![]() |
Tak jak na screenie, tylko, ze praktycznie od przedwczoraj nic nowego nie ssalem (odlaczony net), wiec jestem "w plecy", moglbym spokojnie miec przynajmniej 250GB..
http://starzaki.eu.org/~smartek/staaat.jpg pzdr. |
Ilość załączników: 1
Nie chwal sie tak Smartek bo i tak cienki jestes ;p
|
Z cheaterami nie rozmawiam, wiec.. :-/.
Psujesz idee torrentow i p2p.. |
Cytat:
|
wcale nie musia***322; czitowac by miec takie ratio :P
|
Cytat:
Musial czitowac. Zakladajac, ze ma 32KB/s w przeciagu 3 tygodni nie mogl tyle wyslac.. Chyba, ze ma "mega super giga shella" ;-). pzdr. -edit Z moich genialnych obliczen (zapewne blednych, bo z matmy mam 3 ^^) wynika, ze z 32KB/s mozna wyslac w przeciagu 24 dni 63GB - jednoczesnie zakladajac, ze idzie nonstop maksem. Dobrze licze? |
Bardzo dobrze :spoko:
Nierealne, ale obliczenia w porz***261;dku... |
Cytat:
|
CZITEREM, czytaj uwaznie ;-).
|
a to w og***243;le tak idzie oszukiwa***263; :P nawet nie wiedzia***322;em :)
|
Cytat:
tylko czesto sa wykrywane a potem banan :d |
Cytat:
ale proponował bym zakonczyc dyskusje o podkrecaniu ....:ysz: |
Tylko zapytam - jak czitowa***263; ? W ko***324;cu 'Wszycy jeste***347;my Korsarzami" wi***281;c czy jakiekolwiek zasady maj***261; obowi***261;zywa***263; ? Bo wygl***261;da ,***380;e w naszym korsarskim ***347;wiatku jednak s***261;...
|
tak powinny, ale w sumie tez bym poczytal, bo mam dl 450 kilo(noca, w dzien 150) a up tylko ok 25(co za porazka) i ciezko mi utrzymac ratio, teraz jestem na rmvb i mam 1,4 bo sciagam ze skrzyneczka:)
|
Teraz sobie wyobrazcie sytuacje gdzie 70% userow to cziterzy i nikt nikomu nic nie wysyla.. ;-/.
Mozecie sobie wtedy sciagnac.. gacie ;-D. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:49. |