Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   'bardzo atrakcyjny' BootScren do XP :) (https://forum.cdrinfo.pl/f5/bardzo-atrakcyjny-bootscren-xp-20711/)

siwy_mw 04.05.2003 11:13

Cytat:

CIAPEK napisa***322;(a)
a co by było jak bym usunął te wszystkie dane z tego okienka:Show First Run Options Dialog ?

Przedstawiam ta opcje, oraz dziwna linjka we właściwościach <backup line>.

Help!:) :cisza:

usuń kopie ja tak zrobilem i nie pokazuje mi sie podczas logowania a jak chcesz orginalny ekran to usun 1. linijke a jak podmieniony to 2. powinno zadzialac

kizio 04.05.2003 11:40

Cytat:

Pawel_k napisa***322;(a)
A ma ktos dobry program [najlepiej odrazu z rodzynkiem] do podkladania Login screns ???
chyba StyleXP to potrfi! I jest po Polsku!

siwy_mw 04.05.2003 11:46

Cytat:

kizio napisa***322;(a)
chyba StyleXP to potrfi! I jest po Polsku!
jak najbardziej a to link do ostatniej wersji StyleXP a słodzik jak zwykle na PW

Zelea 04.05.2003 18:04

Cytat:

siwy_mw napisa***322;(a)
jak najbardziej a to link do ostatniej wersji StyleXP a słodzik jak zwykle na PW
to ja bym prosil rodzynka do Boot XP i StyleXP :) jesli mozna :)

siwy_mw 04.05.2003 20:41

Cytat:

Zelea napisa***322;(a)
to ja bym prosil rodzynka do Boot XP i StyleXP :) jesli mozna :)
Poszło smacznego ;p

Zelea 04.05.2003 20:46

Cytat:

siwy_mw napisa***322;(a)
Poszło smacznego ;p
dziekuwa :)
bardzo smaczne :) hehe

andrzejj9 09.05.2003 21:40

Odswieze na chwile topic. Chcialem sobie sciagnac programik Boot XP, ale z tego linku, ktory zostal podany na poczatku, sciaga mi sie tylko jakis 9 kilowy plik tekstowy. Nie wiem, moze u mnie cos jest zle, ale juz kilka razy probowalem i efekt ten sam. Moglibyscie jeszcze raz podac ten link, albo jakis inny. Szukalem rowniez w Kazaa, ale tez mi nic nie znalazl. To znaczy nawet cos znalazl, ale z czterech pozycji, jedna to byla Mafia, druga to instalka Windowsa XP, a pozostale dwie to jeszcze cos innego :)
A juz sobie nawet sciagnalem kilka ekranow, wiec chcialbym sprawdzic, jak wygladaja.

siwy_mw 09.05.2003 23:05

Cytat:

andrzejj9 napisa***322;(a)
Odswieze na chwile topic. Chcialem sobie sciagnac programik Boot XP, ale z tego linku, ktory zostal podany na poczatku, sciaga mi sie tylko jakis 9 kilowy plik tekstowy. Nie wiem, moze u mnie cos jest zle, ale juz kilka razy probowalem i efekt ten sam. Moglibyscie jeszcze raz podac ten link, albo jakis inny. Szukalem rowniez w Kazaa, ale tez mi nic nie znalazl. To znaczy nawet cos znalazl, ale z czterech pozycji, jedna to byla Mafia, druga to instalka Windowsa XP, a pozostale dwie to jeszcze cos innego :)
A juz sobie nawet sciagnalem kilka ekranow, wiec chcialbym sprawdzic, jak wygladaja.

podaj maila to ci wysle osłodzony ||

shuma02 10.05.2003 04:25

Cytat:

siwy_mw napisa***322;(a)
czy moglbym tez poprosic o te rodzynki ?

shuma02

andrzejj9 10.05.2003 09:59

Cytat:

siwy_mw napisa***322;(a)
Bede wdzieczny :)

andrzejj9@poczta.onet.pl

siwy_mw 10.05.2003 10:05

Cytat:

andrzejj9 napisa***322;(a)
Bede wdzieczny :)

andrzejj9@poczta.onet.pl

poszło ||
shuma02 podaj maila

shuma02 10.05.2003 18:34

Cytat:

siwy_mw napisa***322;(a)
poszło ||
shuma02 podaj maila

shuma02@adelphia.net

dzieki

andrzejj9 10.05.2003 20:52

Cytat:

siwy_mw napisa***322;(a)
poszło ||
shuma02 podaj maila

dzieki :)

Juz nawet sprawdzilem, jak dziala i nawet calkiem niezle, poza tym, ze raz - wyswietla te obrazki chyba w 256 kolorach, ale byc moze tak ma byc, no i dwa, ze pojawia mi sie ta mozliwosc wyboru dwoch systemow operacyjnych przy uruchamianiu (mam tylko jeden). Ale wiem, ze ktos juz tu mial taki problem, wiec zaraz poczytam i mam nadzieje, sobie z tym poradze. Dzieki jeszcze raz :)

andrzejj9 10.05.2003 21:12

he he, juz mi wszystko dziala, ale mialem jeszcze jeden klopot. Otoz oprocz tego, ze wyswietlala sie ta kompletnie niepotrzebna mi linijka, to ten przesuwajacy sie pasek (juz w czasie pokazywania screena) byl na zupelnie innej wysokosci, niz miejsce na niego przeznaczone. Wygladalo to troche smiesznie. Najpierw postanowilem wykasowac jakas to dodatkowa linijke, zeby mi sie system szybciej uruchamial. Probowalem wedlug tych rad, ktore podawaliscie, ale efektu nie bylo zadnego. Nie moglem sobie rowniez poradzic ze zmiana miejsca tego ruchomego paska. Az w koncu przed chwila pozmienialem chyba wszystkie opcje w programie, ktore sie dalo, dodatkowo powykasowywalem troche wpisow w roznych plikach windowsa i okazalo sie, ze wszystko dziala dokladnie tak, jak trzeba :)

Co prawda nie polecam takiego sposobu, ale w moim przypadku okazal sie skuteczny. Chcialem sobie nawet przypomniec, co po kolei zmienilem, zeby w razie czegos ktos mogl zrobic podobnie, ale mimo szczerych checi, nie udalo mi sie. No coz, moze to i lepiej, bo to naprawde cud, ze wszystko dziala i to tak jak trzeba :)

A nowy ekranik jest swietny - nazywa sie chyba bulbeyes czy cos takiego - polecam :jupi:

siwy_mw 10.05.2003 22:24

Cytat:

shuma02 napisa***322;(a)
shuma02@adelphia.net

dzieki

nie ma za co || ;)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:55.