![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Zarejestrowany dla jaj
Data rejestracji: 25.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A ja mam do pracy 26 km, to też mam
rowerem jeździć? Kolarzem nie jestem
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
dupa a nie
Zlotowicz
Data rejestracji: 06.08.2004
![]() ![]() |
A LPG cały czas tanieje
dziś tankowałem po 1.94 zł i mam nadzieję że jeszcze trochę w dół pójdzie. Pozdrowienia dla wszystkich co dalej jeżdżą na benzynie i nie biorą udziału w bojkocie Nie wiem czy było, ale dosyć ciekawy serwis dla Krakusów. http://www.dobaku.pl/
|
|
|
#3 |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dola***322;em gnoj***243;wki na automacie Neste za 3.79 E95 4.04
na innych stacjach E95 4.19 |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ismail Delivered
Data rejestracji: 29.08.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Te***380; mam w domu Lanosa na gaz i musz***281; przyzna***263;, ***380;e ogromna oszcz***281;dno***347;***263;..
Jednak cena gazu razem z benzyn***261; p***243;jdzie do g***243;ry
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
< pojawia się i znika >
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 25.02.2004
![]() |
W dniu wczorajszym na stacji BP byłem świadkiem ciekawego zjawiska, facet podczas tankowania popatrzył na dystrybutor i zaczęły się krzyki:
Cytat:
koleś darł sie na całą okolicę bluzgając na dystrybutor paliwa, przyznam, że różne wiązanki leciały dość długo ![]() wiele osób było wdzięcznych, że swoją złosć rozładowywał na dystrybutorze, a nie na ludziach
|
|
|
|
|
#6 |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
we Wroc***322;awiu te***380; jest sporo zagazowanych autobus***243;w...w Warszawie dopiero jakie***347; testy.......
a i te autobusy zapychaj***261; chyba na gaz ziemny.... |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
jak tylko sniegi stponialy to wskoczylem w rolki
pierwsze pare dni zdazalo sie ze jezdzilem przy -11 stopniach rano ![]() ale kondycja do przodu zdecydowanie do pracy mam 9km i brak sciezek rowerowych, dziurawe chodniki a na jakis 2km droga wylotowka bez pobocza i bez chodnika i sie datylko z glowa - kamizelka odblaskowa i tak jechac zeby kierowcow nie wqrwiac czasu zajmuje mi to tyle co jazda autobusem (ja nie staje na przystankach i nie czekam na przesiadke) teraz Zonie susze glowe zeby rowerem jezdzila (rolka powiedziala zdecydowane nie na tej trasie) |
|
|
|
|
|
#8 |
|
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.02.2003
ja zacz***261;***322;em sezon rowerowy - troch***281; p***243;***378;niej ni***380; w poprzednich latach ale musia***322;em wymieni***263; po***322;ow***281; osprz***281;tu, bo sie troszk***281; zu***380;y***322;, ***347;rednio robi***281; 5000 km rocznie - mo***380;e nie jest to du***380;o, ale kondycj***281; da si***281; za***322;apa***263;
i p***243;***378;niej nie mam problem***243;w z przesiadk***261; na narty
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
mógłbym: - lać olej opłowy + ace dla wytracenia koloru ![]() - lać olej opłowy + olej rzepakowy w stosunku 1/2 - kupować ropę za 2 zł niestety, autko moje pije tylko e95, więc możliwści jak narazie nie mam. chyba że ktoś z was zna jakiś sposób? podzielcie się
|
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Team Member
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 15.07.2002
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
#11 |
|
Jukebox Hero
Data rejestracji: 17.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja na szczescie nie musze rozpoczynac bojkotu benzynu bo moja rodzinka bojkotuje ja dawna (od pierwszej polowy lat 90 chyba, maly bylem to nie pamietam dokladnie kiedy tata zamontowal do łady gaz)...
Kazdy nowy samochod ma od razu wstawiana instalacje gazowa. Koszt faktycznie spory ale bardzo szybko sie zwraca. Historie o psuciu silnikow przez gaz to bzdury, choc osiagi sa rzeczywiscie nieznacznie nizsze (moj brat ma w passacie jakis wypasiony gaz sterowany komputerem i mowi ze juz nie widzi roznicy). Jednym slowem polecam. Gorzej tylko ze nasze panstwo za ceny gazu tez predzej czy pozniej sie wezmie (i tak sie wzielo, kiedys kosztowal kilkakrotnie mniej :/). Znam wiele osob ktore zarzekaly sie ze gazu nie zaloza - ale na skutek ostatnich wyczynow z cenami benzyny jakos zalozyly i nie narzekaja
Ostatnio zmieniany przez sobrus : 21.04.2006 o godz. 13:24 |
|
|
|
|
|
#12 | ||
|
Team Member
CDRinfo VIP
![]() |
Cytat:
Cytat:
poza tym zagazowane auto to kupa problemów np nie można parkować na podziemnych parkingach...
|
|
|
|
#13 | |
|
Czepek - od czepiania sie
Data rejestracji: 04.03.2004
![]() |
Cytat:
2. mysle ze jak bedzie E-95/LPG ~ 3/1 to zaczniesz to jednak rozwazac 3. poza parkingami to jakie problemy? przy instalce od II generacji w gore jedynym problemem staje sie butla, ktora gdzies trzeba wcisnac ja do gazu nikogo nie przekonuje, w sumie wychodzi na to, ze im mniej zagazowanych to mniejsza szansa na krojenie przez panstwo tychze
|
|
|
|
#14 | |||
|
Team Member
CDRinfo VIP
![]() |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
|
#15 | ||
|
Czepek - od czepiania sie
Data rejestracji: 04.03.2004
![]() |
zeby skonczyc temat to tylko odpisze i OT, dyskusja na tym polega ze jest wymiana zdan wiec wymieniam
![]() Cytat:
Cytat:
nawet inst. II generacji, np golf3 1.6 nie powoduje ZADNYCH zapachow/smrodow gazu w aucie i poza nim, a zagazawanych pojazdow znam wiele - oprocz inst I gen (gaznik) nic nie smierdzi, i zazdroszcze Ci, ze masz tak wysokie dochody ze nawet przy trzykrotnej roznicy cen benz. i gazu zostaniesz przy benzynie nie przekonuje nikogo ale dziwie sie ze mozna miec negatywne zdanie o inst. gazowej znajac ja tylko z opowiadan
|
|
![]() |
|
|