![]() |
JA mia***322;em lepiej :| plik ktory mialem sciagna***263; mia***322; 50 mb a sciagne***322;o kolo 500 :O w tym cos kolo 450 mb blednych danych , potem wgra***322;em wtyczke safepeer czy jakos tak do azorka i wsio juz by***322;o ok ;]
|
Cytat:
:glaszcze: |
Cytat:
|
widocznie sciagnales 1GB falszywych danych i bitcomet automatycznie wykryl je i sciagnal od kogos innego.
|
Cytat:
fajnie to widac szkoda ze juz usunalem plik ale sciagalem obraz The.Lord.Of.The.Rings.-.The.Battle.For.Middle.-.Earth obraz zajmowal 5,44 GB mnie sciagnelo go w jedynie 6,6 GB taka mala roznica... hehe nie znam na to lekarstwa... a uzywam BitCommeta 0.60 u kolegi normanie sciaga na tej wersji... |
Taki maly offtop:
http://img75.imageshack.us/img75/7093/image18rg.jpg http://img133.imageshack.us/img133/5241/image22fd.jpg Fanom seriali polecam seriws tvtorrents.com :) |
a ja mam chyba taki problem
mam bitcometa 0.61 scaigam plik o wielkosci: 357.80 MB Narazie Sciagnalem ogolem: 234.10 MB wliczając 0 B błędnych danych, okolo 42% no i tu pytanie. dlaczego pokazuje mi ze pozostalo 205.80 MB do sciagniecia??? to daje razem ponad 400 mb a plik ma 357mb. Wiem ze zawsze sie wiecej sciaga niz plik zajmuje ale ze az tyle:wow: wie ktos co jest grane:> |
Cytat:
|
Na Demonoidzie jest jeszcze gorzej niż rano. Mam już "pobrane" 0,5 GB A JA JESZCZE NIC NIE POBRAŁEM!!. Ratio już mam 0,5 :(
Co się z tym gównem dzieje?? |
Cytat:
|
Tak samo ludzie placili na TDT i click-plick ... ||
|
Cytat:
placa za serwer okolo 850zl na miesiac to trzeba ich wspomagac.. przynajmniej to symboliczne 5zl wiem, ze sie na cos przydalo.. nie wybrzydzam, bo rownie dobrze moge sobie isc na stadion i tam mialbym o wiele drozej (a tutaj jeszcze przymusu placenia nie ma - ale z wlasnej woli.., wiec raz na jakis czas mozna!) pozdro ;) |
Cytat:
|
To teraz niech kazdy user PT pokaze swoja strone ;p
Ja jestem PU i mi z tym dobrze || nie zamiezam isc ani w dol ani w gore ;] P***322;aci***263; PT te***380; nie mam zamiaru !~wystarczy ze sedduje ... i tyle , pozatym zabardzo ciekawych rzeczy tam nie ma ... |
Ilość załączników: 1
no, a ja jestem porzadny czlowiek :P
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:52. |