![]() |
Cytat:
|
ma ktoś może zaproszenie na revolutiontt.net?
|
Cytat:
|
Jeszcze dwa wolne zaproszonka, zosta***322;y ;)
|
Ilość załączników: 1
A ja tam wspieram sieć GNUTELLA.
|
mi te***380; si***281; to zdarza ;)
|
Ale sie zdziwilem po powrocie ze szkoly dzisiaj:
http://aycu08.webshots.com/image/111...2703875_rs.jpg niektore pozycje maja wziecie (szczegolnie na torrentleechu), ale nie narzekam ;-). pzdr. |
@Smartek
jak mozesz daj namiar dokladny na tego shella moze i ja sproboje na nim cos a jak by bylo okej to moze wezme z 2 kumplami na spolke i bedzie taniej ale najpierw chcialbym zobaczyc dokladna oferte... |
No ja bym tez by***322; ciekawy :P
|
Cytat:
2. Shelle po okolo 70zl maja gora 3 aktywne procesy, wiec mialbys dla siebie 1 proces (jednego aktywnego torrenta) - teraz juz wiem, ze to malo. Ja mam 2, a 4-5 byloby _idealnie_ :-). 3. Poszukaj na forach - przewaznie na kazdym trackerze ktos sie oglasza. Ja przelecialem kilkanascie trackerow, a niektore ogloszenia czytalem po kilka razy az wkoncu trafilem na oferte godna uwagi (i moglem przed zaplacaniem potestowac przez 1h ;-D). Zycze powodzenia, pzdr. PS. Prawdopodobnie wezme na nastepny miesiac (akurat mialem przyplyw gotowki to moze z lepszymi parametrami..., jak to mowia - apetyt rosnie w miare jedzenia). |
Jakby było jakieś wolne zaproszenie na TL bardzo bym prosił. Email dzieciuch@gmail.pl
Thx z góry:) :) |
Od ilu tam jest Power User, Extreme user, zaproszenia itp.?
Bo na razie nic nie mam, mam ratio prawie 10.0, wyslalem ponad 100GB i nic.. --edit No! Znalazlem: Power User - ratio >1,05 , zarejestrowany >2tyg., wyslane >25GB Co tydzien w poniedzialek +4 zaproszenia. Dzisiaj dopiero 6 dzien jestem zarejestrowany, wiec pierwsze zaproszenia bede mial dopiero 26. lutego.. |
Cytat:
|
Również bo wiesz dopiero zaczynam przygodę z torrentami:D:D Więc posiadasz jeszcze jakies??
|
Cytat:
|
Cytat:
|
A co z tym ze ktos musi byc rok na forum albo jakos tak. Chyba ze nie ma konsekwencji jak ktos zawali po zaproszeniu :) to wtedy luz.
|
Cytat:
|
eeeeeeeeeee
Czyzby droga dedukcji mnie zawidola ? |
Droga redakcjo. :)
Jak sobie poradzic z ratio. Jesli ludki nie chca ssac jakiegos torrenta ktorego zassalem lub jest duzo seedow to co mozna zrobic ? Jedyne co mi przychodzi do glowy to sciagniecie jakiejs nowosci i seedowanie zeby ''odpokutowac'' tamten torrent. Jak mam upl 512 a leci polowa z tego to masakra :/ Jeszcze mi upomnienie wlepia. |
jesli ktos ma potrzebuje plinie na TL
na mgg1962@gmail.com |
@Sunna - Ty uwazaj, bo mnie skroja ;-).
BTW. TorrentLeech juz "Uploaded: 172.19 GB" :-D. |
No chcialbym bardzo, wszystkie ostatnie w innych stron dawalem do 1:1, a teraz nikt nie chce sciagac :/
Juz szukam czegos co ma duze wziecie bo innego spsobu nie widze. :( |
Na PT jest trudno, nawet z shellem, niestety..
Za duzo dobrych seedow tam przesiaduje :-). |
Jakiego klienta polecacie ? dsl w dialogu 2mb
Bo to przestaje byc smieszne. Peerow mam 52(108) i wysylanie 0 kb/s. Mieszalem w ustawieniach, wylaczylem firewalla i antywira i dalej nic. Sciaga sie szybciorem tylko co mi potym jak tego nie oddam. |
Cytat:
|
Ja juz kompletnie nic nie kumam :(
Najpierw nie szlo, teraz idzie normalnie. Moze trzeba poczekac kilkanascie godzin zanim mozna seedowac ? Tez tak macie ? |
Cytat:
|
Nie ma rutera.
Niedlugo cos znowu zassam jak ratio wyrownam to zobaczymy jak szybko bede seedowal. 2 razy wczoraj aktualizowalem uTorrenta - szybcy sa :) |
Nie, u mnie sie seeduje jeszcze zanim sciagne :-P.
TL - Uploaded: 191.80 GB ;-). |
Ma ktos tu http://www.scenetorrents.org/ zaproszenie do rozdania >? ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Tak jak na screenie, tylko, ze praktycznie od przedwczoraj nic nowego nie ssalem (odlaczony net), wiec jestem "w plecy", moglbym spokojnie miec przynajmniej 250GB..
http://starzaki.eu.org/~smartek/staaat.jpg pzdr. |
Ilość załączników: 1
Nie chwal sie tak Smartek bo i tak cienki jestes ;p
|
Z cheaterami nie rozmawiam, wiec.. :-/.
Psujesz idee torrentow i p2p.. |
Cytat:
|
wcale nie musia***322; czitowac by miec takie ratio :P
|
Cytat:
Musial czitowac. Zakladajac, ze ma 32KB/s w przeciagu 3 tygodni nie mogl tyle wyslac.. Chyba, ze ma "mega super giga shella" ;-). pzdr. -edit Z moich genialnych obliczen (zapewne blednych, bo z matmy mam 3 ^^) wynika, ze z 32KB/s mozna wyslac w przeciagu 24 dni 63GB - jednoczesnie zakladajac, ze idzie nonstop maksem. Dobrze licze? |
Bardzo dobrze :spoko:
Nierealne, ale obliczenia w porz***261;dku... |
Cytat:
|
CZITEREM, czytaj uwaznie ;-).
|
a to w og***243;le tak idzie oszukiwa***263; :P nawet nie wiedzia***322;em :)
|
Cytat:
tylko czesto sa wykrywane a potem banan :d |
Cytat:
ale proponował bym zakonczyc dyskusje o podkrecaniu ....:ysz: |
Tylko zapytam - jak czitowa***263; ? W ko***324;cu 'Wszycy jeste***347;my Korsarzami" wi***281;c czy jakiekolwiek zasady maj***261; obowi***261;zywa***263; ? Bo wygl***261;da ,***380;e w naszym korsarskim ***347;wiatku jednak s***261;...
|
tak powinny, ale w sumie tez bym poczytal, bo mam dl 450 kilo(noca, w dzien 150) a up tylko ok 25(co za porazka) i ciezko mi utrzymac ratio, teraz jestem na rmvb i mam 1,4 bo sciagam ze skrzyneczka:)
|
Teraz sobie wyobrazcie sytuacje gdzie 70% userow to cziterzy i nikt nikomu nic nie wysyla.. ;-/.
Mozecie sobie wtedy sciagnac.. gacie ;-D. |
Cytat:
To tajemnica zastrzeżona dla wybranych ;) |
No dobra Smartek, m***243;j ma***322;y przyjacielu..Powiedz lepiej jak czitowa***263; . Wybrani - znaczy komuni***347;ci jacy***347; czy 4400 ? Mgit - Jabbie nie powiesz ? Wstyd.
|
Cytat:
No i tu masz :spoko: + ale czasem trzeba dla relaxu wykonac ChaeterUP || |
Cytat:
|
A ma ktos moze zapy do revolutiontt ? Slyszalem, ze najlepsza strona z torrentami na xboxa360. ew jak ktos ma to bardzo prosze na polishtrackera !!! :) szkopen@gmail.com
|
a sie z choinki urwales, nie ma zaproszen dla nowych, nabij ze 100 postow lub badz na forum pol roku i sie odezwij, to "moze" jak beda zaproszenia to ktos ci da
|
Szkoda, no nic poczekam :)
|
mam 2 zaproszenia na TG do rozdania :)
|
|
Cytat:
Poproszę |
Cytat:
|
nowy ruszajacy .....
http://www.torrentleech.pl http://www.swetorrents.org szwedzka strona torrentowa z otwart***261; rejestracj***261; (przynajmniej wczoraj byla) |
Cytat:
Poszedł na reputacji ! :spoko: |
Na to http://www.torrentleech.pl/ si***281; zarejestrowalem, przyszed***322; adres na emaila do aktywacji i wywala ***380;e brak strony ||
Ju***380; s***281; uda***322;o za***322;o***380;y***263; konto, cza by***322;o jeszcze raz si***281; zarejestrowa***263; ;) |
Cytat:
kizio666 na gmail |
Cytat:
Cytat:
|
Mineło pol roku ?
|
Cytat:
|
Juz jakos idzie transfer na TL, tylko jedno ale. Obcina mi wyslane mb. Jakos dziwnie to zliczaja i na ratio 1:1 musze wyslac troszeczke wiecej niz pobralem. Nie fair.
Co sie stanie jesli z np TL komus dal torrenta ? Bedzie zliczalo ratio na moje konto, wywala mnie ? Np chcialbym u dziewczyny czasem cos sciagnac. |
Sunna, co Ty m***243;wisz ? W Ed twierdzi,***380;e to ja mam tylko laski w g***322;owie...A ty chcia***322;by***347; co***347; u niej sciagn***261;***263;....
|
Cytat:
|
Cytat:
Chyba kazdy zdrowy w moim wieku chcialby cos sciagnac swojej dziewczynie :P Chocby ... |
Cytat:
|
Szkoda, czas powoli leci jak sie czeka. Wiem ze jestem wkurzajacy ale zapytam: Dali byscie mi jakies zaproszenie jak bedziecie miec jak ja wam dam zaproszenia na bardzo dobre strony ? :D
|
Cytat:
|
A ktoś może zaproszenie na TG ?
Z góry dzięki za odpowiedź:) |
Cytat:
|
na http://btgigs.info rejestracja otwarta:)
|
No masz 100% racji kizio, ale myslalem ze moze sie uda :D Swoja droga to spytam z ciekawosci jak tu juz bede siedzial te 3 lata napisze 15001900 postow to ma ktos z was do rozdania zapy na PT ? Ew sie zapytam juz dla informacji, jaka jest najlepsza strona z divxami (xvid), gdzie ich najwiecej jest ?
|
3 zaproszenia na TL do rozdania kto chce ???
|
mininova.org i lecisz z divx'ami same nowosci bez ratio:)
|
Cytat:
|
http://ex-torrent.pl
Ktos korzysta ? Ta strona jest genialna, masa starych filmow. Nie wiem jak z transferami ale dla zdesperowanych predkosc nie ma az takiego znaczenia. |
Widzieli***347;cie w kt***243;rej***347; "wypo***380;yczalni" serial "Na k***322;opoty - Bednarski"?
Jak tak, to gdzie? :pytanie: |
W beverly hills patrzyles ?? :D
|
Cytat:
|
cos sie dzieje cos dzieje trakery rozgrza***322;y sie do czerwonosci
a to z sprawa polskiej produkcji ...... :D dawno juz tak nie bylo ..... |
swiadek koronny?:)
|
Cytat:
|
:)
|
Ale to sa kinowki wszystko. Szkoda lacza na to i oczu :)
|
czesc.
mam emulka ale chce zaczac przygode z torrentami.... czytam, czytam i wszedzie pisze o zaproszeiach na jakies stronki itd.. a bez tego sie nie da nic sciagac w torrentach? niestety o torrentach wiem jeszcze malutko dlatego sie was pytam.. |
Cytat:
:-) @stef - torrenty sciaga sie z trackerow. Trackery dziela sie na publiczne i prywatne. Publiczne sa dostepne dla wszystkich i przewaznie osiaga sie na nich marne predkosci, bo nikt nie seeduje (nie trzeba utrzymywac ratio) - mininova.org , torrentspy.com . Prywatne sa 100x lepsze, ale trzeba oddac to co sie sciagnelo, na poczatku rejestracje maja otwarte, pozniej zamykane i tylko na zaproszenia. Na razie najwieksze i najlepsze polskie torrentownie to PolishTracker, HeavenTracker, PolishBytes. Swiatowe: SceneTorrents, TorrentBytes, TorrentLeech :-). pzdr. |
Kto***347; ma zaproszenie na HeavenTracker?
kizio666 na gmail |
Smartek - mea culpa
Widze screen to mysle kinowka :) |
to wystarczy czy sciagne sobie azureusa np i skombinuje jakiekolwiek zaproszenie... i juz da sie jakos w miare sciagac?
|
Cytat:
|
Nom.
Z darmowych to sobie zobacz demonoid.com i ten co wymineilem kilka postow wyzej - ex costam :D i jeszcze tnp.pl. Jesli bluznie to niech mnie ktos poprawi. TL wam tez padl ? |
tia TL pad***322;
|
a skoro mowicie o jakis zaproszeniach, to moze jakis dobrej woli uzytownik przekaze mi jakies ;)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:08. |