![]() |
Proletariusze wszystkich krajów łączcie się!!!!!!!!!!!!!!!
|
Sic gloria transit MUNDIAL:-D
|
Siema. Nikogo nie bedziemy wykluczac ;) ani nikogo kasowac ;p , a wyjsc na ulice moze kazdy, to 'wolny kraj' :-D
Swoja droga w ciekawym kierunku poszla ta dyskusja, co nie? 8) Pozdrawiam. |
Cytat:
Witam ! No tak właśnie wróciłem ze spacerku i nikogo nie widziałem co by na temat pana L. coś krzyczał :-D :-D Kurde ten łom mi sięcoś wiesza muszę go oddać do service'u puki jest na gwarancji :-D :-D |
niech to, Laser! jakimi ty ścieżkami chodzisz, że mnie nie widziałeś?! wstydź się!:-D
|
Re: Nie wiem ale chyba chodzi o mnie !
A ja wam powiem ,ze ten ***** jest jednak uniwersalny, ale....
Trzeba do niego zastosować odpowiednie zabiegi. Ja poeksperymentowalem z nim i u mnie w 3dMaćku wyszlo ze bonus aotrzymam po zastosowaniu kompletu łom+*****+krotkie spiecie an wszystkim co mozliwe(najlepiej na zasilaniu) Zastosowalem to do mojej drukarki i co sie okazalo............. zaczela drukowac opakowania do serkow homogenizowanyc a predzej nnie chciala za nic.. czyli cos w tym jednak jest.... |
Dla mnie najlepszym uniwersalnym kluczem do wszystkiego jest odpowiednio duzy MLOTEK. To narzedzie ma zazwyczaj wystarczajaca sile perswazji, zeby przekonac nawet najbardziej uparte i wymyslne zabezpieczenia :)
Pozdrawiam |
Cytat:
Witam ! Mam taki 15 KG { sic ! } ale nie zawsze się sprawdza mam skuteczniejsze bronie mianowicie mam do dyspozycji dwie piły łańcuchowe STIHL 023 / 2.6 KM / i STIHL 046 / 6.4 KM / nawet stary ŻUK się tej większej nie oparł !! |
He, he :)
Nie ma to jak delikatny sprzęt w rękach profesjonalisty, co nie Laser? Ja mam STIHLa, ale tylko kosiarę żyłkową i to w dodatku za słabą. Z tym że mój dobry sąsiad za miedzą ma za***isty traktor, którym wyrąbaliśmy (czytaj - stworzyliśmy) już niejedną drogę w lesie, no i taką wy****istą piłę motorową (( Żadne zabezpieczenie nie chciałoby się z nami spotkać w cztery oczy. To nie ulega wątpliwości. BTW Laser, może zrobilibyśmy sobie mały zlot zarzynaczy motorowych? Potrzebny byłby duży las, dużo sprzętu i dużo kompów + wieleeeee płytek oryginalnych of kors 8) Pozdrawiam |
Cytat:
Witam ! W okolicach Łodzi coś by się znalazło podejrzewam że w Cieszynie tesh zostaje tylko kupić trochę paliwka i ustalić czas i miejsce ... |
Cytat:
pozdro |
He, he ||
No to z tym paliwkiem to trza jakas ciezarowe wynajac prosto z browaru. Moze by tak w Krakowie, w polowie drogi. Sprzetu do rozwalania tam duzo, las sie tez gdzies znajdzie, zeby wytestowac traktor... Hmm, w zasadzie brakuje tylko... kobiet? :* |
kobiety też w zasadzie można wynająć. o ile, oczywiście, nie wspomnisz, że będziesz na nich testował uniwersalne klucze:-D :cool: :-D
|
Odnoszę dziwne wrażenie, że TEN klucz też jest uniwersalny :)
|
Cytat:
Witam ! Skąd żeś wziżł takiego klasyka to rzadkośc kurde .. Polacy tesh robili piły ale to jeszcze w czasach swietności WSK ... |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:31. |