![]() |
Cytat:
Cytat:
|
Mineło pol roku ?
|
Cytat:
|
Juz jakos idzie transfer na TL, tylko jedno ale. Obcina mi wyslane mb. Jakos dziwnie to zliczaja i na ratio 1:1 musze wyslac troszeczke wiecej niz pobralem. Nie fair.
Co sie stanie jesli z np TL komus dal torrenta ? Bedzie zliczalo ratio na moje konto, wywala mnie ? Np chcialbym u dziewczyny czasem cos sciagnac. |
Sunna, co Ty m***243;wisz ? W Ed twierdzi,***380;e to ja mam tylko laski w g***322;owie...A ty chcia***322;by***347; co***347; u niej sciagn***261;***263;....
|
Cytat:
|
Cytat:
Chyba kazdy zdrowy w moim wieku chcialby cos sciagnac swojej dziewczynie :P Chocby ... |
Cytat:
|
Szkoda, czas powoli leci jak sie czeka. Wiem ze jestem wkurzajacy ale zapytam: Dali byscie mi jakies zaproszenie jak bedziecie miec jak ja wam dam zaproszenia na bardzo dobre strony ? :D
|
Cytat:
|
A ktoś może zaproszenie na TG ?
Z góry dzięki za odpowiedź:) |
Cytat:
|
na http://btgigs.info rejestracja otwarta:)
|
No masz 100% racji kizio, ale myslalem ze moze sie uda :D Swoja droga to spytam z ciekawosci jak tu juz bede siedzial te 3 lata napisze 15001900 postow to ma ktos z was do rozdania zapy na PT ? Ew sie zapytam juz dla informacji, jaka jest najlepsza strona z divxami (xvid), gdzie ich najwiecej jest ?
|
3 zaproszenia na TL do rozdania kto chce ???
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:49. |