![]() |
Wed***322;ug mojej wiedzy z FAQ odpowiedzi powinny by***263; takie
1 odp B 2 odp C 3 odp B 4 odp chyba A 5 odp A mo***380;e kto***347; odkryje u mnie ten krytyczny b***322;***261;d ?? :( |
Wiem nie jestem leniem ale chyba analfabet***261; bo zazznaczam te odpowiedzi kt***243;re powinny by***263; a i tak jest ***378;le :( mo***380;e mi kto***347; to rozwi***261;za***263; ?
|
Faq!
|
no tak dostałem zapa ale nie potrafię sobie poradzić z tymi pytaniami :( pomożecie??? :\
Maksymalne wymiary avatara na forum to: Szerokość 300 pikseli, wysokość 150 pikseli Szerokość 150 pikseli, wysokość 300 pikseli Szerokość 300 pikseli, wysokość 300 pikseli 2. Z kim należy się kontaktować w sprawach technicznych nie wyjaśnionych na forum? Bezpośrednio z SysOp'em Bezpośrednio z moderatorami lub administratorami PT Bezpośrednio z członkami Supportu 3. Z jakiego zakresu porty najlepiej wybrać by móc korzystać z trackera PT? 6346-6347 49152-65535 6881-6889 4. Która z podanych próśb (REQ) jest prawidłowa? Duke Nukem Forever 2 PL Ojciec Chrzestny 5 - DVDRIP Poradnik dot. pędzenia bimbru 5. Która klasa użytkowników nie podlega degradacji na niższą? VIP Leecher Extreme user |
Cytat:
Dzieki serdeczne za zaproszenie ;) |
jesli ktos mialby wolne zaproszenie na PT do bylbym bardzo 'dzwieczny', ze swojej strony obiecuje utrzymywac ratio na wystarczajacym poziomie ;)
|
@adbok zgłoś się do icemac'a :D
|
ja tez bym chcial zaproszenie na PT :) ma ktos ??
|
no jak to jak :) Bardzo mocno ! albo jeszcze mocniej :)
|
Cytat:
|
Hej mógłby ktoś z Was dać mi zaproszenie do http://polishtracker.org/ ? Byłbym wdzięczny.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Witam wszystkich, to mój pierwszy post na tym forum. Ma ktoś wolne zaproszenie na PT jeśli tak to można by prosić, obiecuje że raito będę trzymać na przyzwoitym poziomie. Moj e-mail: Patrol5000@op.pl
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:26. |