![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Wyjadacz
Data rejestracji: 09.05.2002
![]() |
Gdy już zainstalowałeś patcha, to w domyślnym katalogu "C:\Program Files\eDonkey2000" znajdziesz dwa pliki exe - gd (1,07 MB) i gdonkey (38 KB). Uruchamiaj osła zawsze przez pliki gdonkey.exe - jest to loader, który czuwa w tle i dodaje linki do zakładki download. Dla pewności zainstaluj to, co zamieściłem w załączniku.
EDIT: Sorry, nie zauważyłem i powtórzyłem załacznik...
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 11.07.2002
![]() |
Zainstalowalem fix, odpalam przez gdonkey.exe klikam na linki Zipa ale dalej wyskakuje This is not a valid ed2k-link.
A tak wogule to jak sie tym polaczyc? Ostatnio zmieniany przez Mlody-San : 02.08.2002 o godz. 18:54 |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Bywalec
![]() |
OK miales raceje bylo %20
W notatniku tam gdzie bylo %20 dalem odstep i potem copy ale gdzie mam to PASTE (WKLEJ)? |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Bywalec
![]() |
Przypadkowo udalo mi sie polaczyc (connected) i ustawilem download twoch filmow ale pisze Queued (czyli w kolejce). Jak dlugo bede musial czekac? Czy oplaca sie wogule czekac? Czy to wogule zacznie sie kiedys sciagac?
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Bywalec
![]() |
ID? A gdzie to sprawdzic.
Probuje sie polaczyc ale caly czas pisze can't connect i probuje dzie indziej ale die indziej jest to samo i tak o kolo macieju :-) Aha w Max download speed i upload speed i line speed mam napisane 0 - to znaczy ze program automatycznie to wykryje. Czy tak ma byc? Bo nie zabardzo wiem jaki jest max u mnie. Myslalem ze 200 KB/s ale dzisiaj na KaZaA mialem ponad 210 KB/s. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Bywalec
![]() |
O juz wiem gdzie jest ten znak zapytania
pisze ID: 0 Dzisiaj sciagnalem aktualna liste serverow z "szeer riaktor" :-) |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Team Member
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 15.07.2002
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
#8 |
|
Bywalec
![]() |
Nie na pewno nie pomylilo mi sie :-)
Tak mam ponad 1Mb lacze. Jest to przez kabel. Problem w tym ze jestem na wakacjach w Kanadzie (Toronto) i w polsce moge o czyms takim pomarzyc :-( Powiedz mniej wiec dzie to mam skonfigurowac. |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
WeldMaster
Data rejestracji: 16.08.2001
![]() |
Cytat:
Zainstalowałem działa w 256 kolorach |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
WeldMaster
Data rejestracji: 16.08.2001
![]() |
Mam to na składance pirackiej kupionej z pierwszym pecetem w 1995.Nie mam servera,ale komp jest włączony non -stop (SDI)i przez Kaazee może byś mnie wykrył.NP:nazwe plik w specyficzny sposób żeby nie było faka.
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Wyjadacz
![]() |
Hej, jeśli doszliśmy już do tematu "gierki na życzenie", to może wiecie, skąd ściągnąć "The Incredible Machine - Contraptions"? W eDonkey i KaZaA nia ma...
|
|
|
#12 | |
|
Wyjadacz
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |