![]() |
Cytat:
|
no nie ma w spamie a moze jeszcze przyjdzie co??
|
Kurde nie wiem. Ja mam konto na tlenie i bez problemu przyszlo. wp nie uzywam bo caly potal jest dla mnie niepewny. Mieli zbankrutowac. Pozniej zmienili szate graficzna. Slowem nie wzbudza zaufania. Dzisiaj rano sie zarejestrowalem a pozniej wpisalem Ciebie. Wez moze pogrzeb na stronie glownej tego torrenta i zobacz czy nie ma mozliwosci ponowienia wyslania czy cos w tym stylu. Login to Burak a haslo dalem wczesniej na pw.
|
nic! nei pomaga pisze hasło albo login nieprawidłowe szkoda :( no to ponawia prosbe i jakby ktos trafił to na mail burak_pl@gmail.com
|
Cytat:
Kto jeszcze zdąży? :> |
Cytat:
|
dajcie znac jak powieksza liste userow na filelist.org
tam to bym chcial byc zarejestrowany :) |
Cytat:
a co polish tracker i filelist to nie moge :( |
sorry za ppp ale dziś pełny sukces !!!
i fileslist i polish tracker wysłałęm na op i śmiga @Damianos L tez już jesteś na filelist :P nick:Damianos na mail w podpisie hasło na PW pozdro |
suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuppppppppeeeeeeeeeeeeeeerrrrrr rrrrrrrrrrr :jupi: :jupi: :):):):)
Wielkie Dzieki @Burak_PL :piwo: :piwo: Reputke dam jak bede mógł ;) a powiedz jeszcze jak to zrobiles :> teraz pozostaje tylko korzystac i dbac o ratio :D |
Cytat:
|
Cytat:
hehe to nie pytam :) to moze mi jeszcze ratio powiekszysz do wysokich rozmiarow :> ;) panie Bond :) |
jeszcze jedno pytanie czy wiecie jak ustawić firewalla by dało sie ściagać z polish tracker ?
|
Jak by ktoś był na polish tracker i zauwazył wolne konta to prosiłbym o zarejestrowanie na nick: mgit i wysłanie hasła na PW bo ja co wejde na tą strone to brak wolnych kont :(
|
Cytat:
|
Cytat:
:edit: @mgit - konto założone, zaraz wyśle PW :) |
Cytat:
|
Mógłbym też prosić o zarejestrowanie na polish tracker na nick: Hinks I podanie hasła na PW...
Jeżeli jest taka możliwość :) Byłbym bardzo wdzięczny ;) |
Cytat:
ciesze sie ze jestes zadowolony :piwo: :piwo: |
Cytat:
|
Cytat:
W końcu doczekałem się konta na PT 8 ) Reputke dostaniesz jak będę mógł :) |
Jakby ktoś chciał sie zarejestrować na PT to niech sie spieszy. Limit miejsc 16000 ;)
|
A na PT obowiazuje system zaproszen, czy tylko normalnie mozna sie rejestrowac? bo jezeli sa zaproszenia, to bym bardzo prosil o przyslanie mie jednego na adres: m4t3u5z@o2.pl, lub gdyby ktos widzial wolne konto to prosze o rejestracje na nick qfir i podanie hasla na PW.
|
Zaproszenie nie jes potrzebne, normalnie sie mozesz zarejestrowac...
|
Cytat:
Cytat:
|
u, ja sie bez zaproszenia rejestrowalem :P
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
no to w takim razie dlaczego nikt mi jeszcze nie przyslal zaproszenia?? :P
|
A mnie zbanowali, bo ściągalem dvd i ratio było w okolicach 0.2, jeśli to tak ma wyglądać, że ciągle muszę mieć ratio 1:1, to ja dziękuje, zwłaszcza na moim łączu 640/160. Chyba powinni poczekać aż zaciągne i będę udostępniać, bo chyba na tym to polega aby zaciągnąć na max i udostępniać innym przez jakiś czas, a te barany dały mi bana po 24 godzinach. DC i Emule górą + inne strony z torrentami a panom z PT mówimy stanowcze nie.
|
Cytat:
Ale niedługo mają wprowadzić zaproszenia na PT :) |
Ilość załączników: 1
Cytat:
ratio trzeba "pielęgnować" a na poprawienie masz 14 dni fragment z FAQ |
fakt, leechow trza tepic.. ja aktualnie mam:
Wysłał 83.93 GB (335.72 MB/Dzień) Pobrał 74.30 GB (297.18 MB/Dzień) Ratio 1.129 i ciagle bede trzymal sie wersji, ze PolishTracker jest jedna z najlepszych polskich torrentowni (jak nie swiatowych ;) ) pozdro ;) |
Wysłał 10.05 GB (121.08 MB/Dzień)
Pobrał 453.67 MB (5.34 MB/Dzień) Ratio 22.685 A moje ratio dobre jest? |
Cytat:
A to moje :) Wysłał 20.75 GB (291.01 MB/Dzień) Pobrał 4.63 GB (64.91 MB/Dzień) Ratio 4.483 |
Aha. :) Bo ja sie wlasnie zastanawialem skad takie ratio mam :D
|
to i ja pochwale się aktualnym ratio
|
Cytat:
pozdro ;) |
hehe zaje***** :D
|
To ja może się pochwale swoim, ale tak szczerze to nie mam się czym chwalić :P
Wysłał 10.24 GB (139.88 MB/Dzień) Pobrał 6.87 GB (93.83 MB/Dzień) Ratio 1.490 Klasa User |
ja miałem ratio 5,182
|
Ja mam dobre ratio to moge przez chwile byc leecherem. http://img330.imageshack.us/img330/5949/loser8zp.gif
|
A oto moje statsy.
To jakiś błąd Demonoid bo w życiu bym takich nie nabił. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Jak tam się można zarejestrować ?
|
Cytat:
|
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Rejestracje są czyklicznie otwierane.
Jeśli jest za dużo userów to zamykają na chwilę możliwość zakładania nowych kont. Trzeba czekać albo zdobyć skądś zaproszenie. |
Cytat:
|
Me too ||
|
me me too :) ja też chce jak macie zaproszenia :)
|
adixo nie znam Ciebie więc nie jestem pewnie tego, że utrzymasz dobra ratio. Dając Ci zaproszenie jestem w jakiś sposób za Ciebie odpowiedzialny
Burak_PL Ty na pewno nie dostaniesz, a dlaczego to wiesz ;p |
Cytat:
|
Cytat:
|
Sprawdź folder "spam" w swojej skrzynce pocztowej.
|
Cytat:
Tam też nie ma |
miałęm tak na PT pewnie masz skrzynke na Wp :) podaj inna a jak ktośma wolne zaproszenie to bardzo przyjmę :)
|
Kto mnie przebije?
|
Cytat:
mi na PT niezle za to idzie: http://img402.imageshack.us/my.php?image=hey9ok.jpg pozdro ;) |
Cytat:
prtzykładowo dzis ja dstałem sie w koncu na polishtracker :D, tak zajrzałem jak codzien i akurat jedno kont byl wolne :D |
Cytat:
OT: czemu nie moglem zrobic Edytuj ... :( |
Cytat:
|
najlepsz wyszukiwarka torrentów
Te wszystkie adresy są do niczego najlepsz wyszukiwarka torrentów to <a href="http://torrentreactor.net/search.php">torrenteactor.net</a> tam jest prawie wszytko. polecam tę strone bo jest po prostu zajefajna.
|
te forum jakoś dziwnie traktoje html ten adres to http://torrentreactor.net/search.php
|
Cytat:
kliknij TU aby zobaczyć jak działa |
Ilość załączników: 2
Nie jest to pytanie ściśle związane z torrentem, jednak w tym wypadku jego właśnie dotyczy, chodzi mi o to, że w ustawieniach routera mam takie coś:
http://forum.cdrinfo.pl/attachment.p...id=26661&stc=1 W kliencie mam ustawiony port 6999, co mam wpisać w okienka, jaki protokół? W tym temacie niestety jestem zielony. :zawstydz: BTW trafiłem też na to: http://forum.cdrinfo.pl/attachment.p...id=26662&stc=1 Może się przydać do poprawienia połączenia z innymi peerami? |
joujoujou - wybierz TCP :)
u mnie natomiast przekierowywanie wyglada tak: http://img321.imageshack.us/img321/5...rskopia9jk.jpg pozdro ;) |
Ok, a gdzie jakie numery portów? :hmm:
|
zaaktualizowalem obrazek..., kombinuj analogicznie u siebie :)
pozdro ;) |
Czyli jeśli klient chodzi na 6999 to wystarczy ten jeden port przekierować, numer internal i external ten sam?
Czy inaczej? :hmm: |
Nie moge sie zalogowac na PolishTracker :|
Usunieto mi konto, czy to jakis problem z baza danych i Wy tez nie mozecie? |
u mnie smiga bez najmniejszego problemu :)
pozdro ;) |
Cytat:
EDIT: już działa :) |
zmieniali jakies skrypty czy cos dlatego nie mozna bylo sie zalogowac :)
|
Chce sie zajerestrować na polish trakerze i pisze mi "Przepraszamy...
Obecny limit użytkowników został osiągnięty. Nieaktywne konta są cały czas usuwane. Prosimy przyjść do nas później." Nie wie ktoś kiedy oni usówają konta i kiedy mozna sie zajerestrować,bo kiedyś się zajerestrowałem się ale nie przyszedł mi e-mail z aktywacją konta :( I teraz próbuje i próbuje i nic :( Moze ktoś ma załorzone konto i jest czymś wyszym na polish trakerze mógł by mi ktoś wysyłać zaproszenie ? ;) |
ja mam 5 zaproszen, ale w ogole Cie nie znam i nie mam pojecia czy mozna Ci zaufac - bo jak Ty zawalisz, to mnie sie oberwie..
pozdro ;) |
Cytat:
oberwie ci sie? jak i za co? przeciez bana chyba nie dostaniesz:> |
Jak polecasz osobe to masz ją w profilu (jakby w dowodzie ;p). Jak dany user zostanie zbanowany to mogą wyciągnąc konsekwencje, ale to już zalezy od adminów strony, a Ci są raczej w tym przypadku bezwględni. Osobiście rozdałem 1 zaproszenie koledze co znam go od 0ki :D
|
Cytat:
pozdro ;) |
Cytat:
|
Zaco się ten zaproszenia dostaje ?
|
Cytat:
|
Jak ktoś chce być Power User'em to nie źle sie musi o wysyłać, "Musi być członkiem przez przynajmniej 4 tygodnie, wysłał przynajmniej 25GB, ma ratio równe lub powyżej 1,05, nie ma ostrzeżenia."ale jest realne,jak mnie nie zbanują to może za pół roku bede miał ;)
|
ja mam jeszcze 3 zaproszenia, jak ktos zainteresowany to na PW pisac
|
Mi sie wczoraj udało zajerestrować:)
A jescze jedno kiedy mogą wywalić konto na polish trackerze(w ilu dniach)jeśli nie zaparkuje kota to w ilu ,i jak to jest brane pod uwage karzdy dzień nie wchodzenia na strone polish trackera ? |
Cytat:
pozdro ;) |
hmm, albo ja czegos troche nie rozumiem, albo cos jest nie tak...
Jakies 3 dni temu mialem ratio rowne 5.035, nastepnie pobralem jakis tam pliczek (612mb) wyseedowalem go do ratio 1.7 czyli wyslalem 1.06GB, nastepnie, jakims cudem moje ogolne ratio spadlo do 4.8xx, nastepnego dnia pobralem 708MB a wyslalem 2,45GB czyli plik osiagnol ratio 3.4. Ratio ogolne wynosi teraz 4.643. Wg. moje ratio powinno wzrosnac, poniewaz z kazdego pliku ktory sciagalem wyslalem troche weicej niz on sam zajmowal :) Co Wy o tym myslicie, jak powinno wygladac teraz moje ratio, bo ja juz sie pogubilem :) |
Jak osiągłeś ratio przy sedowaniu 1.0 to ogólnie nie powinno uledz zmianie...
|
Cytat:
|
Cytat:
Ale takto juz jest, ze im wieksza ilosc danych masz za soba, a roznica miedzy danymi a sciagnietymi bedzie podobna, to ratio bedzie coraz blizej 1.0 |
Cytat:
|
z ogolnego przeliczenia tez wychodzi takie ratio, ale klient udostepnil tyle ile pisalem powyzej..., a torrenta nikt mi nei wykradl, ani nikomu nie udostepnilem :)
|
Może przy wyłączaniu klienta zapominasz dawać torrenty na STOP. Wtedy wysyła ostateczne info do trackera w celu naliczenia danych pobranych i wysłanych :)
|
Cytat:
|
Co to za strona 'sct' :>
|
http://www.scenetorrents.org/
Tak mi się wydaje |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:02. |