![]() |
Cytat:
|
.......
chłopaki!
Wogóle dzięki Paweł K za podpowiedź twój pomysł właściwie częściowo rozwiązał mój problem. Pobawiłem też się w samym boot xp. W tej zakładce systemy operacyjne pojawiła mi się nowa opcja wyboru: sam<backup line> i nie moge tego usunąć :( Wogóle nie chciał mi się na początku wczytywać żaden obraz. Teraz ustawiłem w tamtej zakładce wyświetlanie listy systemów operacyjnych 0 sekund i przez to nie wyskakuje mi to okno i troche dluzej sie uruchamia komp, ale ekran zmieniony jest:). Wiem, że to takie sztuczne wymuszenie bo tak nie powinno być i została ta nowa linijka backup line. Macie jeszcze jakieś pomysły? Dzięki! |
Jest inna możliwość zostawienia Boot Screena zamienionego przez BootXP.
Options->Show First Run Options Dialog i tam kasujesz tą opcję którą chcesz. Pozdr :) |
A nie macie takiej stronki do Win98 ? :) Takiej tez z konkretnymi bootscreen'ami ?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
A mi wlasnie potrzebne sa loga, takie fajne jak te do XP...
|
Cytat:
przyznam sie iz niespotkalem sie z logiem 98 z przechodzacym "znaczkiem" poza tym teraz xp jest na topie takze logow do 98 najlepiej szukac na CDA CD z przed 2-3 lat ;) :P |
Cytat:
Z tym usuwaniem to też było u mnie tak, że jak coś tam usunąłem to mi sie nie chciał żaden nowy ekran wczytywać. Teraz jakoś to u mnie działa, ale tak jak pisałem wcześniej.:( :) :3msie: |
Cytat:
http://www.themexp.org/view.php?type=boot&catid=14 |
miałem ten sam problem co kolega Ciapek, z tym wyborem ładowania Backup... i dałem sobie spokuj cafając cały system do wczorajszej daty, bo nawet wywalenie programu nic nie pomogło.
..może kiedyś to zadziała... shuma02 |
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
a co by było jak bym usunął te wszystkie dane z tego okienka:Show First Run Options Dialog ?
Przedstawiam ta opcje, oraz dziwna linjka we właściwościach <backup line>. Help!:) :cisza: |
Ilość załączników: 1
to ten obrazek, teraz każdy zobaczy (troche mały ;))
|
A ma ktos dobry program [najlepiej odrazu z rodzynkiem] do podkladania Login screns ???
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:34. |