![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 |
MAJSTER zlotowy
Data rejestracji: 16.05.2002
![]() |
Przez rok miałem baracude III 40 GB, od maja mam baracude IV 80GB, mam zamiar kupić jeszcze jeden dysk i czekam, aż wejdą baracudy V-jeśli III miały max 40GB, IV max 80, to mam nadzieje, że V będą miały 160GB.
Kup w ciemno baracude, o IBM'ach to ja pisałem, że są produkowane na węgrzech-NIE KUPUJ IBM'a-wiem, że w testach są doskonałę, ale przeciętny zjadacz GB nie jest wstanie zauważyć różnicy(mieści się w granicach błędu pomiaru) pomiędy BIV a najnowszym IBM'em a BV będzie z całą pewnością jeszcze wydajniejsza. Co z tego, że IBM jest ciut wydajniejszy jeśli nie jest trwały ![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 | |
Member of Blokers.net
Data rejestracji: 24.04.2002
![]() |
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a sam miałem na poczatku segate 6,4gb potem kupiłem samsunga 13 gb i po pewnym czasie sprzedałem segate 6,4 działał 4 lata bez najmniejszego problemu/błedu/ zero !!!! dopłaciłem 250zł (!!) i dostałem w zamian barracude IV 40gb - oba dyski segate i barracuda działaja bez problemów wiec jak dla mnie to lista wygląda tak : segate/maxtor/............../iBM ps) Bas na groch na groch ( ![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Member of Blokers.net
Data rejestracji: 24.04.2002
![]() |
Dokłądnie w 100% sie zgadzam i o Atari i o dyskach
![]()
![]() |
#20 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 18.08.2002
![]() |
Moja historia to :
Grudzień 2001 kupiłem IBM 41gb po 2 miechach szla.. go trafił dostałem za dopłatą 60 Seagate Barak IV i niestety jutro muszę już iść z tym drugim do serwisu. Wiec wymienię go pewnie teraz na Maxtora 80GB a za około 6 miesiecy powiem ci czy warto kupić tego maxtorka. cześć |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
MAJSTER zlotowy
Data rejestracji: 16.05.2002
![]() |
Co do ibm'a to normalka, co do barakudy to masz wyjatkowego pecha-znam wiele osob ktore maja barakudy(wlacznie ze mna) i jestes pierwsza ktorej padl-nie mowie ze nie moze pasc, kazdy moze sie popsuc i akurat trafilo na ciebie. Mówię tylko ze w przypadku barakud stosunek wyprodukowanych dyskow do tych ktore ulegly awarii wypada zdecydowanie na kozysc barakud.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Silent Hunter ;)
![]() Data rejestracji: 18.05.2002
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 02.01.2002
![]() |
Cytat:
Witam ! Jest cichszy bo zastosowano jakaś technologię od Quantum'a któremu nie ufam zresztą wentylator karty graficznej i tak zagłusza u mnie wszystko więc głośność jest u mnie na ostatnim miejscu ! ![]() chyba żwczywiście poczekam aż wejdą na rynek dyski SERIAL ATA i tak mnie czeka zmiana bebechów więc dysk moze być pierwszy. Jak jush pisałem SEAGATE ma jush swoją BV teraz czekam na ruch innych producentów ! PS: Nie ukrywamtesh ze czekam na poprawę jakości IBM'a PS2 Może zamkną fabrykę na Węgrzech PS3 Pisaliście ze Baracudy tesh padają nie wyklczone że IBM tesh ma takie trefne serie i właśnie one trafiły akurat do Polski Zobaczymy moze sytuacja się poprawi dzięki wszyskim za sugestie ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
lub po prostu Paput
Data rejestracji: 07.03.2002
![]() |
Re: The Best HDD 80GB ?
[QUOTE]Laser napisa***322;(a)
Mam 15GB IBM 7200 i jestem z niego full happy wiec skłaniałem się do kupna IBM'a ale przeczytałem posta od kogoś z Was ze IBM produkuje dyski na Węgrzech i wiekszośc z nich pada po 2 miechach SZOK ! Witam Jeżeli chodzi o IBM to niestety miałem złe doświadczenia z dyskiem z serii DTLA 20GB 7200 rpm - 3 razy padał, a średni okres życia każdego z posiadanych 3 egzemlarzy wynosił ok. 1,5 miesiąca i były produkowane na Węgrzech. Po 3 reklamacjach dostałem dysk IBM DTLA-307030 30GB 7200 rpm i o dziwo chodzi już dwa lata - niestety nie przyglądnąłem się gdzie został wyprodukowany. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Gość
|
Ja mam Seagete Barracude IV 80 GB i jestem z niego bardzo zadowolony jest bardzo cichy wogole go nie slychac i bardzo szybki. Ja bym ci polecal tylko ten dysk. Ale jest tez minus tego dysku bardzo mocno sie nagrzewa i musisz sie zaopatrzyc w coolera jakiegos.
|
![]() |
![]() |
#27 | |
Rejestrowany
Data rejestracji: 07.07.2002
![]() ![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |