Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 16.07.2002, 07:58   #1
Zetoxa
liniejący leming
Zlotowicz

Data rejestracji: 20.12.2001
Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Angry Uniwersalny klucz do wszystkiego !!!

Niniejszym pragnę zgłosić reklamację uniwersalnego klucza do wszystkiego zamieszczonego w dziale Newsy w artykule Hot Tropic przez kolegę Gregg'a w dniu 16 lipca b.r. Klucz ten N9i9e1-8j0a98-7t388o-98bl7o67ko7w39a666l0em-L45e994pp9er3 niestety nie pasuje do mojej podkaszarki elektrycznej dwubiegowej, żyłkowej, pomarańczowej. Myślałem, że po użyciu tego klucza będę mógł kosić również oset a nie tylko pokrzywy jak dotychczas, niestety nic takiego się nie stało, a wręcz przeciwnie, chyba moja podkaszarka ma ostatnio problemy z perzem ( a nie miała). Ostrzegam niniejszym wszystkich forumowiczów przed tym rzekomo uniwersalnym kluczem

Ostatnio zmieniany przez Zetoxa : 16.07.2002 o godz. 08:25
Zetoxa jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 16.07.2002, 08:08   #2
cana
Łaskobójca

Data rejestracji: 24.04.2001
cana zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>

o, next etap ruchawki społecznej / tylko bez podtekstów o ruchu posuwisto-zwrotnym /
anarchia rulez i śmierć powadze 8)
luzik, urlop,kszynka piwa i kac poranny for all
pozdro
cana jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 16.07.2002, 08:30   #3
Laser
Guru
Zlotowicz

Data rejestracji: 02.01.2002
Laser zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Witam !

EE ja jush myślałem ze ktoś wymyślił klucz który otwiera wszystkie zamki świata a tu kurde jakieś nie dopracowanie

Zetoxa mam tesh taką podkaszarkę i mogę Ci do niej CRACKA podrzucić tylko na maila bo wiesz będą się czepiać / trzeba go wkleić pomiędzy 48 a 49 zwojem w uzwojeniu silnika i zrestartować podkaszarkę powinno działać / u mnie powyżej 5000 kszaków na sekundę coś nie stabilnioe chodzi ale to chyba wina niedopracowanego sterownika !

Jeszcze nad tym popracuję :-D :-D :-D :-D
Laser jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 16.07.2002, 08:43   #4
Yahol
Gość

Co prawda mam starszy model, Podkaszarka Parowa- Jednobiegowa-Z Wysęgnikiem Manualnym- ale też qrde ten klucz nie pasuje. Co prawda wpisywałem go takt "Orły-Sokoły" - może to nie ten rytm, alibo tempo nieodpowiednie (chiba 3/4?) Nidopracowany jakiś on ci jest. :-D
  Odpowiedz cytując ten post
Stary 16.07.2002, 09:00   #5
Laser
Guru
Zlotowicz

Witam !

No mówiłem trzeba by jeszcze raz przeanalizować jego strukturę ale według mnie to nic z tego nie wyjdzie !:-D
Stary 16.07.2002, 10:25   #6
Zetoxa
liniejący leming
Zlotowicz

Data rejestracji: 20.12.2001
Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Unhappy

... może Gregg zmodyfikuje ten klucz nieco (wiem, że chłopisko chciało dobrze :cool: ) żal byłoby taką podkaszarkę wyrzucić.
Stary 16.07.2002, 10:29   #7
murt
Rejestrowany

Data rejestracji: 07.07.2002
murt niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>murt niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Jak sie bierze kosiarki z kontowni to tak jest 8)
murt jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 16.07.2002, 10:41   #8
ThanatoS
Silent Hunter ;)

Data rejestracji: 18.05.2002
ThanatoS zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Wy to jeszcze dobrze macie. Ja chciałem użyć go do maluszka, no i? Nie chciał pasować, jak wyciągałem ok 110 km/s to teraz okazało się że mogę tylko 110/h, też takie gówna produkują. Może ten uniwersalny kulcz pasuje tylko do tapczanu, ale jeszcze sprawdzę. Bo w modelach "Tapczan dla 8" podobno pasuje. Dzięki niemu tapczan zaczyna być wygodny.
ThanatoS jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 16.07.2002, 11:42   #9
cana
Łaskobójca

Data rejestracji: 24.04.2001
cana zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Thanatos a próbowałeś za pomocą softICE model Józef lekko zmodyfikować nagłówki w tapczanie f2? / powinno identyfikacje modelu zmienić na umożliwiającą bardziej cywilizowaną meetodę moda i umożliwić głębsze ingerencje w święty kod wykonywalny / bo podobno to działa / ja z braku tak zawansowanego breakera użylem tylko lightowego Józia rewizja 2kg / wersja palec(stłuczony)ware i niestety efekty są nie zadawalające tzn tapczan for 2 udało się tylko zupgradować do modelu for4 ale to po ingerencji w wewnętrzną strukturę Józia-> upgrade do modelu dual i praca na 2 hand/
ale pracuje nad tym dalej ale prosiłbym o jakieś sugestie bo jestem już dostatecznie zdesperowany by użyć metody brute force by młotek roztropek i klej do tapet ale zamiast tego bzdziewia mS klej do tapet chyba użyję oprogramowania na bazie cyjanoakryli ujemnie stochastycznie wielowymiarowo zoorientowanych od Sun'a
pozdro

Ostatnio zmieniany przez cana : 16.07.2002 o godz. 12:05
cana jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 16.07.2002, 12:16   #10
Yahol
Gość

Błąd! softIce mod. Józio do wersji 2.0 stosuje się metodę przeciągnij i upuść! Stchastyczna metoda zawodzi już przy wersji4.0, przy wersjach wyższych polecam model Brute Force, szczególnie przy wersji 8.0 koedukacyjnej.
Stary 16.07.2002, 16:53   #11
murt
Rejestrowany

Data rejestracji: 07.07.2002
murt niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>murt niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Ja tam polecam soft Józefa Podnośnika lub Antosia Szprychy.Wszystko dzieje sie automatycznie przez molekularny statyw z lozyskiem fotodezyrekcyjnym o przelozeniu manulanym z silnikiem disla o mocy 156KM na podwoziu Fiata 126p i skrzynia 5-biegowa z wszystkimi biegami synchronizowanymi (łącznie z biegiem wstecznym); udoskonalony cięgnowy mechanizm sterowania wybieraniem przełożeń.To chyba wszysko :-D 8)

P.S.: ale nam sie nudzi:-D 8)
murt jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 16.07.2002, 18:25   #12
Monter
Użyszkodnik

Data rejestracji: 29.03.2001
Monter niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Wink

Wytrych jest dobry na wszystko - pamietajcie 8) A swoja droga ciekawe co na to pan "L" ?
Monter jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 16.07.2002, 18:55   #13
Yahol
Gość

Kto to jest "Pan L".?
Znam pana A, c, D a nawet S, ale L-nie.

Chyba jakiś niekumaty jestem:-D
Stary 16.07.2002, 19:17   #14
Laser
Guru
Zlotowicz

Nie wiem ale chyba chodzi o mnie !

Witam !

Chyba o mnie mu chodziło więc jestem / byłbym wcześniej ale k.... mi znowu prąd wyłączli to jush 3 raz w tym tygodniu !!! /

Monter ***8211; pierwszy raz Cie na formu spotkałem pozdrówka !

Co do dyskusji :

Skoro wszystkie patenty zawiodły a łózko jest wciąż nie wygodne , podkaszarka dziwnie się zachowuje , maluch nie chcę jechać więcej niż 110 mimo silnika od PORSCHE a nawet ***** nie pomógł to zostaje nam .... tylko łom.

Nie zawodny, zawsze działa i nie straszne mu żadne płyty / te betonowe tesh / tylko nie wiem dlaczego z jednej strony jest zakrzywiony / podejrzewam że trafiła mi się wersja BETA / muszę ściągnąć service packa albo upgrade z wersju 1.0 do 1.1 mam nadzieję ze to rozwiaże problem !!11
Stary 16.07.2002, 19:22   #15
Laser
Guru
Zlotowicz

Witam !

Monter nie wiem czy czytałeś post o wielkości załącznika / teraz jest tylko 0.5 MB a był 3MB /

Dało by sie coś z tym zrobić bo majoneza nie ma !
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: