Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Biorę ślub i wielkie podziękowania (https://forum.cdrinfo.pl/f5/biore-slub-wielkie-podziekowania-30630/)

CIAPEK 29.01.2004 13:41

Cytat:

Napisany przez memorando
luty początek marca...to niewiosna eloize to efekt się starzenia mojego:) 23 lata i mam dosyć bycia samemu we dwoje raźniej:)dlatego biorę ślub:)

przyjmij życzenia i gratulacje także od Ciapka na nową drogę życia :) :piwo: i to miłe że się cieszysz bo o to w życiu chodzi.

Ale...masz 23 lata i dosyć bycia samemu i dlatego bierzesz ślub? To troche dziwne :) nie trzeba brać ślubu, aby być z kimś, ja mam 21 lat i wogóle o tym nie myśle. Ślub później...jak już że tak powiem ustatkuje się w życiu i będę wiedział czego ja tak na prawde chce ;)
Związanie się z kimś na dobre to pożądna decyzja...jeśli jesteś tego pewny to gratuluje... małżeństwo :) hiehie || ;)

eloise 29.01.2004 15:24

Cytat:

Napisany przez memorando
to efekt się starzenia mojego:) 23 lata

ja mam parę latek więcej i nie czuję się staro... głowa do góry

adixo 29.01.2004 16:29

Szkoda mi ciebie mogłbyś jeszcze pożyć na wolności hehe

a tak na poważnie życzę powodzenia - na pewno ci się przyda

czero 29.01.2004 16:58

Takze zycze powodzenia na nowej, mam nadzieje ze weselszej drodze zycia ;) :piwo::

memorando 29.01.2004 17:07

zerwala oświadczyny mam dosyć wszystkiego szkoda gadać dno tandeta szmira tak to jest z kobietami najpierw mówi tak potem zostawia jak psa:( takie życie

memorando 29.01.2004 17:18

stare przyslowie mowi niechwal dnia przed zachodem slońca niestety to prawda

eloise 29.01.2004 18:20

jezu... teraz to już nic nie czaje

esem 29.01.2004 18:32

Cytat:

Napisany przez eloise
jezu... teraz to już nic nie czaje

Przecież to jest: MEMORANDO 8)

memorando 29.01.2004 18:42

Cytat:

Napisany przez esem
Przecież to jest: MEMORANDO 8)

esem ale ja nieżartowalem oświadczyłem się dziewczynie i powiedziala tak a dzisiaj powiedziała że niejest jeszcze gotowa itd a jeżeli chodzi tobie o mnie to masz rację:) niema kobiety która by ze mną wytrzymala dłużej niż 10 dni:) chyba jeszcze niebieska ma tyle cierpliwości anielskiej że chce rozmawiać:) cholercia ja to mam pecha:) zapyttaj się niebieskiej przyzna mi rację i yankee też

memorando 29.01.2004 18:44

zamklnijcie topic zapomnijcie o urazach patrzcie nową zupgardeowaną wersję memorando i tyle koniec było minelo

pawelblu 29.01.2004 19:25

Jezuuu jak to sie wszystko szybko zmienia. Coprawda jestem troszke mlodszy od was to wydaje mi sie ze juz jestem na to za stary :blee:

CIAPEK 29.01.2004 19:32

Cytat:

Napisany przez memorando
zerwala oświadczyny mam dosyć wszystkiego szkoda gadać dno tandeta szmira tak to jest z kobietami najpierw mówi tak potem zostawia jak psa:( takie życie

jaja sobie qfa robisz?
Ty chyba na prawde nie dorosłeś do tego, albo ta twoja panna.
Albo jaja sobie na forum robisz.
Zresztą jak zobaczyłem ten cały temat to patrzyłem na niego z przymróżeniem oka.... tutaj podziękowania dla wszystkich, o ludziach których nie widziałeś na oczy mówisz, że twoi najlepsi przyjaciele, mówisz, że nie chcesz być sam a potem wskakujesz za klawiaturke na forum i... "po zaręczynach"
ja nie wiem
Może do Rozmów W Toku pójdziesz? "Jak forum pomogło mi się zaręczyć, a potem zerwać zaręczyny" albo "Ślub którego nie było"

Ty się z nią zaręczyłeś? A laska takie manewry zapodaje? Jeeezu to jakaś paranoja!
Obudź się to nie sen!

esem 29.01.2004 19:48

Cytat:

Napisany przez memorando
esem ale ja nieżartowalem oświadczyłem się dziewczynie i powiedziala tak a dzisiaj powiedziała że niejest jeszcze gotowa itd a jeżeli chodzi tobie o mnie to masz rację:) niema kobiety która by ze mną wytrzymala dłużej niż 10 dni:) chyba jeszcze niebieska ma tyle cierpliwości anielskiej że chce rozmawiać:) cholercia ja to mam pecha:) zapyttaj się niebieskiej przyzna mi rację i yankee też

Lepiej wcześniej niż później.
A pierździonek chociaź odzyskałeś? 8)

Niebiessska 29.01.2004 19:56

Ciekawie sie robi..
wogole to jak dlugo ja znasz??
I jak dlugo byles zareczony??
Glowa do gory ..bedzie dobrze..

Pozdrawiam

CIAPEK 29.01.2004 20:04

Cytat:

Napisany przez Niebieska
(...)

Ps.Mnie tez nikt nie chce:(

nie ściemniaj niebieska :P hehe ;) ci co wiedza to wiedza jak jest :zeby: ze nie jest zle.

Jak coś jestem wolny na chwile obecna :fiu: ;) :D

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:04.