![]() |
Cytat:
Za rejestracje placi sie smsem 5zl + vat. |
PT Online :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
jakiego klienta do torrentów polecacie? niestety bitcomet na pt dostał bana ;-/
|
***181;Torrent
|
Cytat:
|
Cytat:
A skoro PT dziala to ... |
Cytat:
Oba mogę polecić ze wskazaniem na tego drugiego. Pozdrawiam. |
tak jak obiecywalem mam do oddania
po dwa zaproszenia ... "dla fajnych userow" Oink [x][x] PT [x][x] TorrentLeech [x][x] Torrent Damage [x][x] teraz to ja okresle "kto jest fajny" :> |
Co maj***261; na tych dw***243;ch ostatnich ?
@Victorek fajny masz podpis :) |
Cytat:
|
A jestem "fajny" ??? :D
|
te***380; bym prosi***322; :> po jedym zaproszeniu z 2 ostatnich torrentow :D
Mam nadzjeje ze dostane bo fajny ziom jest ze mnie || |
czyli status na teraz w zaproszeniach ...
Oink [x][x] PT [x][x] TorrentLeech [o][o] Torrent Damage [o][o] :] |
To i ja dorzucę jedno na PT, oczywiście dla "fajnych gości :taktak:
|
Wielkie thx :D Zielone juz rozdane :)
|
TDCC cos dalej nie ogarnia :>
|
Cytat:
Jeszcze 1-2 dni (tak przynajmniej mowia).. |
znacie jak***261;***347; torrentownie z losslesami :) kiedy***347; by***322;a taka jedna ale gdzie***347; si***281; zapodzia***322;a
|
Cytat:
|
Cytat:
|
@AleX69 - a jak to jest na OINK z ratio :> trzeba bardzo dba***263; :hmm:
@Sunna - audiofilem nie jestem ale spokojnie us***322;ysz***281; r***243;***380;nic***281; miedzy mp3 128 a flackiem :szczerb: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Masz u mnie zaproszenie. Na piwo. Ważne do 19.11.06 godz. 0759. O 0800 wraca starucha. I wtedy to dopiero będzie się działo..... |
TNPL dalej nie ogarnia :> cos mi sie zdaje ze juz nie wstana :D
|
Cytat:
teraz pozostał demoid, skzoda ytlko że jets problem z rejestracją, nie przychodzi email aktywacyjny... mimo rejestracji w piątek :) |
www.arenabg.com ostatnio jakos wpadlem na ta strone. nigdy wczesniej jej nie znalem. jak dla kopalnia koncertow na dvd :spoko:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
mam pro***347;be do tych kt***243;rzy maj***261; konto na polishbytes o zag***322;osowanie na ponizsz***261; pozycje. Chetnie bym pos***322;ucha***322; :)
http://polishbytes.net/viewrequests....&req_details=1 Edit: z g***243;ry dzi***281;kuje :) |
Dopiero 6, zejdzie si***281; troszk***281;.
|
Cytat:
ps. dzieki. |
Ma kto***347; mo***380;e zaproszenie na Polish Bytes?
|
http://www.sharetorrents.pl/ otwarta rejestracja na czas nieokreślony :spoko:
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
|
Don't leave any fields blank.
|
Cytat:
|
A u mnie wszystko gra! :zespol:
:D |
Strona Polishbytes chyba padnie. brak kasy na serwer.
|
Cytat:
|
Dosta***322;em prezent od PB !!! Ale fajnie !
|
Cytat:
|
Fajnie jest dostawa***263; prezenty na ***346;wi***281;ta, prawda ? Inni te***380; dostali.
|
fajne :)
|
Prosi***322; bym o glosy :) z g***243;ry dzieki ... ;)
http://polishtracker.org/votesview.php?requestid=20398 Pozdro |
Cytat:
|
Cytat:
|
ja nie obejrze ale glos masz ;)
|
Poszło :)
|
Jak wszyscy, to wszyscy:)
|
a ja nie mog***281; si***281; zalogowa***263; na prawid***322;owym ha***347;le na kt***243;rym loguje si***281; na g***322;***243;wnej :|
|
Cytat:
Tam sobie też nagrabiłeś? |
Cytat:
|
Wielkie dzieki wszystkim :)
Reputy juz leca ;] |
Bracia, czyli blacklisty IP Azureus zasysa sam czy te***380; trzeba mu je poda***263; na tacy ? i sk***261;d je wzi***261;***347;***263; ? Wtyczk***281; Safepeer mam zainstalowan***261;.
|
Cytat:
|
Cytat:
ntlworld.com i pipex.com |
Dzieki !
|
szukam zaproszonka na www.desitorrents.com
jak kto***347; ma i ch***281;tny aby mi je da***263; ;) to prosz***281; wys***322;a***263; na maila z podpisu dzi***281;ki chc***281; zbackupowa***263; film DON(2006) z bollywood :) |
http://www.polishtracker.org/reqdetails.php?id=20532
Z gory dzieki ;) |
Cytat:
|
Za glos...
|
Cytat:
|
@Piterniel mo***380;e znowu dasz pro***347;be o wszystkie odcinki "Mody na sukces" ?:>
|
Cytat:
|
Cytat:
:'( |
Mam dzi***347; nastr***243;j nieco 'dark" ;). Wi***281;c niech cho***263; inni si***281; ciesz***261; ze swojej Isaury ;)
|
Zaproszenia na PT w prezencie mam dla troch***281; wcze***347;niej zarejestrowanych i nie robi***261;cych kleks***243;w klawiatur***261;.
|
Taki dzien dobroci ? :D
|
Cytat:
|
Jak dla mnie dzien jak co dzien tylko z lepszym jedzieniem ...
|
Cytat:
U Was na poboczu drogi Szczecin-Wrocław-Kraków wszystko jest jakieś takie... |
Cytat:
|
Cytat:
Może ktoś obdaruje zaproszeniem? matefusz@gmail.com @Rycho, na ircu wspominałeś, że masz :P jakbyś mógł to byłbym wdzięczny bardzo ;) |
A nie masz przypadkiem sta***322;ego IP? Bo je***347;li zablokawali Ci konto, to nowego raczej nie uruchomisz z tego samego IP...
|
No to le***380;***281; :/ A nie jest przypadkiem tak, ***380;e po jakim***347; czasie odblokuj***261; to IP?
Ale czy blokada konta jest r***243;wnoznaczna z banem na dane IP ? |
sproboj przez jakies proxy wejsc, moze sie uda
|
Cytat:
tu cyt z PT "Ostrzeżenia: * Można otrzymać różne ostrzeżenia, od jednodniowego do nielimitowanego czasem, w zależności od stopnia wykroczenia. * Ostrzeżenie w żaden sposób nie ogranicza możliwości korzystania ze strony. (Jedyne ograniczenie - osoba ostrzeżona nie podlega automatycznemu awansowi.) * Jeśli zostaniesz ponownie upomniany ostrzeżeniem, podczas gdy poprzednie nie wygasło, zostaniesz zbanowany. * Ostrzeżenie można zakwestionować, poprzez wysłanie prywatnej wiadomości członkowi personelu, który to ostrzeżenie nadał. Można zrobić to jedynie w ekstremalnych sytuacjach z wyraźnym powodem. W innych przypadkach takowa wiadomość spowoduje kolejne ostrzeżenie i tym samym blokadę konta." |
Cytat:
Ale z moich wcześniejszych prób, jeszcze na neo, wynikło, że blokada konta jest równoznaczna z banem na IP :D |
A czy kto***347; m***243;g***322;by mi podes***322;a***263; zaproszenie na: http://www.polishtracker.org
na adres granos@interia.pl Dzi***281;ki, IF |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
@rycho na nowym koncie (oko***322;o 4 miesi***261;ce) mam ratio 1.066 :P
|
A nie wiecie co si***281; dzieje z btgigs? :)
|
Cytat:
PT 2,130 PB 36,433 sharetorrents 53,257 |
Cytat:
;) |
Cytat:
http://www.searchengines.pl/phpbb203...howtopic=81714 |
Cytat:
|
Ty***380; prawda :D
|
Cytat:
IF |
Ilość załączników: 1
A ja mam ratio takie
virtualt.org -> 2.437 heaventracker.org -> 18.507 To chyba troche mało :D |
Cytat:
|
Cytat:
no troche zbanowanych jest :P W ko***324;cu wystarczy wys***322;a***263; te 2 GB tygodniowo i ratio si***281; trzyma :P EDIT Czy tylko ja nie mam konta na PT na tym forum :D |
Cytat:
|
ja mam te***380; zaproszenia 2 na PT, tylko nie daj***281; znajomym znajomych bo ju***380; mnie tacy wykiwali
P.S. i to z tego forum :( przykre ale prawdziwe :taktak: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:15. |