Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 17.12.2005, 01:17   #1
pops
Zdezorientowany
Zlotowicz

Data rejestracji: 08.05.2005
pops jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>pops jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>pops jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>pops jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>pops jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>pops jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>pops jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
szyba mogla byc wczesniej peknieta, juz widzialem takie eksplozje. dobrze, ze to nie przednia w czasie jazdy.
pops jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 17.12.2005, 05:18   #2
joujoujou
Administrator
Zlotowicz

Data rejestracji: 15.05.2004
joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Miałem 2 lata temu podobną historię w moim fiacie w centrum Gdańska.

Do dziś nie jestem pewien, strzelił ktoś, czy sama pękła.
Prywatne wiadomości lub przez komunikatory będą ignorowane.
joujoujou jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 17.12.2005, 14:50   #3
Ziele
.: AT90S2313 :.

Data rejestracji: 09.09.2002
Ziele zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Jakies 7 lat temu poszła w mak przednia szyba w passacie. To było w czasie jazdy!!! Czyba nie mósze mówić ze przez taką szybie nic wtedy nie widać. Też nie wiadomo od czego pękła.

Jak zrobić szybko sałatke z buraków? Wrzucić granata do BMW
Ziele jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 17.12.2005, 20:46   #4
Pawel_k
User

Data rejestracji: 25.09.2002
Pawel_k zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
archiwum x
Stary 18.12.2005, 17:00   #5
pykson
Czepek - od czepiania sie

Data rejestracji: 04.03.2004
pykson zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
nic wesolego
musialo glosno rabnac, pewno sie niezle mama wystraszyla

tez stawiam na porcelanke - widzialem toto w akcji, dziala naprawde

ewentualnie moze to wycieraczka tylna, przy wymianie piora czasem uszkodzona zostaje szyba...
Stary 18.12.2005, 23:08   #6
Morris
Coauctor delicti

Data rejestracji: 23.12.2002
Morris zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Dołączę się do dyskusji.

Miesiąc temu gdy zszedłem do auta zauważyłem, że tylna wycieraczka jest odgięta. Gdy wysiadałem z samochodu pod sklepem, zauważyłem że... nie mam przednich. Kupiłem pierwsze lepsze w smarkecie (mimo oznaczenia, że do tego samochodu, okazały się za duże).

A teraz pytanie-zagadka:
Czy może ktoś mi wytłumaczyć na jakie licho komuś moje przednie 5-letnie wycieraczki?
Stary 18.12.2005, 23:15   #7
oddwor
Wymiatacz

Data rejestracji: 01.08.2005
oddwor zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Morris
Czy może ktoś mi wytłumaczyć na jakie licho komuś moje przednie 5-letnie wycieraczki?
Na 10-letnie szyby
Stary 18.12.2005, 23:46   #8
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Morris
Dołączę się do dyskusji.

Miesiąc temu gdy zszedłem do auta zauważyłem, że tylna wycieraczka jest odgięta. Gdy wysiadałem z samochodu pod sklepem, zauważyłem że... nie mam przednich. Kupiłem pierwsze lepsze w smarkecie (mimo oznaczenia, że do tego samochodu, okazały się za duże).

A teraz pytanie-zagadka:
Oprócz złodziei dla zysku jest jeszcze jedna grupa - wyjątkowych dupków, którzy robią komuś szkodę na złość - a po prostu, żeby miał problemy. Innymi słowy - szumowiny pierwszej kategorii..

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 19.12.2005, 00:52   #9
Yarozelsky
Gość

Cytat:
Napisany przez andrzejj9
Oprócz złodziei dla zysku jest jeszcze jedna grupa - wyjątkowych dupków, którzy robią komuś szkodę na złość - a po prostu, żeby miał problemy. Innymi słowy - szumowiny pierwszej kategorii..
Ja do takich 'wyjatkowych dupków którzy robią komuś szkodę na złość ' zaliczam kolesi ktorzy ostatnio czesto nawiedzaja moje osiedle , wracajac narąbani w nocy z imprezki wywracaja wszystkie smietniki na ulicy czasami taki smietnik ląduje 10cm od samochodu ,nie wiem czemu to ma służyć może w ten sposób demonstruja swoja siłe i czuja sie bardziej dowartosciowani
  Odpowiedz cytując ten post
Stary 19.12.2005, 01:26   #10
REi
ClassicGOD

Data rejestracji: 24.02.2004
REi niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Rekompensuje im to kompleks malego penisa?

U nas ostatnio kontenery na papier palili - co miasto podstawilo nowy to po paru dniach gdy sie napelnil ktos go podpalal. zainstalowali kamerke na Drzewie (sam o tym nie wiedzialem ale ogloszenie potem do klatki dali) i zlapali s****... lacznie miasto stracilo cos kolo 2,5 tys (czy 25tys nie mam pewnosci) pln a to juz przestepstwo i grozi im wiezienie - co jak i dalej z nimi to nie wiem.

God's Final Message to His Creation: "We apologise for the inconvenience"
REi jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 19.12.2005, 08:52   #11
roman01
Wymiatacz

Data rejestracji: 22.11.2004
roman01 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Jeśli chodzi oszybce mogla byc gdzie pod uszczelka nawet nadpeknieta wystarczy 2-3 milimetry, i z niskiej temperatury po prostu rozpadla sie w mak. Sam osobiscie widzialem ze tak sie stalo w maluchu. wysylam do podrecznika fizyka --> rozszerzalnosc termiczna materii
roman01 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 19.12.2005, 12:11   #12
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez roman01
Jeśli chodzi oszybce mogla byc gdzie pod uszczelka nawet nadpeknieta wystarczy 2-3 milimetry, i z niskiej temperatury po prostu rozpadla sie w mak. Sam osobiscie widzialem ze tak sie stalo w maluchu. wysylam do podrecznika fizyka --> rozszerzalnosc termiczna materii
zgadza się, tylko, że w tym przypadku pierwotna dziura była raczej na środku.
teraz na spokojnie to nie wiem, czy to ktoś walnął czymś (70% że tak), czy sama strzeliła np. od ogrzewania i różnicy w rozszerzaniu się...
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: