![]() |
dysponuje kto***347; zaproszeniem na http://www.demonoid.com ?
potrzebuje w sumie jeden torrencik :) Edit: dzi***281;ki dwoznemu dostalem sie na demonoid. dzieki :) |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Koszt urzadzenia to ok 250zl + koszt dysku TU jest opisany caly proces instalacji i konfiguracji :) Oczywiscie wszystko na mini-dystrybucji linuxa pod routery OpenWRT :) Urzadzenie jest naprawde fajne:) za ok 250zl dostajemy taki kombajn ze glowa mala. Gdyby nie limity na neostradzie to napewno bym kupil takiego ASUSa :) - teraz mam sprzet zgodny z OpenWRT ale nie o takich mozliwosciach;( - nie mam portow USB ;( |
najlepszym zestawem jest piec na linux'sie moze tez byc kientem bt
starczy stary pecek, karta graficzna byle by wyswietlala tryb textowy dwie karty sieciowe i duuuuzy dysk ... i voila :D w tle oczywiscie tez moze sluzyc jako gateway z transparentnym proxy :] |
A w***322;a***347;ciwie po co nam taka maszyna (router) do p2p ? W domu i tak mamy kompy, na kt***243;rych chodz***261; klienty typu Azur czy uTorrent. Wi***281;c po co ?
Co jest takiego Ciekawego na demonoidzie ? |
Cytat:
|
Cytat:
|
[QUOTE=mensir67pl;728767]Zeby troche a nawet sporo zaplacic mniej za prad ;) no chbya ze ktos ma za darmoche ....[/QUOTE
No dobra - to taki router pewnie sprawi w LANach problemy (routery w LANie montuje się po to aby na tym samym łaczu mieć 2 kompy co często nie zgadza się z polityką adminów LANa). Ale pomijając to - są takie routery p2p razem z WiFi ? A niech ktoś wstawi screen z demonoida z filmami i muzą. Czy jest on lepszy niż PT,PB,TL i TT ? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
ps. działa już www.arenabg.com :D |
A mo***380;e powiecie konkretnie co - bo takie gadanie enigmatyczne jest ma***322;o precyzyjne. Co tam mo***380;na znale***378;***263; ? Jaka***347; muza w lossless rzadka, stare filmy, seriale ? Bo nowo***347;ci s***261; wsz***281;dzie.
|
Cytat:
przeglądać można bez rejestracji :) |
zajrzyj ja tam znalazlem duzo muzycznych albumow w dts/ac3
lossless'ow tez jest troche ale nie tyle co na oink'u plusem tego trackera jest to ze nie trzeba spelniac chorych warunkow by zostac upload'erm wiec rodzynki pojawiaja sie tam czesciej niz na pozostalych stronach |
Ilość załączników: 1
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Te***380; mam zaproszenia na TL (2) oraz jedno na polishtracker - ale osobie z szybkim ***322;***261;czem i wiedz***261;cym co to jest ratio ! ***379;eby mi nie by***322;o potem jajek z tym ***380;e albo kto***347; ratio nie wyrabia albo konta w og***243;le nie u***380;ywa. Na PT wymieni***281; najch***281;tniej na zaproszenie na inny dobry prywatny tracker. Propozycje na PM.
|
Cytat:
|
zatoka piratow kupuje ... platforme a w najgorszym wypadku wyspe :D
http://buysealand.com/ |
Cytat:
|
Ja mog***281; 2 odstapi***263; na TauriTracker. Jakby kto***347; mia***322; jeszcze kiedy***347; Demonoid, to poprosze.
|
Zeby dostac wszystkie ciekawe rzeczy to czasu nie starczy a potem kasy zeby sie jakos tworcom odwdzieczyc przynajmniej niektorym :/
A tu jeszcze policja palcem grozi. |
Dzieki za Demona Koledzy ! :)
|
http://polishtracker.org/reqdetails.php?id=21259 prosz***281; o g***322;osik - i tak znaj***261;c ***380;ycie to nie zostanie spe***322;nione :(
P.S. nikt ze znajomych nie posiada tego do backupu :( |
Cytat:
PS No a co do tego spełnienia prośby, to nieraz tak bywa... ja też uzbierałem full głosów na swoją prośbę a i tak jej nikt nie wypełnił :( http://polishtracker.org/reqdetails.php?id=20955 |
Ma kto***347; zaproszenie na revolutiontt.net ???
|
Jak napisał mój przedmówca, też bardzo prosze o zaproszenie mnie do revolutiontt.net ,z góry dziękuję:spoko: Z poważaniem....
|
Cytat:
Ja byłem pierwszy :taktak: Jak ktoś ma to PW podam swego emaila :P |
A tam sa wogole zaproszenia >?
jakos tam nie widze .... no chyba ze trzeba miec Class-e powyzej User-a |
Cytat:
|
Jak rejestracja jest zamknieta to nie znaczy, ze musza byc zaproszenia ;-)
|
Cytat:
|
Cytat:
Nie zawsze tak musi byc... |
Cytat:
|
Cytat:
No, mo***380;e nie do ko***324;ca zamkni***281;ty, je***347;li trafisz na moment, kiedy usuwaj***261; nieaktywne konta, to bez k***322;opotu za***322;o***380;ysz nowe. :D |
Chciałbym prosić o zagłosowanie na tą pozycję:
http://polishtracker.org/reqdetails.php?id=21247 |
Cytat:
a ty mógłbyś na moje jak tego nie uczyniłeś ;) |
Matievoo, icemac zagłosowałem na Wasze prośby;)
|
Cytat:
Thanks że zagłosowałeś ale i tak nie wiem czy coś z tego będzie :/ |
Cytat:
|
Cytat:
Nic nie odgapiam :> Ty tam mia***322;e***347; ch***322;opie kontona [ revolutiontt.net] ju***380; raz i co? Zosta***322;o zablokowane, bo chetowa***322;e***347;, chcia***322;o si***281; ratio podbi***263;, to masz.Nie mo***380;na by***263; tak pazernym|| , trzeba da***263; szanse innym czy te***380; mi. Co z tego,***380;e by***322;e***347; pierwszy jak swoj***261; szanse jednym s***322;owem udupi***322;e***347; :pirat: |
Cytat:
bierz se te konta, widze ***380;e pazerny jeste***347; :fiu: nie chce nic m***243;wi***263; ale ty ju***380; straci***322;e***347; na www.heaventracker.org || |
Cytat:
|
Cytat:
|
Czy istnieje jaka***347; stronka na kt***243;rej wstawiane s***261; polskie programy telewizyjne... g***322;***243;wnie chodzi mi o kabarety :)
Niestety od kiedy ograniczono mi neta nie siedzi***281; ju***380; za bardzo w temacie torrent***243;w bo nie daj***281; rady z utrzymaniem konta :| |
TauriTracker.org zostala otwarta rejestracja.
|
Na Pt rozdano zaproszenia : :>
Jak cos to mam 1 do oddania w dobre rece ;) |
Na ilu stronach torrentowych jeste***347;cie zarejestrowani ? Kto ma maxa ? Ja na 6 (dzieki uprzejmo***347;ci forumowicz***243;w mi***281;dzy innymi).
|
Nawet nie wiem, na ilu, na pewno na kilkunastu. :D
|
Cytat:
Na jakich stronach jest duzo muzy w lossless i w ogóle ? Elektronicznej, metalowej... |
Praktycznie tylko na losslessach jad***281;, a ***380;e komp chodzi 24/7 to si***281; z ratio wyrabiam. :]
|
Ale sk***261;d losslessy ?
|
Cytat:
|
Cytat:
Niezłe pod wzgledem muzy są też grupy binarne (binarki). |
Ja w losslessach ci***261;gn***281; bootlegi, na to zu***380;ywam praktycznie ca***322;y miesi***281;czny limit, ale IMO warto. :tak!:
:D |
btgigs.org wrocilo :D w koncu :)
jak btgigs.info |
|
Cytat:
Normalny album to rozumiem ale cos takiego ? |
no nareszcie jest btgigs :D
|
Cytat:
mp3 jest dobre do przeno***347;nego playerka, ***380;aden szanuj***261;cy si***281; trader nie zainteresuje si***281; stratnymi formatami. |
Kto chce konto na Dime?
http://www.dimeadozen.org/ Na chwil***281; obecn***261; 12,4k aktywnych torrent***243;w. :D Mam jedno konto do oddania. |
|
Mam zaproszenie na Polishtracker, kto chce:czytaj: ?
|
Jedno zaproszonko ju***380; rozdane dla Piterniel'a ;)
Pozosta***322;y trzy zaproszonka ;) |
Cytat:
Jak cos mam 2 na PT :) |
@mgit - potwierd***378; odbi***243;r.
@marcus777 - nie dosta***322;em od nich maila potwierdzaj***261;cego, pos***322;a***322;em pro***347;b***281; o reaktywacj***281;, jak tylko dostan***281; odpowied***378;, oczekuj PW. :) Edit: posz***322;o. i logowa***263; si***281; cz***281;sto, bo inaczej konto usun***261;. :D |
Cytat:
EDIT Logowanie co dwa dni, jak na ka***380;dym moim koncie torrentowym |
Ilość załączników: 1
Cytat:
Załącznik 36833 :hahaha: |
Cytat:
ratio musi ***322;adnie wygl***261;da***263; nawet jak nie cza onie dba***263; :) |
Cytat:
PS. Mam 4 zaproszenia do rozdania na TorrentLeech:spoko: |
Mógłby mi ktoś podarować jedno zaproszonko na TorrentLeech ?
Odpłace się reputką :D |
Cytat:
Cytat:
|
mozna prosic o zaproszenie na torrentleech?:)
mail mroslaniec[AT]gmail.com |
mam dwa zaproszonka na PT - ale nie dla leecher***243;w
i mog***281; co***347; wygenerowa***263; na demonid - tak jak wy***380;ej :) |
ja ja ja....
thomascamel at o2.pl jedno mi zablokowali bo przez swieta nie moglem sie zalogowac... (plus gprs) mialem ratio 1.3 przy up 100G |
Cytat:
Cytat:
reputka mile widziana :) Jeszcze jest jedno zaproszenie na TL wi***281;c jak kto***347; chce to pisa***263; :) |
@thomascamel
a gdzie chcesz ?? na PT ?? P.S. po zaproszenia na PM |
aha bylo mowa o pt to chce :)
demoniki moje: Uploaded: 61.10 GB Downloaded: 37.03 GB Ratio: 1.65 (Updated once a day) |
Cytat:
bo mi ile bym pobrał i ile bym nie wysłał i tak pisze 0,00 :( |
jeszcze jedno PT :D
|
mgit@ poprosze o zaproszenie na TL jeśli jeszcze masz:/
Oto mój e-mail: matievoo@gmail.com |
Cytat:
|
Cytat:
Dzieki!! :piwo: reputa poszla:spoko: |
Tauritracker od wczoraj si***281; nie otwiera. Hatak News to samo.
|
Sorry @mgit ale nie mogę ci dać reputki, bo pisze, że musze dać troche reputek innym użytkownikom zanim kolejny raz zdecyduje ci dawać :/
|
Mam pytanie, czy sprzedawanie kont na allegro jest legalne? zobaczcie np. to:
http://allegro.pl/item159898659_kont...D_polecam.html |
Cytat:
|
|
mo***380;na kupi***263; i zosta***263; leecherem - to kolo prawdopodobnie poleci :>
|
ale nic nie grozi za sprzedawanie takich kont (np. zablokowanie konta allegro)?
EDIT: Chyba allegro blokuje takich user***243;w zobaczcie na tego gostka |
@icemac - mialem juz sporo osob, ktore po zaproszeniu przeze mnie zostaly leecherami, a niektore nawet cziterami.. i nic nie oberwalem ;-).
|
Cytat:
prawie jak w rządzie :> |
Z ch***281;cia przyjme zaproszenia na :
TorrentLeech Torrent Damage W zamian 2 zapy na Pt :> oktawian16@o2.pl |
Znowu mam jedno konto na Dime do oddania - kto pierwszy ten lepszy. :D
|
Cytat:
Cytat:
|
Posz***322;o.
Je***347;li nie dostaniesz maila w ci***261;gu kilku minut - daj zna***263;. Aha, zapomnia***322;bym - zmie***324; has***322;o, aktualnie masz muzyka :szczerb: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:08. |