![]() |
Cytat:
Ale...masz 23 lata i dosyć bycia samemu i dlatego bierzesz ślub? To troche dziwne :) nie trzeba brać ślubu, aby być z kimś, ja mam 21 lat i wogóle o tym nie myśle. Ślub później...jak już że tak powiem ustatkuje się w życiu i będę wiedział czego ja tak na prawde chce ;) Związanie się z kimś na dobre to pożądna decyzja...jeśli jesteś tego pewny to gratuluje... małżeństwo :) hiehie || ;) |
Cytat:
ja mam parę latek więcej i nie czuję się staro... głowa do góry |
Szkoda mi ciebie mogłbyś jeszcze pożyć na wolności hehe
a tak na poważnie życzę powodzenia - na pewno ci się przyda |
Takze zycze powodzenia na nowej, mam nadzieje ze weselszej drodze zycia ;) :piwo::
|
zerwala oświadczyny mam dosyć wszystkiego szkoda gadać dno tandeta szmira tak to jest z kobietami najpierw mówi tak potem zostawia jak psa:( takie życie
|
stare przyslowie mowi niechwal dnia przed zachodem slońca niestety to prawda
|
jezu... teraz to już nic nie czaje
|
Cytat:
|
Cytat:
|
zamklnijcie topic zapomnijcie o urazach patrzcie nową zupgardeowaną wersję memorando i tyle koniec było minelo
|
Jezuuu jak to sie wszystko szybko zmienia. Coprawda jestem troszke mlodszy od was to wydaje mi sie ze juz jestem na to za stary :blee:
|
Cytat:
Ty chyba na prawde nie dorosłeś do tego, albo ta twoja panna. Albo jaja sobie na forum robisz. Zresztą jak zobaczyłem ten cały temat to patrzyłem na niego z przymróżeniem oka.... tutaj podziękowania dla wszystkich, o ludziach których nie widziałeś na oczy mówisz, że twoi najlepsi przyjaciele, mówisz, że nie chcesz być sam a potem wskakujesz za klawiaturke na forum i... "po zaręczynach" ja nie wiem Może do Rozmów W Toku pójdziesz? "Jak forum pomogło mi się zaręczyć, a potem zerwać zaręczyny" albo "Ślub którego nie było" Ty się z nią zaręczyłeś? A laska takie manewry zapodaje? Jeeezu to jakaś paranoja! Obudź się to nie sen! |
Cytat:
A pierździonek chociaź odzyskałeś? 8) |
Ciekawie sie robi..
wogole to jak dlugo ja znasz?? I jak dlugo byles zareczony?? Glowa do gory ..bedzie dobrze.. Pozdrawiam |
Cytat:
Jak coś jestem wolny na chwile obecna :fiu: ;) :D |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:04. |