![]() |
mi te***380; si***281; to zdarza ;)
|
Ale sie zdziwilem po powrocie ze szkoly dzisiaj:
http://aycu08.webshots.com/image/111...2703875_rs.jpg niektore pozycje maja wziecie (szczegolnie na torrentleechu), ale nie narzekam ;-). pzdr. |
@Smartek
jak mozesz daj namiar dokladny na tego shella moze i ja sproboje na nim cos a jak by bylo okej to moze wezme z 2 kumplami na spolke i bedzie taniej ale najpierw chcialbym zobaczyc dokladna oferte... |
No ja bym tez by***322; ciekawy :P
|
Cytat:
2. Shelle po okolo 70zl maja gora 3 aktywne procesy, wiec mialbys dla siebie 1 proces (jednego aktywnego torrenta) - teraz juz wiem, ze to malo. Ja mam 2, a 4-5 byloby _idealnie_ :-). 3. Poszukaj na forach - przewaznie na kazdym trackerze ktos sie oglasza. Ja przelecialem kilkanascie trackerow, a niektore ogloszenia czytalem po kilka razy az wkoncu trafilem na oferte godna uwagi (i moglem przed zaplacaniem potestowac przez 1h ;-D). Zycze powodzenia, pzdr. PS. Prawdopodobnie wezme na nastepny miesiac (akurat mialem przyplyw gotowki to moze z lepszymi parametrami..., jak to mowia - apetyt rosnie w miare jedzenia). |
Jakby było jakieś wolne zaproszenie na TL bardzo bym prosił. Email dzieciuch@gmail.pl
Thx z góry:) :) |
Od ilu tam jest Power User, Extreme user, zaproszenia itp.?
Bo na razie nic nie mam, mam ratio prawie 10.0, wyslalem ponad 100GB i nic.. --edit No! Znalazlem: Power User - ratio >1,05 , zarejestrowany >2tyg., wyslane >25GB Co tydzien w poniedzialek +4 zaproszenia. Dzisiaj dopiero 6 dzien jestem zarejestrowany, wiec pierwsze zaproszenia bede mial dopiero 26. lutego.. |
Cytat:
|
Również bo wiesz dopiero zaczynam przygodę z torrentami:D:D Więc posiadasz jeszcze jakies??
|
Cytat:
|
Cytat:
|
A co z tym ze ktos musi byc rok na forum albo jakos tak. Chyba ze nie ma konsekwencji jak ktos zawali po zaproszeniu :) to wtedy luz.
|
Cytat:
|
eeeeeeeeeee
Czyzby droga dedukcji mnie zawidola ? |
Droga redakcjo. :)
Jak sobie poradzic z ratio. Jesli ludki nie chca ssac jakiegos torrenta ktorego zassalem lub jest duzo seedow to co mozna zrobic ? Jedyne co mi przychodzi do glowy to sciagniecie jakiejs nowosci i seedowanie zeby ''odpokutowac'' tamten torrent. Jak mam upl 512 a leci polowa z tego to masakra :/ Jeszcze mi upomnienie wlepia. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:08. |