Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 21.05.2006, 20:23   #1
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Smartek - rozumie ze mozna jakiejs sieci nie lubic ze swoich powodow
genralnie nie martw sie - plus tez Cie zrobi w ch.. tylko daj mu szanse
mnie juz raz wq..il i po 6 latach (bylem jednym z pierwszych uzytkownikow simplusa - ruszyl w czerwcu, ja sie przylaczylem w lipcu i trwalem z nim ponad 6 lat) pozegnalem sie z nim
powrot teraz bylby traumatyczny
w idei pracowalem i wiem jak sie traktuje tam klienta (a pracowalem przy klientach biznesowych - teoretycznie lepiej traktowanych) - generalnie jak w plusie czyli jak g.
w erze jestem dwa lata i na razie nie narzekam - pewnie do czasu...

wiec to ze Ci era zalazla za skore to jeszcze nic nie znaczy

i czemu mam olewac UMTS? powinien mi dac okolo 50% wyzszy transfer jesli go zlapie
w dodatku u wszystkich najtansze modemy edge pracuja w klasie 6 dopiero te drozsze w klasie 10 czyli na pelnej przepustowosci
niestety - dobry modem to od 900 w gore przy najtanszym abo u kazdego operatora

dobra - musze sie przeleciec po operatorach
z tego co widze tylko era ma umts u mnie, ale nie wiem czy bede go lapal i czy transfer realny mi wystarczy - ponizej 128kilo przy 100% stabilnosci nie ma o czym rozmawiac

edit:
900 za modem mnie nie przeraza z prostego powodu - ekonomia
mam lacze 800kilo ktorego nie wykozystuje bo przestalo byc stabilne od 2 miechow i zaczeli ciac p2p
wiec kopa w d. takiemu oeratorowi
place za to 90pln + 36 za obowiazkowy pakiet kablowki
mieszkam w Pozaniu ale nawet tu nie ma konkurencji - kablowki podzilily sie dzielnicami i nie konkuruja ze soba, tem, gdzie jest radiowka nie ma kabli
netia u mnie tylko radiowo czyli nie daja neta, telepsy wiadomo - odpadaja pod kazdym wzgledem, glownie ekonomicznym
jesli przejde do ery to za 50 mam duzo wolniejsze lacze (jesli bedzie stabilne to wole wolniejsze) i nie mam kablowki ze swomi wspanialymi 65 kanalami ktorych nie ogladam
76pln w kieszeni co miesiac - modem zwraca mi sie w pol roku
pozostaje tylko kwestia stabilnosci i faktycznej przepustowosci lacza
jesli bedzie u mnie 200kilo to biore bez wachania

Ostatnio zmieniany przez nimal : 21.05.2006 o godz. 20:36
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: