![]() |
kopiuj***261;c z Wembley, gdzie nazwa wzi***281;***322;a si***281; od dzielnicy to ten w Warszawie trzeba nazwa***263; Saska K***281;pa a mo***380;e im. Saskiej K***281;py? ^_^
|
unia juz powiedziala wczoraj, ze nie da ani euro na mistrzostwa, musimy je sfinansowac sami
tyle w teorii - w praktyce jest nieco inaczej bo kase na drogi juz nam przyznali i znowu te niezczesne drogi....jesli w przetargu wkoncu nie zaczna okreslac w ile ma to zrobione to nigdy tego nie zrobimy @ed stadion 10lecia i slaski pelnily role stadionow narodowych ale nigdy sie tak nie nazywalo - no ale warszawa chce pokazac jaka to ona jest z...a***ista nie zrozumiales widze z wembey, wembley bo jest na wembley ale nie o to w tym chodzilo, nie nazywa sie national stadium itp... |
mimo wszystko projekty mi si***281; podobaj***261; :)
najbardziej ten warszawski bo obok jest mamucia skocznia :) |
A ja sie pytam skoro mamy przyspieszyc budowanie wielu drog a decyzje w tej sprawie i projekty to ok 3-5 lat (vide rospuda) to jak mamy zdarzyc ?
No chyba ze zwolennicy niszczenia rospudy terminy z palca wyssali. |
zrozumia***322;em wszystko. ***380;eby nie denerwowa***263; wszystkich co maj***261; alergi***281; na Warszaw***281; stadion trzeba nazwa***263; po prostu Stadion. taka nazwa w***322;a***347;nie teraz funkcjonuje i niech tak zostanie jak si***281; ma kto***347; w nazwie Narodowy doszukiwa***263; jaki***347; warszawskich zap***281;d***243;w do nie wiem czego. nigdy nie rozumia***322;em tego zacietrzewienia do warszawiak***243;w...miasto jak inne, tyle ***380;e najwi***281;ksze i trzeba w nim znosi***263; jego sto***322;eczno***347;***263; i urz***281;dowo***347;***263; co si***281; wi***261;***380;e z samymi k***322;opotami...
a ***380;e jakie***347; durne dresy z betonowego blokowiska wybudowanego na polu wywy***380;szaj***261; si***281; gdzie***347;, ***380;e s***261; z Warszawy to ja ju***380; nic na to nie poradz***281;. w ka***380;dym mie***347;cie mieszkaj***261; mendy... |
zgadzam sie z demekiem ...
z tym narodowym to lekkie przegiecie - jak by nie bylo innych nazw ale ten stadion to i tak maly miki przy tym na ukrainie Shakhtar Stadium 200 baniek papierow to kolo 760mln zl narpdowy?! ... no i z czym do ludzi :] ED warszawa to i tak najwieksze skupisko wiesniakow ... kompleksy leczyc ! edit korekta po dzisiejszym kursie stadion na ukraini bedzie kosztowac okolo 540mln zl :mruga: |
ca***322;e szcz***281;***347;cie, ***380;e ja jestem wie***347;niakiem z lasu - przynajmniej nie mam kompleks***243;w narodowych :taktak:
|
ja do tarczyna tez mam rzut plugiem :D
|
problemy dopiero si***281; zaczn***261;...
do tej pory rz***261;d wmawia***322; ludziom, ***380;e nie ma pieni***281;dzy na podwy***380;ki p***322;ac, ***347;wiadcze***324; emerytalnych czy socjalnych (alomenty etc). teraz nagle okazuje si***281;, ***380;e wyda miliardy na organizacj***281; ***8364;2012... :hmm: wi***281;c co***347; tutaj niegra... i ludzie to widz***261;. czekam tylko na masowe strajki grup zawodowych domagaj***261;cych si***281; godziwych wynagrodze***324; za swoj***261; prac***281;. |
Cytat:
Ale.. żeby nie odbiegać zbytnio od tematu głównego - jest już propozycja maskotki mistrzostw. Pomijając wyraźne nawiązanie.. cholera, podoba mi się ;) http://img41.imagevenue.com/loc1127/...123_1127lo.jpg |
Nie no prosze tylko nie KACZKA !!! Napewno braciki nie zasluguja na to zeby ich wiazac z czyms tak wielkim ! Wogole nie powinni ich wiazac z tym. Czy w innych krajach kieydys robili maskotke z prezydenckiego nazwiska.. Bez przesady. ona nie ma prezentowac prezydenta tylko jak juz Kraj w ktorym jest organizowane. I jak juz to ORZEL powinien byc a nie Kaczka
|
Cytat:
|
dwie kaczki juz wystarcza. to i tak za duzo o dwie, a teraz trzecia? NIE!
;) |
Cytat:
|
wsadzanie kaczki w logo do kretynizm - dlaczego? - z prostego powodu, wszyscy wiedza, ze orzel jest symbolem polski....
no ale nie mozemy zapomniec o ukrainie, zeby nie byla pokrzywdzona |
Cytat:
|
Cytat:
i nie chodzi mi bynajmniej o to, ***380;e to kaczka... :szczerb: |
***379;adna kaczka, jak si***281; postaraj***261;, to mog***261; zrobi***263; jakie***347; po***322;***261;czenie tego lwa czy innego zwierza z god***322;a Ukrainy z naszym or***322;em, troch***281; to pokolorowa***263; a'la kresk***243;wka i ju***380;... kaczka jako przej***347;ciowy symbol :mruga: nie utrwali si***281;... :mruga:
|
walnac gryfa i bedzie po sprawie
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Pierwsza rado***347;***263; przesz***322;a i zaczynaj***261; si***281; przepychanki. Jak na razie Krak***243;w chce wygry***378;***263; Wroc***322;aw z organizacji Euro.
W sumie, jak tak patrz***281; ostatnio na Wroc***322;aw, to nie by***322;oby to takie z***322;e, bo na chwil***281; obecn***261; nie ma on najmniejszych szans na odpowiedni***261; organizacj***281; tego typu imprezy. Prosty przyk***322;ad - maraton w ostatni***261; niedziel***281; i ca***322;kowity parali***380; miasta. A bra***322;o w nim udzia***322; (maratonie ) 1500 os***243;b. Co b***281;dzie, jak przyjedzie do miasta dodatkowych kilkadziesi***261;t tysi***281;cy..? |
Ed!
My ciagle pamietamy :->. |
Cytat:
Węgrzy i Chorwaci będą domagać się odszkodowania http://www.dziennik.pl/Default.aspx?...rticleId=41653 :haha: |
buahahahaha
odszodowanie z jakiego tytulu? |
Cytat:
http://img301.imageshack.us/img301/7...aaaazy4.th.jpg |
Euro 2012
jak myślicie co zdrożeje ?
ile NASZEGO alkoholu wypiją obce nacje ? |
angole wypija litry wszystkiego
niemcy piwa inni to nie wiem :D |
|
żółtkom mózgi zlasowało k***a
|
Przedawkowali Tsubasę i Shaolin Soccer.
|
Zdecydowanie. I jeszcze za dużo w ścieżce dźwiękowej utworu "Rozszumiały się wierzby płaczące". Tak o 100%.
|
Groźba strajku na otwarcie Euro 2012
Cytat:
http://fakty.interia.pl/polska/news/...o-2012,1804295 |
Bo przecież UEFA jest tak biedna, że nie może dać 15 zł. Czysta hipokryzja.
|
To co oni nienormalni? Nie wiedzą że euro będzie w Polsce?
:> @chris996 UEFA daje 10 euro. |
obiecują 15, ustalają 10, dostaną 8 znając życie...
|
Kolonializm w czystej postaci. Biali murzyni Europy... Na w***322;asne ***380;yczenie...
Wys***322;ane z mojego MT11i |
nie musza isc do pracy, niech szukaja innych jak kwota nie odpowiada
|
Mądra wypowiedz - popieram. Polak zawsze bedzie narzekal zamiast wziac sie do pracy. A jak nie pasuje to przeciez jest wolny rynek, a co niektorzy i tak pewnie dojda do wniosku ze wysiedza w domu...
|
Wziąć się do pracy, najbardziej zabawny WYKRZYK LEMINGÓW!!!
|
Kto będzie grał z bramkarzy rezerwowych? Tytoń i Fabiański, czy jednak Dudek?
|
Cytat:
|
Pan Janek trzyma z Niemcami.
|
|
Cytat:
|
Ostatnio wpadło mi w ucho przy okazji jakiegoś ględzenia o Euro 2012, że UEFA została zwolniona ze WSZYSTKICH podatków, nie zapłacą VATu, nie zapłacą dochodowego, kompletnie NIC.
To się nazywa życie, a tacy frajerzy podwykonawcy muszą płacić podatki za faktury, za które nie dostali grosza. |
To akurat to pryszcz. UEFA tak wydymała niejeden kraj.
Śmieszniejsze jest to, że ponoć chodzą sobie urzędasy po ogródkach piwnych i każą zdejmować reklamy Żywca, Warki, bo w pobliżu mediów mogą być tylko oficjalni sponsorzy: Carlsberg i Coca-Cola. To jest chore! k***a |
To coś na plakacie wyglada jak wypinający tyłek smerf w żółtych gaciach.... :>
Nie moge tylko poznać czy to Papa Smerf czy jakiś inny, bo ma biało-czerwoną czapkę. |
UEFA jeszcze nigdzie tak pięknie nie miała, żeby podatków ŻADNYCH nie płacić.
A co do "piwa" Carlsberg, to prawdopodobnie najgorsze piwo na świecie. |
Z tego co gdzieś czytałem, to UEFA zapłaci jedynie VAT od sprzedanych biletów. Zwolnienie z reszty jest wymagane, żeby w ogóle starać się o przyznanie ME.
Jeżeli chodzi o zdejmowanie reklam, to podobno w Anglii w trakcie IO mają zabraniać wpuszczania kibiców, którzy będą mieć widoczne logo Nike, czy Puma (sponsorem jest Adidas) lub napoje innych firm, niż Coca Cola. To dopiero jest chore. Kupujesz bilet za ciężkie pieniądze i jeszcze możesz nie wejść na stadion, bo masz kurtkę z nieodpowiednim logo albo pijesz Pepsi, a nie CC. Świat się totalnie skomercjalizował. |
Do "Idiokracji" coraz bliżej... :D
|
Nic się nie martw, już jest i ma się dobrze, czeka na zmianę nazwy,
|
Podobno koszulki przygotowane na Euro są szkodliwe. :wow:
http://www.rte.ie/sport/soccer/euro-...otball-shirts/ |
Ta koszulka na fotce jest chyba archiwalna!
|
Podobno to całe euro nie wyszło jak wszystkie cuda platformy, a głupich u nas nie sieją.
|
Cytat:
Buractwo pełną gębą. |
Pewnie wpuszczą, bo... prawie wszyscy zastosują się do zasad i przyjdą ubrani w "neutralne" stroje.
Z punktu widzenia sponsorów wcale nie dziwi, że chcą aby miliony telewidzów nie widziało logotypów konkurencji. Szkoda, że władze ulegają takiej presji, stawiając warunki widzom, którzy przecież też są sponsorami. |
Chociaż by koszulki sponsorów do biletów dodawali.........a tak się rozmarzyłem ||
|
Pewnie nie mają akurat toksycznych na składzie, bo by dodali.
|
jakaś nowa moda na lekcje historii w Polsce :taktak:
http://www.sport.pl/sport/10,67450,1..._Birkenau.html |
Odwiedzili słynne 'polskie obozy'?
|
No chyba nie niemieckie?
http://www.tvnwarszawa.pl/informacje...wie,47860.html Ja jutro chcę do miasta się wybrać, chyba głupio kombinuję, no chyba, że rano się uda... :O |
Niech qrwa zlizują. Aż zejdzie.
|
Cytat:
|
po 1000ojro kary od łba za wandalizm i po sprawie :]
|
Cytat:
http://euro.interia.pl/news-rosjanie...012,nId,610970 |
Tak to jest jak tłumaczy to ktoś kto 'uczył się ruska w szkole' a nie firma, której trzeba zapłacić.
|
Nie martw się, zapłacili na pewno i to najdrożej na świecie.
|
Cytat:
Oczywiście drukowana na papierze ze szczerego złota platynową farbą. Możliwe nawet, że osoba tłumacząca to syn jakiegoś prominenta, który co prawda jest jeszcze w podstawówce i uczy się niemieckiego, ale przecież ma tłumacza google :> |
Ktoś musi zarobić żebyśmy wszyscy po dopłacali 15tyś do jednego biletu!!||
|
jakiś d-ebil z Wisły, na treningu Holendrów, wywiesił transparent o złym prowadzeniu sie Cracovii,
normalni kibice ponoć szybko gościa zawinęli w ten transparent :rotfl: |
Holendrów? A nie chciał od nich kupić 'towaru'? :D
|
Cytat:
http://biznes.interia.pl/gieldy/news...aplaty,1807243 |
"Z kolei Narodowe Centrum Sportu 4 czerwca wezwało generalnego wykonawcę Stadionu Narodowego
do zapłaty kar umownych w wysokości 308,8 mln zł za zwłokę w realizacji inwestycji." :rotfl:k***a |
A w dupę dostanie pan Kazio ze swoją ekipą z busa, który faktycznie tam robił dojeżdżając codziennie 100 kilometrów na 12 godzin roboty. :cojest:
|
Ilość załączników: 1
U mnie w bloku jest pierwsza ofiara batalii o EURO||
Wracając nad ranę natknąłem się na sąsiada na wycieraczce:|| Załącznik 59639 |
może zasłabł z głodu,
piwnego k***a |
Szalik go przeważył. :szczerb:
/// We Wrocławiu było wyjątkowo kulturalnie, aż się boję myśleć jak kulturalnie będzie w Warszawie. :] |
Ale kicha ze Stadionem Narodowym, już o tym było, ale tu jest dokładny opis.
Ukryte bomby pod Stadionem Narodowym |
Ci co zawinili świętują sukces i liczą zyski.
Najlepsze jest to, że wszystko wiadomo. A i tak nikt siedzieć nie pójdzie. :sciana: |
UEFA wszczęła procedurę dyscyplinarną przeciwko Rosji
Cytat:
|
Jak w regulaminie UEFA wygląda przypadek, gdy wszystkie mecze w danej grupie zakończą się jednakowymi remisami?
|
Cytat:
|
Nie przekonałeś mnie. Ostatnia kolejka w grupie jest równocześnie :(
|
Losowanie. :P
|
Wygrywa ten, kto więcej zapłaci. :P
|
w Poznaniu pada deszcz, ledwo wyszli na rozgrzewke a juz sa cali moksi ;)
|
Cytat:
chyba mokrzy k***a |
Cytat:
|
tak, byłem w Poznaniu,
w 1985 :spoko: |
Cytat:
|
No co, nie zdążyli dachu wybudować.
|
mamy efekty...byle taniej...
|
|
Co nam tu za przestarzałe starocia wstawiasz. Z tego wszystkiego najlepszy jest fachowy chwyt policjanta za cipisko. ||
|
A To nie dziś mecz Polska -Grecja?????
|
PL-CZ
1:2 :] |
DZISIAJ GRA POLSKA!!!
|
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:23. |