego sentymentu do swoich klubów. Trzeba raz na zawsze skończyć z tym wizerunkiem, bo każdy klub stanowczo odcina się od tych rozrób! Skoro są to zorganizowane grupy, których jedynym celem jest zbrodnia, to jak można mówić o nich jako o "łobuzach" i "pseudokibicach"?!?! To nic innego, jak WALCZĄCE ZE SOBĄ GANGI! A skoro są to zorganizowane grupy przestępcze, to mam prawo mieć pretensję do naszej tzw. "Policji", że nie inwigiluje tych struktur i ich nie rozpracowuje, ograniczając swoją działalność do stójek na meczu! :zly: Tłumaczenie, że "Policja nie mogła zapobiec" to zwykłe rżnięcie głupa i unikanie odpowiedzialności za grzech zaniechania, który nie po raz pierwszy kosztuje kogoś życie! :wsciekly: |
nie no bez przesady, ja sie nie zgadzam zeby moje pieniadze szly napilnowanie kazdego gnoja z osobna zeby nic nie zmajstrowal
to nie ma najmniejszego sensu bo i tak ich nie upilnuja powiedz mi jak wyobrazasz sobie pilnowanie wszystkich kibicow i kazdej grupy kibicow - szczegolnie kilka godzin po meczu |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:09. |