Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Uniwersalny klucz do wszystkiego !!! (https://forum.cdrinfo.pl/f5/uniwersalny-klucz-wszystkiego-8942/)

cana 06.08.2002 22:58

Cytat:

Laser napisa***322;(a)

Witam !

Skąd żeś wziżł takiego klasyka to rzadkośc kurde .. Polacy tesh robili piły ale to jeszcze w czasach swietności WSK ...

z wykopalisk :) ale jeszcze dziala / tylko głośna jest okropnie / i to nawet dobrze bo pareset starych jablonek last time / jesienią/ wykonała bez problemu / tylko0 mojr uszy ucierpiały ale jako fan metalu nie takie rzseczy się wytrzymywało :)/
pozdro
ps to kiedy zlot i w okolicy jakiego lasu /bo jak mniemiam to z sprzętem trza się stawić :)/

Nol 06.08.2002 23:03

Jestem otwarty na propozycje. Wstep wolny? :)

Nol 06.08.2002 23:10

No, w zasadzie mogloby byc u mnie w domu albo na dzialce, ale ja mam u siebie za duzo drewna w mieszkaniu :)

mapsajm 07.08.2002 00:22

nie wiem, Nol, jak inni, ale osobiście czuję się zobligowany do rozpatrzenia twojej propozycji. wprawdzie nie mam uniwersalnego klucza w postaci piły łańcuchowej, ale jak już zetniemy ci dom, rozpalimy na jego miejscu ognisko i przyjedzie straż, by go ugasić - to mój kuzyn ma malucha 126 vi-turbo w doskonałym stanie, tylko bez podłogi... a wiesz jaka to frajda jeździć nim po miejscu, w którym właśnie odbyła się interwencja straży pożarnej?:-D :cool: :-D

Nol 07.08.2002 07:28

Cytat:

mapsajm napisa***322;(a)
nie wiem, Nol, jak inni, ale osobiście czuję się zobligowany do rozpatrzenia twojej propozycji. wprawdzie nie mam uniwersalnego klucza w postaci piły łańcuchowej, ale jak już zetniemy ci dom, rozpalimy na jego miejscu ognisko i przyjedzie straż, by go ugasić - to mój kuzyn ma malucha 126 vi-turbo w doskonałym stanie, tylko bez podłogi... a wiesz jaka to frajda jeździć nim po miejscu, w którym właśnie odbyła się interwencja straży pożarnej?:-D :cool: :-D
Domyślam się. Pewnie przy każdej kałuży trzeba podnosić kolana do góry! :cool:

mapsajm 07.08.2002 13:41

kolana, jak kolana. najlepszym sposobem jest wstawanie przed kałużą:-D

Laser 07.08.2002 21:38

Cytat:

mapsajm napisa***322;(a)
kolana, jak kolana. najlepszym sposobem jest wstawanie przed kałużą:-D

Witam !

Flinstones ... YABADABADUUUUUUUUUUUUUUU ....

Czas i miejsce ...

PUSZCZA Piska Jest tam teraz sporo wiatrołomów po wihurach czas 13 Piątek godzina 12:00 ... z piłami z pełnym magazynkiem / czytaj bakiem paliwa i oleju do smarowania /

cana 07.08.2002 23:12

Cytat:

Laser napisa***322;(a)

Witam !

Flinstones ... YABADABADUUUUUUUUUUUUUUU ....

Czas i miejsce ...

PUSZCZA Piska Jest tam teraz sporo wiatrołomów po wihurach czas 13 Piątek godzina 12:00 ... z piłami z pełnym magazynkiem / czytaj bakiem paliwa i oleju do smarowania /

no ro szkoda :(
ja w tym czasie jste mna szkoleniu :) / catia rulez -> ale jak acad pozwoli mojej pamięci i nawykom :)/
pozdro

murt 08.08.2002 12:24

pozrowka z grecji z jakiejs wiochy!!tu prawie nic nie ma!!wszyscy tylko chleja:P Nara!

Laser 10.08.2002 20:01

Cytat:

murt napisa***322;(a)
pozrowka z grecji z jakiejs wiochy!!tu prawie nic nie ma!!wszyscy tylko chleja:P Nara!

Witam !

Jesteś w prawdziwej GRWCJII czy w pewnym domku wypoczynkowym pod Łodzią nazwanym "Grecja" :-D :) ;)

mapsajm 11.08.2002 05:32

Cytat:

Laser napisa***322;(a)

Witam !

Jesteś w prawdziwej GRWCJII czy w pewnym domku wypoczynkowym pod Łodzią nazwanym "Grecja" :-D :) ;)

Jakby ktoś miał wątpliwości, to ja pozdrawiam z domku pod Łodzią, nazeanym "Grecja".:-D

Nol 11.08.2002 08:22

No to kiedy ten zlot?

Pedros 11.08.2002 11:05

Cytat:

Laser napisa***322;(a)

Czas i miejsce ...

Laser - ja się mogę dołączyć - mam baniak na paliwo, drugi na piwo - oba pełne
Husqvarnę, okulary, słuchawki, kask, rękawice,
dobry humor, siłę, świecę zapasową, traktor, łańcuch, przyczepę i... nie jestem chory
:)
Zetoxa - ja Ci pożyczę husqvarnę - to sobie podkosisz - a klucz wyrzuć, albo zakop pod jabłonką (o której wspominałeś) żeby już nikt się nie nadział ;)

Laser 11.08.2002 16:10

Cytat:

Pedros napisa***322;(a)

Laser - ja się mogę dołączyć - mam baniak na paliwo, drugi na piwo - oba pełne
Husqvarnę, okulary, słuchawki, kask, rękawice,
dobry humor, siłę, świecę zapasową, traktor, łańcuch, przyczepę i... nie jestem chory
:)
Zetoxa - ja Ci pożyczę husqvarnę - to sobie podkosisz - a klucz wyrzuć, albo zakop pod jabłonką (o której wspominałeś) żeby już nikt się nie nadział ;)

Witam !

Pedros jestem z Ciebie dumny za taki zapał do tego !

Teraz nic Nas nie powstrzyma ......

PS: Biedne drzewka !

mapsajm 11.08.2002 18:39

i co z tym zjazdem? bo my się już z Laserem zgadaliśmy, że mamy do siebie całkiem niedaleko...
jeżeli jeszcze ktoś zamierza trafić w najbliższym czasie w okolice Emilii pod Łodzią, lub chociażby przejeżdża trasą A1, dajcie dajcie znać.

jednocześnie chciałem wnieść pod rozważania wniosek o nadaniu naszemu zlotowi nazwy "GDZIE DRWA RĄBIĄ, TAM FORUMOWICZE LECĄ". słowo FORUMOWICZE nie jest jeszcze ostateczną wersją i może podlegać dyskusji:-D

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:48.