![]() |
no masz a mi naliczyli 350 MB :(
|
Ilość załączników: 1
dla wszystkich zarestrowanych ....... na PT
http://polishtracker.org/forums.php?...&topicid=34981 teraz to juz po filipku szkoda ....... posty kasuja nie wygodnie zarobilem tylko czerwony trójkąt .............. ?????????????????????????? |
Cytat:
;p |
Cytat:
wsylac zaproszenia dla nowych niech uzyja sobie .........:> |
o tak, jak tracker bedzie dzialal ...
widac ze po oslabieniu grupy PT chlopcy sobie nie radza :> |
Ehh wedlug mnie nie powinni likwidowac CZASU OCZEKIWANIA ani robic jakis FREE LECHING WEEKEND. Bo pewnie pojawia sie tylko pijawki a ze seedowania bedzie PUPA i wcale to nie pomoze rozkreceniu serwisu. Na ratio trzeba uczciwie pracowac i duzo sedowac i to kazdy powinien robic...
|
Cytat:
swiezego back'upu z zapisem ratio uzytkownikow ... by zalagodzic zaistniale niedogodnosci chlopcy z PT postanowili wprowadzic tymczasowo zniesienie czasu oczekiwania i mozliwosc free leching weekend |
Cytat:
tak sobie to tlumaczmy .....:> zniesienie czasu to juz dawno powinno byc ! free leching weekend - ? ratio zawsze recznie mozna podniesc - nieprawdaż :taktak: zbliza sie poludnie a tu dalej ciemnosc - http://polishtracker.org/ |
Ogolnie nie ma co sie grzac. Nie ten to bedzie inny. :)
|
tak tylko nie po to tyle sedowa***322;em , zeby teraz stronka pad***322;a :|
|
Cytat:
|
Sorki że zadam laickie pytanie, ale co daje "free leech weekend" ??
Czyżby nie naliczanie downloadu ?? |
Cytat:
:taktak: |
Cytat:
ale jak ktoś ma upload 8 kB/s i tak mu nie pomoże, przez cały dzień sendowałem i udało się wysłać marne 200 MB :ysz: ratio 1.105 :sciana: |
Nie wiecie co si***281; sta***322;o z polishtracker od wczoraj pr***243;buj***281; si***281; wbi***263; i nic :(
Posiada mo***380;e kto***347; zaproszenia na fajne stronki/trackery (PT ratio ~1,3 :), BitSoup ~3 :) ) nie b***281;dzie problemu z utrzymaniem konta :) Pzdr :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:31. |