![]() |
Cytat:
|
cale szczescie ze ten boniek odszedl.ja wogole nie wiem kto go na to stanowisko wpuscil;) Ja bym prponowal powrot engela, albo zeby druzyne odjal smuda.moze teraz nie jest taki dobry ale pare lat temu pokazal klase:) No i oczywiscie mala roszada w skladzie.bo bez nowych graczy to my daleko nie zajdziemy.
|
Cytat:
Szczerze mówiąc polska piłka nozna mnie nie interesuje ale z tego co szłysze co oni wyprawaiją to JAK DLA MNIE POLSKA reprezentacja powinna być rozwiązana przynajmniej wstydu by nie było ... |
No i bardzo dobrze że odszedł
może na jego miejsce wejdziektos lepszy....oby;) |
Ja prpopnuje zebym to ja objal funkcje trenera kadry polskiej , rezultaty i wygrywane mistrzostwa beda zapewnione 8) Czekam na list od PZPN , czyli zaproszenie na moja inauguracje. ;)
|
jak ja bym był selekcjonerem to skład byłby taki :
w bramce Bartek Danowski Obrońcy : Majonez Zbieg Tomgoo Laser Pomoc : Yahol Sid Weron Grzeniu Napastnicy : Brzuski i Bas (majsterz zlotowi wszystko wykombinuja ) a na ławce cała reszta :) (nicki jakie wybrałem nie są żadnym podlizywaniem sie (bo po co ? ) tylko te które przyszły mi jak najszybciej na mysl :) ) a dla Ciebie DRUSS przewidziałem specialną funkcje : ASYSTENT trenera do zaopatrzania w napoje chłodzące (a jak że Dobry Browa - gwarantowany sukces) i wygralismy mistrzostwa świata :) Pedros i ZiP - eksperci do spraw mleka ! |
hehehe calkiem calkiem
tylko ja na obronce - hmm no niech bedzie ale zapomniales o jednym forumowiczu ktory moglby w ataku grac bylby nim bgn :D jakby wyskoczyl w tej swojej masce to wszyscy przeciwnicy by spie..... uciekli :D PS bgn is't just a joke ;) |
Witam !
Ale ześ sayan trafił - niewiem jak ? W szkole gram ONLY na obronie. Co do BGN'a na ataku - jestem kompletnie za ! / nie lubi dresów więc przeciwników pewnie tesh / Pozdrawiam cała drużynę CDRINFO zaplecze techniczne i ławkę rezerwowych trenera i całą resztę !!!! |
Kiedy pierwsze zgrupowanie? ;) :P
|
jesli chodzi o mnie to tylko bramkarz... wzrost, dlugie nogi, spora predkosc i refleks zawodowego quake'ra swoje robi...
na pomoc nie nadaje sie zupelnie - astygmatyzm mnie gubi i przeglad pola mam do dupy... ale dzieki za miejsce w wyjsciowym skladzie! |
trafiłeś!
Ja jak gram to tylko i wyłacznie na obronie! Hoho fajna drużyna :D Nara;p |
Cytat:
Z wrażenia omal nie spadłem z krzesła 8) :) :-D |
[QUOTE]sayan napisa***322;(a)
[B]jak ja bym był selekcjonerem to skład byłby taki : ... a na ławce cała reszta :) ... no to zważywszy na ilość ludzi zarejestrowanych na forum i w miarę czynnych to ławka jest bardzo długa... |
wracajac do Bońka. Mysle ze dobrze ze sam odszedl a nie znowu ktos trenera reprezentacji wywalil!
|
[QUOTE]przemas napisa***322;(a)
[B] Cytat:
te PRZEMAS ... na gifie tak zasuwasz.. to bedziesz rezerwowym lewo skrzydłowym |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:10. |