![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 |
Bywalec
Data rejestracji: 11.03.2004
![]() |
Zamiast Baru mogliby wykupić prawa od FOX-u na puszczenie drugiego sezonu 24 godzin!!!!!!!
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
BAR - Browning Automatic Rifle
zdecydowanie ciekawszy od Baru f/my Polsat ![]()
![]() |
![]() |
#18 | |
USER FRIENDLY?
Data rejestracji: 15.02.2004
![]() |
Cytat:
W armii na stanie miałem tą zabaweczkę: ![]() ![]() Na strzelnicy 300 metrowej na przedpolu nie miało prawa nic się uchować ![]() A co do tematu to podzielam wasze zdanie polsat naprawdę mógłby dać już spokój z produkcją tego shitu. pozdr. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
.:Esin Member:.
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 31.12.2002
![]() ![]() |
Ten Browning to z jakiegoś muzeum ...ciekawi mnie ta tabliczka na kolbie .
![]() |
#20 | |
z innej planety
Data rejestracji: 13.10.2002
![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
net został :)
Data rejestracji: 29.07.2003
![]() |
Ja mam zrypany telewizor od 3 miechów a skoro znowu ma iść ten bar albo inny pub to wole go nie naprawiać....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Merry F****** Christmas
Data rejestracji: 22.10.2002
![]() |
takie pytanko apropos Baru i polszmatu
Czy u was tez jest taki kiepski obraz na nim? Odcien zolto-pomaranczowy... taki cieply dotyczy to tez wszystkich innych programow, widomosci etc - poza filmami... Czy to cos UPS u mnei d**** daje??
![]() |
#23 |
-=| GodFather |=-
Data rejestracji: 30.04.2003
![]() ![]() |
Ja nawet nie wiedzialem ze bedzie nastepna edycja baru
![]() Do dupy z Barem, bo to nic wiecej jak kicz. Dzizes krajst. Ile tego moze byc ![]() ![]() Podobnie jak niektorzy uwazam ze Agent powinien wrocic, bo on w przeciwienstwie do baru jest w miare interesujacy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Team Member
![]() Data rejestracji: 14.05.2002
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Własnie jestem na 3 godzinie 3 sezonu 8 )
Ostatnio zmieniany przez MacGyver : 12.09.2004 o godz. 21:38 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Było..Minęło.. :(
Data rejestracji: 11.02.2003
![]() |
A ja bym chciala zeby zrobili druga edycje Kawalera do wziecia czy jak to sie nazywalo
![]() Zartuje .....of korz ![]() ![]() ![]() Agent wymiata ![]() Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Guru
Data rejestracji: 26.04.2002
![]() |
popieram calkowicie.. agent jest OK....
tam przynajmniej byla jakas "akcja", kazdy mial swojego typa na agenta, no i te zadania byly calkiem calkiem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Bywalec
Data rejestracji: 02.01.2004
![]() |
![]()
Mnie to wogóle dziwi, że są ludzie którzy lubią takie programy jak RealityShow! Co przyjemnego jest w podglądaniu życia innych. Rozumiem, że można interesować się życiem "gwiazd", osób publicznych... ale to się odbywa na innej zasadzie, na innej płaszczyźnie. Natomiast to (RealityShow) jest zwykłym, prymitywnym podglądactwem! To tak jak stać z lornetką w oknie i podglądać ludzi z bloku po drugiej stronie podwórka. Dziwią mnie ludzie, którzy chcą w takich programach występować i jeszcze mocniej dziwią mnie ludzie, którzy chcą to oglądać, ...i mało tego... - potrafią całymi dniami tym żyć. Moim zdaniem osoby takie nie są zupełnie normalne. Może nie koniecznie oznacza to chorobę psychiczną, bardziej skłonny byłbym stwierdzić - że jest to wynik niskiego poziomu inteligencji, słabej edukacji.... Nawet ogólnie pojęta bieda i brak funduszy na kino, teatr, itp. nie mogą stanowić wytłumaczenia dla popularności R.S., dlatego - że nawet w takich przypadkach można znaleźć sobie bardziej szlachetne zajęcie!
Z drugiej strony - co się dziwić. Czytałem kiedyś badania OBOP, nie pamiętam - czy to było z 2000 roku, czy z 2002 roku, ale to nie ważne, z badań tych wynikało - że 75% polskiego społeczeństwa nie rozumie treści przekazywanych w Wiadomościach TV w TVP1 o 19.30 !!! Ostatnio zmieniany przez mr.max : 12.09.2004 o godz. 23:23 |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Żabol
Data rejestracji: 27.04.2003
![]() |
Agent byl najlepszy. Moze ci Robinsonowie cos pokaza ? WLasnie cos takiego powinno byc cos polaczenie reality show z jakims surviwalem w jakims miejscu odcietym od cywilizacji....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
.: AT90S2313 :.
Data rejestracji: 09.09.2002
![]() |
Ten nowy program robinsonowie to bedzie pewnie nędzna imitacja amerykańskich ryzykantów. Ale czas pokaże. Gdyby chodziaż Urbańskiego tam nie było....
![]() |
#30 | |
.:Obey Your Master:.
Data rejestracji: 18.12.2003
![]() |
Cytat:
W USA jesienią rusza kolejna edycja. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|