![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
TP S.A. likwiduje...
Jedyny sluszny i przez wszystkich ukochany operator (TP S.A. gdyby ktos sie nie domyslil) rozpoczal wlasnie stopniowa akcje "likwidacji biur obslugi klienta"...
wszystkie sprawy (reklamacje, zmiany taryf, aktywacja nowych uslug itd.) beda docelowo zalatwiane telefonicznie pod jednym z trzech dostepnych bezplatnych numerow. akcja ma zakonczyc sie do konca roku... ![]() no i jak tutaj nie kochac naszego operatora
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Gość
|
No nie wiem czy do konca jest to doby pomysl, wiadomo ze czesto lepiej zalatwic sprawe face to face a nie phone to phone
Ale z drugiej strony, takie biuro to koszta, a zeby je utrzymac trzeba miec za co, a zeby miec za co trzeba podniesc ceny uslog, a skoro robia teraz mase promocji i obnizek to maja mniej dochodow wiec musza zminimalizowac koszta...
|
|
|
|
#3 |
|
User
Data rejestracji: 25.09.2002
![]() |
telekomplikacja polska $a - to ludzka rzecz okradac
zapewne zaraz podniosa nam abonament bo niestarczy na odprawy dla tych wszystkich dyrektorow z likwidowanych BOK'ow
|
|
|
#4 |
|
RTS Widzew Łódź
Data rejestracji: 07.07.2000
![]() |
hehe, ja na szczęście nie korzystam z usług tpsa
|
|
|
#5 |
|
Koordynator
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 03.03.2003
![]() |
wole dialog
|
|
|
#6 | |
|
Guru
Data rejestracji: 15.03.2002
![]() ![]() |
Cytat:
niestety nie kazdy ma dostep do DIALOGU ..
|
|
|
|
#7 |
|
Internet Addict na odwyku
Data rejestracji: 03.10.2002
![]() |
Starsza chciala zalozyc Neo+ ale okazalo sie ze...nie ma juz BOK'u :/
I nadal nie ma netu...
Duron 1600MHz@2000MHz 1.625V | Abit NF7-S rev.2.0 | 1GB Geil DDR400 | Radeon 9800 SE@PRO 380/600@450/750 | Barracuda 160GB 8MB 7.7200 | LTR-40125S | SOHW-1693S |LCD 15" Sony SDM-X52 | Chieftec Matrix HiFi + PSU 360W DF |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Koordynator
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 03.03.2003
![]() |
Cytat:
dlatego sie wypowiadamtepsa tez nie jest zla ... mailem neta w tepsie troszki slabszy niz teraz mam (obydwa lacza modemowe)
|
|
|
|
#9 |
|
Guru
Data rejestracji: 13.02.2003
![]() ![]() |
Pomyslcie...
Ile ludzi zostanie 'wywalonych' z pracy. Niby maja powstac tzw. CRM-y czyli Call Center. Ale nie wszyscy pracownicy beda tam pracowac...
|
|
|
|
#10 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 07.06.2003
![]() |
dlatego zrezygnowałem z Neostrady (tej starej jeszcze) i przeszedem na Chello (UPC) - też ma 512kbs - podstawowy plus to jest ze działa bezawaryjnie
|
|
|
#11 |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 16.08.2002
![]() |
siemanko ja na tepse nie moge naz mam telefon i neo+ z tepsy , neo mam od roku i niemam zadnego problema działa bez awar... pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
RTS Widzew Łódź
Data rejestracji: 07.07.2000
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
#13 | |
|
αρχή
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 08.09.2002
![]() |
Nienawidze Tepsy. Chodze do klasy (technikum wieczorowe) z osobami, ktore pracuja "jeszcze" w tepsie ale i tak juz sa na zwolnieniu. To juz jest drugi rok (z trzech) nauki, Tepsa podpisala jakas tam ala umowe, ze moi kumple zaczna sie uczyc(maja miec technika) a tepsa zagwarantuje im, ze nie wyleca, tylko po 3 latach maja miec technika... Minelo 1,5 roku i juz zwolnienie, jedni przeszli pod firme a inni nie, final tego jest taki, ze jeden (nie wiem czy inni tez) z moich kumpli podal sprawe do sadu. Zobaczymy co z tego bedzie, oby kumpel wygral a tepsa zbankrutowala hehe.
Hmm, apropo Tepsy to zaciekawila mnie jedna rzecz, ktora sam wymyslilem/ubzduralem. Otoz ciekawe czy na przyklad za 10/20 lat tepsa wogole jeszcze bedzie istniala... Internet bedzie wszechobecny a komputer 100x szybszy od dzisiejszego bedziemy nosic na rece i poprzez niego zamiast korzystac z telefonu bedziemy sobie rozmaiwali z innymi. I wlasnie ciekawi mnie to, co tepsa i nie tylko tepsa ale w innych krajach tez na to skoro juz nikt nie bedzie korzystal z telefonow Pewnie wydziedzicza sobie prawo jako jedyni do tego, zeby byc uslugodawca internetu wifi (potrzebnych do przenosnych telefonow)
|
|
|
#15 |
|
αρχή
tpsa przetrwa, tylko zmieni sie sposob podejscia do klienta (chodzi o cene itd). dlaczego? chociazby dlatego, ze zadna firma nie ma tak rowinietej sieci jak tpsa.
cieszy mnie to, firma bedzie zmuszona konkurowac z innymi europejskimi operatorami juz za 11 miesiecy. juz teraqz traci na rzecz np.: Tele2 wielu klientow. a przetrwa m.in. dlatego tez, ze jej udzialowcem jest france telecom, a sama tpsa ma duze udzialy w Idei i innych przedsiewzieciach, wiec jej bankructwo nie wchodzi w rachube. o aspektach politycznych nie wspomne. |
|
|
|
![]() |
|
|