![]() |
Uniwersalny klucz do wszystkiego !!!
Niniejszym pragnę zgłosić reklamację uniwersalnego klucza do wszystkiego zamieszczonego w dziale Newsy w artykule Hot Tropic przez kolegę Gregg'a w dniu 16 lipca b.r. Klucz ten N9i9e1-8j0a98-7t388o-98bl7o67ko7w39a666l0em-L45e994pp9er3 niestety nie pasuje do mojej podkaszarki elektrycznej dwubiegowej, żyłkowej, pomarańczowej. Myślałem, że po użyciu tego klucza będę mógł kosić również oset a nie tylko pokrzywy jak dotychczas, niestety nic takiego się nie stało, a wręcz przeciwnie, chyba moja podkaszarka ma ostatnio problemy z perzem ( a nie miała). Ostrzegam niniejszym wszystkich forumowiczów przed tym rzekomo uniwersalnym kluczem (( (( ((
|
:)
o, next etap ruchawki społecznej / tylko bez podtekstów o ruchu posuwisto-zwrotnym :)/ anarchia rulez :) i śmierć powadze 8) luzik, urlop,kszynka piwa i kac poranny for all pozdro |
Witam !
EE ja jush myślałem ze ktoś wymyślił klucz który otwiera wszystkie zamki świata a tu kurde jakieś nie dopracowanie (( Zetoxa mam tesh taką podkaszarkę i mogę Ci do niej CRACKA podrzucić tylko na maila bo wiesz będą się czepiać / trzeba go wkleić pomiędzy 48 a 49 zwojem w uzwojeniu silnika i zrestartować podkaszarkę powinno działać / u mnie powyżej 5000 kszaków na sekundę coś nie stabilnioe chodzi ale to chyba wina niedopracowanego sterownika ! Jeszcze nad tym popracuję :-D :) :-D :) :-D :) :-D |
Co prawda mam starszy model, Podkaszarka Parowa- Jednobiegowa-Z Wysęgnikiem Manualnym- ale też qrde ten klucz nie pasuje. Co prawda wpisywałem go takt "Orły-Sokoły" - może to nie ten rytm, alibo tempo nieodpowiednie (chiba 3/4?) Nidopracowany jakiś on ci jest. :-D
|
Witam !
No mówiłem trzeba by jeszcze raz przeanalizować jego strukturę ale według mnie to nic z tego nie wyjdzie !:-D |
... może Gregg zmodyfikuje ten klucz nieco (wiem, że chłopisko chciało dobrze :cool: ) żal byłoby taką podkaszarkę wyrzucić.
|
Jak sie bierze kosiarki z kontowni to tak jest:P 8)
|
Wy to jeszcze dobrze macie. Ja chciałem użyć go do maluszka, no i? Nie chciał pasować, jak wyciągałem ok 110 km/s to teraz okazało się że mogę tylko 110/h, też takie gówna produkują. Może ten uniwersalny kulcz pasuje tylko do tapczanu, ale jeszcze sprawdzę. Bo w modelach "Tapczan dla 8" podobno pasuje. Dzięki niemu tapczan zaczyna być wygodny.
|
Thanatos a próbowałeś za pomocą softICE model Józef lekko zmodyfikować nagłówki w tapczanie f2? / powinno identyfikacje modelu zmienić na umożliwiającą bardziej cywilizowaną meetodę moda i umożliwić głębsze ingerencje w święty kod wykonywalny / bo podobno to działa / ja z braku tak zawansowanego breakera użylem tylko lightowego Józia rewizja 2kg / wersja palec(stłuczony)ware i niestety efekty są nie zadawalające tzn tapczan for 2 udało się tylko zupgradować do modelu for4 ale to po ingerencji w wewnętrzną strukturę Józia-> upgrade do modelu dual i praca na 2 hand/
ale pracuje nad tym dalej ale prosiłbym o jakieś sugestie bo jestem już dostatecznie zdesperowany by użyć metody brute force by młotek roztropek i klej do tapet ale zamiast tego bzdziewia mS klej do tapet chyba użyję oprogramowania na bazie cyjanoakryli ujemnie stochastycznie wielowymiarowo zoorientowanych od Sun'a pozdro |
Błąd! softIce mod. Józio do wersji 2.0 stosuje się metodę przeciągnij i upuść! Stchastyczna metoda zawodzi już przy wersji4.0, przy wersjach wyższych polecam model Brute Force, szczególnie przy wersji 8.0 koedukacyjnej.
|
Ja tam polecam soft Józefa Podnośnika lub Antosia Szprychy.Wszystko dzieje sie automatycznie przez molekularny statyw z lozyskiem fotodezyrekcyjnym o przelozeniu manulanym z silnikiem disla o mocy 156KM na podwoziu Fiata 126p i skrzynia 5-biegowa z wszystkimi biegami synchronizowanymi (łącznie z biegiem wstecznym); udoskonalony cięgnowy mechanizm sterowania wybieraniem przełożeń.To chyba wszysko:P :-D 8)
P.S.: ale nam sie nudzi:-D :P 8) |
Wytrych jest dobry na wszystko - pamietajcie 8) A swoja droga ciekawe co na to pan "L" ? ;p
|
Kto to jest "Pan L".?;)
Znam pana A, c, D a nawet S, ale L-nie. Chyba jakiś niekumaty jestem:-D |
Nie wiem ale chyba chodzi o mnie !
Witam !
Chyba o mnie mu chodziło więc jestem / byłbym wcześniej ale k.... mi znowu prąd wyłączli to jush 3 raz w tym tygodniu !!! / Monter ***8211; pierwszy raz Cie na formu spotkałem pozdrówka ! Co do dyskusji : Skoro wszystkie patenty zawiodły a łózko jest wciąż nie wygodne , podkaszarka dziwnie się zachowuje , maluch nie chcę jechać więcej niż 110 mimo silnika od PORSCHE a nawet ***** nie pomógł to zostaje nam .... tylko łom. Nie zawodny, zawsze działa i nie straszne mu żadne płyty / te betonowe tesh / tylko nie wiem dlaczego z jednej strony jest zakrzywiony / podejrzewam że trafiła mi się wersja BETA / muszę ściągnąć service packa albo upgrade z wersju 1.0 do 1.1 mam nadzieję ze to rozwiaże problem !!11 |
Witam !
Monter nie wiem czy czytałeś post o wielkości załącznika / teraz jest tylko 0.5 MB a był 3MB / Dało by sie coś z tym zrobić bo majoneza nie ma ! |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:10. |