![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Gość
|
![]()
otoz problem jest taki ze w moim zakichanym miasteczku zlozylem podanie o neo+ juz ponad miech temu i oczywiscie nie dostalem
jest taka jedna kawiarenka ktora przesiadala sie przez trzy miechy z polpaka na neo+(bo taniej) i przez 3 miechy nie mieli netu(procedura zdania lacza puzniej problemy z tepsa) noi dzis dowiedzialem sie ze dwum gosciom zalozyli net po poltora tygodnia od zlozenia podania a ja co jestem zupa pomidorowa? moje miasteczko podlego pod plock o jak ponad tydzien temu bylem w plocku to mi powiedziano ze moje podanie nawet nie zostalo przejrzane(cZyli lezy gdzies na kupie), ale ci goscie maja juz neo i w porownaniu ze mna nic nie czekali wiec O CO TU CHODZI ? I ILE WY CZEKALISCIE NA NEO+ I CZY TYLESAMO CO ZIOMOWIE OD WAS? I OD CZEGO TO ZALEZY JAK SZYBKO TEPSA REALIZUJE ZAMOWIENIE(CHYBA TYLKO OD ICH WLASNIEGO "WIDZIMISIE") JESTEM TYM BARDZIEJ ZDENERWOWANY ZEBY NIE POWIEDZIEC INACZEJ BO JESTEM UZYTKOWNIKIEM NETU OD 4RECH LAT (NAJPIERW MODEM - POLACZENIE MI SIE RWALO POTEM ISDN), KTORY NIE JEDEN WYNALAZEK TEPSY PRZEBOLAL, KTORY NIE JEDNA ZLOTOWKE BO KUPE SZMALU TELEKOMUNIE MONOPOLISCIE ODDAL A TAKI LESZCZ "z ulicy" JAK ICH JEDNA EKSPEDIENTKA W TEPSIE NAZWALA MA "usluge" ZREALIZOWANA O WIELE SZYBCIEJ NIZ JA I TO BEZ PROSZENIA A JA Z TAKIMI *****NYMI EKSPEDIENTKAMI MUSZE SIE UZERAC - BY CHOCIARZ POWIEDZIELI SORRY ALBO COS A TU NIC I CZEKASZ CZLOWIEKU A INNI SIE CIESZA I SMIEJA O CO "KAMAN"? |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|