![]() |
Cytat:
Tylko jedyne co mnie denerwuje w takich stronkach (nie wszystkie) to ten czas oczekiwania jak mam sobie ratio poprawic jak musze sciagac rzeczy które juz w zasadzie nikt nie sciaga:( |
@silent22 - na TL na poczatku jest z tym baaardzo ciezko, wiem, bo sam sie z tym meczylem (nawet z shellem).
Ale potem.. raj ;-D. |
Cytat:
|
Cytat:
Ale mowimy tu o kilku pierwszych godzinach i dniach, prawda? ;-D |
W***322;asnie, na TL jest ci***281;zko dopoki si***281; nie zdob***281;dzie PU:D potem to ju***380; ekstra:D czemu zn***243;w usun***281;li pro***347;b***281; z TG??? Co im odbija???
|
ja bym prosi***322; o wstawienie pro***347;by na TG:
Cytat:
|
Ja mam to ale w english ;) za kilka dni b***281;d***281; m***243;g***322; wstawia***263; ju***380; na TG :D
|
Ilość załączników: 2
zaczelo mi tl zle naliczac ratio :/ probowalem resetowac passkey i nic
|
Tak, mnie tez kilkudziesieciu GB nie uznalo (uploadu!)..
Bedzie tego kolo 100GB nawet i nie wiem dlaczego :-(. |
Cytat:
ogolnie wszytko nalicza dobrze jak umnie .... |
Cytat:
wstawiłem, zobacz ;) |
A jak mowilem ze mi zle nalicza ratio to madrala mowil ze bzdury jakies niestworzone gadam :)
Nie bede wklejal fotek bo to dotyczy praktycznie kazdego torenta. Lece do ratio 1.06 praktycznie dla wlasnej przyjemnosci bo i tak mi calego nie zliczy a moja cierpliwosc jest na wykonczeniu i nie wiem jak dlugo bede sie w to bawil. |
A mi tam p***243;ki co dobrze nalicza ;)
Welcome back, mgit [Logout] [Invite Someone 4 invitations left] Ratio: 2.612 Uploaded: 63.25 GB Downloaded: 24.21 GB Slots: Unlimited slots |
a co to za stronka TG bo o niej jeszcze nie slysza***322;em?
pzdr |
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:49. |