![]() |
Cytat:
no zrobilem bleda :P ale pytanie jak najbardziej aktualne... przez RZ oraz przez Ż :> |
ja te***380; mam co***347; takiego w dziennkiku jednak wszystko mi dzia***322;a :)
//edit: Mam do Was pytanie... Jestem za NATem i poprosi***322;em providera o przekierowanie port***243;w.. poda***322; mi ten przekierowany port, wpisuje go w uTorrencie i nic:( nadal jestem niedost***281;pny:( czy kto***347; wie mo***380;e jak temu zaradzi***263;??? |
Ilość załączników: 1
Otwórz utorrenta i kliknij w mały znaczek na dole.
Zresztą zobacz na screenie, co trzeba zrobić, żeby się dowiedzieć, czy cię admin nie zrobił w konia. :D Załącznik 38261 |
Cytat:
|
Cytat:
/@ndy - obrazek wywaliłem bo rozwalał forum. Na przyszłość zapoznaj się z FAQ w którym jest opisane jak dodawać obrazki./ A może inny programy byłby lepszy do przekierowanych portów, może uTorrent sobie nie radzi:( co o tym sądzicie?? |
Przepraszam ***380;e pisz***281; dwa posty pod sob***261; ale ju***380; nie ma opcji edytuj :( Mam pro***347;b***281; do kogo***347; kto ma status PU lub SU na BTgigs o wystawienie REQa na film, pt. The Foreigner (Cudzoziemiec)
Tutaj link do nforce |
@Feliks podaj mi na priva dok***322;adn***261; tre***347;***263; REQa to wrzuce.
|
Ok, wysłałem Ci priva:) Czekam na odpowiedź i dzięki wielki :)
Mam do rozdania 4 zapki na TL???? Chce ktoś???? :) PS: Prośba o REQa nadal aktualna :) |
te***380; mam 4 na TL ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Witam
je***347;li kto***347; posiada zaproszenie na OiNK to prosz***281; o info na priva. Pozdrawiam |
Mo***380;e kto***347; wystawi***263; tego REQa na BTGigs??? Chodzi o film The Foreigner (Cudzoziemiec)
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:51. |