Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Bandyci w barwach Wisły, Cracovii i innych klubów... O co chodzi tym popie...leńom? (https://forum.cdrinfo.pl/f5/bandyci-barwach-wisly-cracovii-innych-klubow-o-co-chodzi-tym-popie-lenom-63460/)

zene_k 14.03.2006 18:49

Cytat:

Napisany przez Predi
Dziadek bil Niemca,
Ojcie bil Ruska,
ja kogo mam bic?
;)

I to jest "sedno istoty", jak mawiał mój wykładowca ze studiów. Człowiek musi walczyć, przecież zawsze tak było, a teraz co?? Nie ma żadnej normalnej wojny, no to lać kibiców przeciwnej drużyny, toż to przecież wrogowie. Tak właśnie, moim zdaniem myślą ci *****ni pseudokibice. (( (( ((

artur96 14.03.2006 18:38

Cytat:

Napisany przez Predi
kogo w ten sposob chcesz ukarac? Cracowie? normalnych kibicow?
bojowki i tak sie pod stadionem umowia...

Wlasnie to jest nagorsze, oni ida na mecz tylko po to zeby zrobic dym, to sa prawdziwe chwasty i cierpia przez nich prawdziwi kibice :(

Predi 14.03.2006 16:23

Cytat:

Napisany przez Matievoo
Moim zdaniem to powinni ***8222;zawiesić***8221; kibiców Cracovi ,żeby nie mieli wstępu na mecze
swoich podopiecznych przez 3,4 miesiące to by się wtedy nauczyli.
Moim zdaniem najwięcej ruchu robi Cracovia i oni powinni być ukarani!

kogo w ten sposob chcesz ukarac? Cracowie? normalnych kibicow?
bojowki i tak sie pod stadionem umowia...

Matievoo 14.03.2006 15:14

Moim zdaniem to powinni ***8222;zawiesić***8221; kibiców Cracovi ,żeby nie mieli wstępu na mecze
swoich podopiecznych przez 3,4 miesiące to by się wtedy nauczyli.
Moim zdaniem najwięcej ruchu robi Cracovia i oni powinni być ukarani!

nowygiena 14.03.2006 10:39

Wiem,że temat ten powstal w oparciu o zabójstwo kibica czy niekibica (jak zwał tak zwał).Ale w Polsce jest niesprawiedliwość medialna ! ! !Każy teraz trąbi Kraków -Kraków-Kraków
Bo u nas w Inowrocławiu tez jeden oberwał z noża a cisza jak po śmierci organisty.

A do tematu : Polacy przecież tak chcą (nie wszyscy) !Niby każdy klepie,że chce kary smierci,a jak przychodą wybory to wybierają przeciwników kary smierci.

ynsiwy 14.03.2006 10:12

a pamietacie jak bylo w Angli? jednak sa sposoby zeby to uspokoic...tylko u Nas chyba wszystko mają w d***e :/

Pawel_k 14.03.2006 09:17

jak u nas prostego systemu elektronicznych identyfikatorow i firtracji przy wejsciach nienma to gdzie my do angli chcemy ??? elitka sie cieszy ze zlepperowany ciemny lud ma sie gdzie wyszalec a to ze przy okazji cos takiego jak bezpieczenstwo i rodzinne wypady na mecze stalo sie przeszloscia to co z tego, zawsze mozna wlaczyc eurosport a tam spokojnie oglada sie mecze zachodnich druzyn ktore maja i lepszych zawodnikow i o wiele lepszych kibicow.

Zetoxa 14.03.2006 09:09

nikt nie pyta, jak to się udało Żelaznej Damie, tam jest odpowiedź, po prostu duuuużo konsekwencji, trochę pieniędzy i można. Zobaczcie angielskie stadiony, tam są rodziny z dziećmi, żadnych krat, a jak bylo 20 lat temu?

Morris 14.03.2006 09:03

Cytat:

Napisany przez kraluk
Rozmawiamy chyba o humanitarnych sposobach pozbywania się takich zamieszek i takich ludzi, co nie? :>

Niestety organy władzy naszej cywilizacji nie dopuszczają opcji oko za oko. :podbite:

Cytat:

Napisany przez Berion
Za szkody/zniszczenia etc. wręczać kosmiczne kolegia i sądze, że zapędy co poniektórych zostałyby skutecznie ujarzmione.
Przecież to powoli przeradza się w regularne wojny na "kije i motyki". :|

POWOLI? Od kilku dobrych lat kibole się umawiają na walki, a conajmniej od kilkunastu tłuką każdego, kto przechodzi obok w innych barwach. Oprócz tych kolegiów, tacy ludzie powinni być zakuwani po wyjściu na wolność w jakiś nadajnik, który by w razie czego łatwo ich identyfikował. O ile nie jestem za wszczepianiem zwykłym obywatelom żadnych elektronicznych "cudów", to uważam, że bandyci powinni wracać do społeczeństwa po odsiadce pod pełnym nadzorem.
A może... "Mechaniczna Pomarańcza"? :fiu:

Oktawian89 13.03.2006 23:12

Żeby tylko po mordzie :| ...

Pawel_k 13.03.2006 22:44

bezpieczenstwo na stadionach to fikcja wiec co sie dziwic ze poza nimi tez nielatwo po mordzie dostac :|

Mabden 13.03.2006 22:44

Tylko o tym mówią jak dojdzie do tragedii. A na codzień też nie jest ciekawie.

pops 13.03.2006 22:41

teraz to i tak jest spokój, jak cracovia awansowała z 3 do 2 ligi to u mnie po osiedlu się przez tydzień gonili z siekierami.

Predi 13.03.2006 21:11

Dziadek bil Niemca,
Ojcie bil Ruska,
ja kogo mam bic?
;)

(ostatnio jechalem z taka banda w jednym wagonie... strach oddychac :o )

s_tuden_t 13.03.2006 20:52

Cytat:

Napisany przez Berion
Za szkody/zniszczenia etc. wręczać kosmiczne kolegia i sądze, że zapędy co poniektórych zostałyby skutecznie ujarzmione.
...

no wlasnie problem w tym, ze tylko coniektorzy by zmadrzeli.
reszte na krzeslo elektryczne! albo dozywocie, w jednej celi z banda murzynow ;)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:53.