![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
d[-.-]b
Data rejestracji: 12.08.2003
![]() |
![]()
Co sadzicie o 3 edycji Baru, o uczesnikach, kto wedlug was wygra... Czy kolejna czesc reality show przyniesie taka sama widownie przed telewizorami coi pozostale czesci, czy moze juz telewidzom znudzilo sie podgladanie innych ludzi w codziennym ich zyciu i Bar 3 bedzie totalna klapa.
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Guru
Data rejestracji: 31.08.2003
![]() |
Re: Bar 3
Cytat:
To tak samo jak bym ogladal 1857 odcinek "Zbuntowanego Aniola", eh... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
...niepoprawny marzyciel.
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
dla mnie tego typu programy nic nie wnosza, nie wnosily i nic wnosic nie beda. Totalny badziew. Jeszcze ten BAR
![]() |
#4 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
przynajmniej ta orejro to miala ladne kawalki...
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Mój żółw,Hellsing,LG FAN
Data rejestracji: 19.05.2003
![]() |
Wygrać powinnien ten facet na wózku z leszna. A według mnie takie osoby jak ŚMIERDZĄCA frytka czy ta bokserka powinny pójść myt z programu. Ja nie rozumie takich ludzi jak w/w baby po co?? Po co one tam sie kiszą, pewnie tylko dla kasy.
P.S. Frytka ma twarz nieproporcjonalną co do jej ryja za niski a za szeroki łebi i jak komuś może coś takiego sie podobać , bo nie mi. Ja ją bym chyba wysłał na środek jakiegoś oceanu żeby nie oglądać jej papy. Mam nadzieje że nikogo nie obraziłem. Wyraziłem tylko swoje zdanie, no bo przecież żyjem w wolnym państwie w którym można wyrażać swoje zdanie.
LG GCE8400B + Lite-On DVD-RW SOHW-1693S = Dobrze wypalona płyta ![]() ![]() HAVE A NICE DAY ![]() In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Guru
Data rejestracji: 31.08.2003
![]() |
Cytat:
Masz na mysli kawalki CIALKA czy UTWORY MUZYCZNE ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
cialka
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#8 | |
staruszek
Data rejestracji: 02.06.2001
![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
#9 |
.: AT90S2313 :.
Data rejestracji: 09.09.2002
![]() |
TV to juz wogóle schodzi na psy. Nie dość że robia takie badziewne reality show to jeszcze za niegługo przerwami będą nie reklamy a filmy itp...
![]() |
#10 |
Guru
Data rejestracji: 10.08.2002
![]() |
zenada 1, zenada 2, a teraz na nieszczescie zenada 3. kwiat narodu to nie jest :o.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
lechu
Data rejestracji: 25.01.2003
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 30.08.2003
![]() |
powiem szczerze, nigdy nie widzialem nawet jednego calego odcinka jakiegokolwiek "reality show" i ktorastam kolejna czesc jakiegos durnego programu napewno nie zmieni mojego stosunku co do tego rodzaju rozrywki. Nie kumam, co ludzie widza w tym ciekawego? Nuda panie... nuda...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Capo di tutti capi
Data rejestracji: 24.09.2002
![]() |
Witam!
przeciez to czysta komercja i calosc jest rezyserowana - zero prawdy, gardze takimi programami, a BAR3 jest kolejna machina do robienia kasy.
![]() |
#14 |
User
Data rejestracji: 25.09.2002
![]() |
ja tam jestem ciekaw kiedy znowu Frytka zaszaleje przed kamerami (i kto bedzie tym "szczesliwcem")
![]() ![]()
![]() |
#15 | |
MAJSTER zlotowy
Zlotowicz
Data rejestracji: 23.06.2002
![]() |
Cytat:
Jej dziad to była figura przy której różne Perszczyny i inne baraniny to pętaki. Wojtek Frytowski zastał zabity przez Mansona z żoną Polańskiego /ciężarną/. Wgłębokiej komunie jedyne paczki jakie szły przez Atlantyk w drugą stronę /do Stanów/ to paczki żywnościowe dla W.F. Niejaki chyba Koźmiński nic sensownego nie napisał,prócz historii Frytowskich,a ten temat był hitem nawet w wykonaniu Koźmińskiego Pochodzą z Łodzi. ta zaś frytka publicznie daje dupy żeby zaisnieć,bo samo nazwisko już nie wystarcza. I to jest i smutne i wesołe zarazem. Byłem ciekaw-kto też ogląda teKlany,Bary i bigbradery |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|