Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 16.10.2003, 21:47   #1
przemo_one
Gość

Thumbs down Telekomunikacja Polska S.A. to śmiecie

otoz problem jest taki ze w moim zakichanym miasteczku zlozylem podanie o neo+ juz ponad miech temu i oczywiscie nie dostalem
jest taka jedna kawiarenka ktora przesiadala sie przez trzy miechy z polpaka na neo+(bo taniej) i przez 3 miechy nie mieli netu(procedura zdania lacza puzniej problemy z tepsa)
noi dzis dowiedzialem sie ze dwum gosciom zalozyli net po poltora tygodnia od zlozenia podania a ja co jestem zupa pomidorowa?
moje miasteczko podlego pod plock o jak ponad tydzien temu bylem w plocku to mi powiedziano ze moje podanie nawet nie zostalo przejrzane(cZyli lezy gdzies na kupie), ale ci goscie maja juz neo i w porownaniu ze mna nic nie czekali wiec O CO TU CHODZI ? I ILE WY CZEKALISCIE NA NEO+ I CZY TYLESAMO CO ZIOMOWIE OD WAS? I OD CZEGO TO ZALEZY JAK SZYBKO TEPSA REALIZUJE ZAMOWIENIE(CHYBA TYLKO OD ICH WLASNIEGO "WIDZIMISIE")
JESTEM TYM BARDZIEJ ZDENERWOWANY ZEBY NIE POWIEDZIEC INACZEJ BO JESTEM UZYTKOWNIKIEM NETU OD 4RECH LAT (NAJPIERW MODEM - POLACZENIE MI SIE RWALO POTEM ISDN), KTORY NIE JEDEN WYNALAZEK TEPSY PRZEBOLAL, KTORY NIE JEDNA ZLOTOWKE BO KUPE SZMALU TELEKOMUNIE MONOPOLISCIE ODDAL A TAKI LESZCZ "z ulicy" JAK ICH JEDNA EKSPEDIENTKA W TEPSIE NAZWALA MA "usluge" ZREALIZOWANA O WIELE SZYBCIEJ NIZ JA I TO BEZ PROSZENIA A JA Z TAKIMI *****NYMI EKSPEDIENTKAMI MUSZE SIE UZERAC - BY CHOCIARZ POWIEDZIELI SORRY ALBO COS A TU NIC I CZEKASZ CZLOWIEKU A INNI SIE CIESZA I SMIEJA
O CO "KAMAN"?
  Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  

Twoje uprawnienia: