![]() |
Tak, najpro***347;ciej zablokowa***263; najlepszego klienta dla user***243;w za nat'em.
Ale ja jestem tak bardzo przywiazany do BC, ***380;e po ich decyzji banowania klienta - zbanowa***322;em PT na moim kompie :szczerb: |
Nie tylko na PT zbanowano BC i BL, a takze m.in. na PS (stary TNPL) ;-).
@gallus - jak myslisz, ze wykrycie sciagania poza trackerem jest trudne to sie mylisz- juz kilku takich cwaniaczkow zbanowalem na PS ;-D. Mysle, ze na PT jest troche latwiej, bo jak sie duzo osob rzuci na jeden plik to trudno wyczaic kto sobie "na lewo" sciaga. |
Cytat:
|
Cytat:
Na PT faktycznie trudno bo duży ruch i dlatego kumplowi się cały czas udaje a już wyssał tak ponad 100GB |
To tez.
Ale sam skrypt na ktorym stoja Trackerownie ma sporo przydatnych narzedzi do wychwytywania takich kombinatorow :-). |
Cytat:
Ciekawe co zrobisz w przypadku jak wysle do trackera info o tym, ze zakonczylem sciaganie torrenta przez klikniecie STOP na zadaniu?;) Pozniej odpalam bez trackera i mozesz sobie ogladac statystyki, ale i tak mnie nie zobaczysz ;p Porownywanie znudzi Ci sie po tygodniu :D |
|
Cytat:
Dla zainteresowanych. Otwarta rejestracja. |
Cytat:
|
Cytat:
|
mnie tez:)
|
U mnie nie działa :(
403 Forbidden Unauthorized IP address. Ale i tak nie poczebne mi konto na tej stronce :P |
Chyba potrzebne ? ee ...
|
Cytat:
To jest otwarta rejestracja? ;p EDIT. Nevermind ;p Zdaje si***281;, ***380;e konta ju***380; si***281; sko***324;czy***322;y :) BTW mo***380;e macie forbidden, bo przez proxy si***281; ***322;***261;czycie? |
Pro***347;ba nie jest moja ale prosz***281; o oddanie g***322;osu :)
http://www.polishtracker.org/reqdetails.php?id=20659 |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:33. |