![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Poważny używkownik
Data rejestracji: 16.02.2005
![]() |
Gdyby ci się udało takimi metodami to znaczyłoby to że twój program do szyfrowania danych jest do bani. Żeby zasługiwał na swoje miano to jedyną możliwością wejścia do systemu jest samoistna naprawa Windowsa - logiczne nie. Albo uznasz, że masz świetnie zaszyfrowane dane i one przepadły, albo twój program szyfrujący to tylko taki straszak i że jak komuś nie zależy to nie będzie próbował sie dostać do systemu (Może obracasz się w środowisku samych hacker'ów, ale normalnie taką funkcję doskonale pełni Hasło systemu Windows).
Moja rada: Daj sobie spokój z odzyskiwaniem ...i z programem szyfrującym też. I weź sobie do serca fakt, że po to sie instaluje system, sterowniki itp., żeby działało to poprawnie (najwydajniej) na danej konfiguracji sprzętowej.
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Bywalec
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() |
zrobilem dyskietke rozruchową programu
wystartowalem z niej kompa, podalem login/haslo->uninstall i jak narazie 12godzin=33% (łącznie ok.35,5godz) tylko nie wiem ktorego klucza uzywa --- jest to moja ostatnia próba jesli sie nie uda zostawie dyski na 50lat na pamiatke, bo moze kiedys tam sie dostane, albo przeczekam miesiac i pogadze sie z tym ze musze je sformatowac |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|