![]() |
Aluzju poniał! Od dziś: Pan Laser, a nie żaden tam zwykły Laser:-D Co do załączników, to opinię wyraziłem już w Opiniach n/t = chcemy więcej mjejsca na załączniki. 3MB.
I żadne, wstrętne, imperialistyczne, określone koła, nie odbiorą nam tego, co nam się słusznie należy. Będziemy walczyć do ostatniej kropli krwi Administratorów i Moderatorów. |
Witam !
Do ostatniej kropli krwi ... / a może do ostatniego elektrona w kablu / A co do pana to jeszcze niestety mi dwa lata brakuje :-D :-D |
Cytat:
przez chwile nie zaczaiłem kto pisze :) i wytrych powiadasz :) ja tam wolę bardziej spektallularne metody / 4 kostki trotylu lub ciut semtexu i zapalnik czasowy / a w ostateczności ak47 z amunicją zakazaną konwencjami genewskimi / dum-dum/ / mam już ak35 tylko zastosowanie się nie zgadza bo strzelać się nie da :( :) pozdro |
Cytat:
Witam ! A ja mam HW - 40 i tesh niezle daje / dla niewtajemniczonych jedna z lepszych wiatrówek śrót wyzucany z V = 105~120 m/s / :-D :-D PS Na początek wystarczy a póżniej może odkupię od Ciebie cana tego ak35 ale to jush temat na priva !! |
Re: Nie wiem ale chyba chodzi o mnie !
Cytat:
i uważaj z upgrade co byś złego firware nie wgrał bo wyjdzie Ci zwykłą gazrurka model 0.1a bez opcji " do zastosowań specjalnych" :) |
Cytat:
|
Czytalem... 8) Odpisalem... ;) Mysle, ze lepszym rozwiazaniem jest podawanie linku gdzie dany plik lezy albo przesylanie na @ niz zapychanie forum tak duzymi plikami...
Teraz ale mi sie dostanie ;p Pozdrawiam |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Zetoxa przez moment myślałem że to do mnie ale na szczęscie skumałem w porę o co chosi :-D :-D N9i9e1-8j0a98-7t388o-98bl7o67ko7w39a666l0em-L45e994pp9er3 >> pan L = L45e994pp9er3 << bez cyfr oczywiście A mówiłem że ten kod robi same kłopoty i nieporozumienia !!!!!!!! Yahol sorka za wprowadzenie w błąd ehh ... |
Niezamaco:-D ciemnota jestem i tyle:-D
Jak mówił stary Ben MacCumba: Y zayzrzał w zwecyadło, y ydyote uyzrzał:-D |
Re: Uniwersalny klucz do wszystkiego !!!
Cytat:
prosze czytac uwaznie!!! |
Re: Re: Uniwersalny klucz do wszystkiego !!!
Cytat:
po uważnym przeczytaniu, wnoszę o zablokowanie tego tematu za głoszenie treści antyparlamentarnych. |
Re: Re: Uniwersalny klucz do wszystkiego !!!
Cytat:
partii pozdro |
jak mnie zablokujecie, to wyjdę na ulice!!!
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:51. |