![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 24.09.2002
![]() |
Forum na Outlook'u ?
Witam
Moze ktos wie jak skonfigurowac OE zeby na nim czytac posty z tego forum ? Jest to znacznie wygodniejsze (dla mnie) , niestety polaczenie modemowe jest strasznie wolne . Poza tym same posty OE sciagnie szybciej niz czekanie na dany post w IE. Prosze o pomoc Pozdrawiam Marcin ![]()
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sam pomysl mi sie podoba, ale watpie, czy mozna go zrealizowac. Zreszta nawet jesli, to kazdego dnia na forum poruszanych jest tyle tematow i umieszczanych tyle odpowiedzi, ze nie chcialbym tego wszystkiego caly czas sciagac. Juz wole robic tak, jak teraz - wejsc na net, pootwierac strony, przejzec je w offline i ewentualnie wejsc na internet jeszcze raz, zeby odpowiedziec. Nie jest to przyjemne, ale chyba najbardziej ekonomiczne wyjscie, poki co.
![]() |
#3 |
Łaskobójca
Data rejestracji: 24.04.2001
![]() |
tego forum /zreszta zadnego / na outlooku nie przeczytasz ale grupę usenetową cdrinfo tak
![]() pozdro ps tylko dobrze ustaw tego outlooka
![]() |
#4 |
Bywalec
![]() |
Witam
Na outlooku super to dziala,tak samo jak bys czytal poczte E-mail -przeczytane sa odznaczone a nieprzeczytane -wiadomo Mozna za jednym razem sciagnac cale archiwum,najnowsze,tylko tematy postow. Nie musisz sciagac co chwile nowych postow OE zrobi to automatycznie! ![]() Tylko mnie interesuje adres serwera "NEWS" na ktorym jest to forum. ![]() Pozdrawiam Nokia ![]()
![]() |
#5 |
Łaskobójca
Data rejestracji: 24.04.2001
![]() |
to może zauważ że to co czytasz za pomocą OE to nie jest forum cdrinfo tylko grupa dyskusyjna cdrinfo / są na ten sam temat ale i posty i osoby są inne w wiekszosci/
ja juzCi pisąłem to co chcesz zrobić jest fizycznie niemozliwe a jako czytnik aa grup dyskusujnych zamiast OE to lepiej poszukaj czegoś co delimeter poprawinei ustawia i takie tam ![]() ![]()
![]() |
#6 |
Bywalec
![]() |
Witam
Wielkie dzieki (juz sie poddaje) Pozdrawiam Nokia ![]()
![]() |
|
|