![]() |
Cytat:
mroslaniec[AT]gmail.com :D |
Zarejestrowany "z palca", akurat by***322;y wolne miejsca. :D
Komu jeszcze? :idea: |
Moge ja prosic o zaproszenie na Dime p.c@akcja.pl
|
Konto jest Twoje. :D
Mail powinien doj***347;***263; lada moment, has***322;o przesy***322;am na PW. :] Jeszcze jedno konto do oddania. |
Cytat:
mam 2 zaproszenia na PT ktos chce ? |
Jeszcze 2 konta na Dime do wzi***281;cia, kto chce? :pytanie:
|
No tak tylko wiekszosc tych plikow ktore tam widzisz sa na laczach 100/100, ja osobiscie wole PB
|
W porównaniu z PT to PB wymienka z ilością seedów na pliki zamieszczone na stronie!
|
czy ktos z Was uzywa konta shell do sciagania i seedowania torrentow?
|
|
Moze ktos zamiescic screena z torrentami z Polishbytes? chcialbym zobaczyc czy duzo ludzi tam udostepnia dane itd...
|
Przyjąłbym zaproszenie na TL, ale ostrzegam, że internet u mnie to loteria i może sięzdarzyć tak, że nie korzystałbym za często.
Więc jeśli ktoś ma ochotę - nie chcę żeby były jakieś problemy przeze mnie. Moje statystyki: PT: Wysłano 56.51 GB (130.05 MB/Dzień) Pobrano 46.63 GB (107.31 MB/Dzień) Ratio 1.211 FL: Uploaded 18.26 GB Downloaded 12.65 GB Share ratio 1.442 Mogę podesłać screeny. BTW. W jaki sposób liczone jest ratio na FL, skoro nie ma passkeyów? |
Mam do was pytanko znacie moze jakies strony torrent gdzie mozna by sciagnac cale obrazy plyt audiocd ?
P.S. Mam jedno zaproszenie na Polishtracker i dwa na Polishbytes, jak ktos chce niech pokaze ratio z innych stron |
Dziekowa***263; :uklon:
|
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:10. |