![]() |
co do składu
Master (via ASTER) bedzie naszym szefem CDRZPK (CDRowyZwiązekPiłkiKopanej). Załatwi nam obozy treningowe w Stanach :) |
Cytat:
|
3 tygodniowy pobyt = zaopatrzenie w browary i mleko ? czy własnymi kosztami ? NEGOCIUJ
|
Cytat:
|
No to kiedy to zgrupowanie? :)
Cholera bo juz nie moge sie doczekac.:) Z nasza ekipa dowalimy kazdemu do zera :P Nie ma co trzeba zaczac od dzisiaj zeby na wiosne ladnie wszystkich pyknac w eliminacjach.:) A powracajac do Bonka . Dobrze zrobil. Niedosc, ze gosc jest cienki czego przykladem bylo spuszczenie 2 zespolow we Wloszech do drugiej ligi. To jeszcze w Polsce nie ma aktualnie dobrych zawodnikow, ktorzy moga wywalczyc awans. Boniek zdal sobie sprawe z tego i w koncu odpuscil teraz wybiora Kasperczaka. Normalnie to bylaby strata dla Wisly ale i tak ja rozsprzedadza wiec go wezma(prawdopodobnie) bo to najlepszy trener w Polsce. |
Cytat:
|
kurde
jak wy to robicie,że cytujecie post w kawałkach i dodajecie swoje komentarze:o
|
Re: kurde
Cytat:
w ten sposob mozesz porozdzielac cytaty i odpowiadac na kazdy z nich z osobna |
Zapomnialem sie wypowiedziec o Bonku. Wedlug mnie nie nadawal sie do tej roli tak jak Englel, ale zaden trener z kupy zlota nie zrobi :)
|
Cytat:
|
Cytat:
Mialo byc tak Zaden trener z kupy, zlota nie zrobi. Gdy pisalem o kupie to chodzilo mi o pilkarzy. Chodzilo mi takze o to, ze nikt nie zamieni Kupy w Zloto :) |
Mi też dokładnie o to chodziło:-D :-D :-D
|
No prosze, cóż za loża szyderców. ;) Ja tam zawsze będe kibicował naszym Orłom, chociażby mieli przegrywać z San Marino. Mamy takich piłkarzy jakich mamy, czy to ich wina że są najlepsi w kraju? Że zarabiają tyle ile zarabiają? Prawda jest taka że zwolnienie Engela było wielkim błędem. Popełnił błedy, jednak każdy podobno sie na nich uczy. Więcej by już ich nie zrobił. Ciekawe kto teraz, oby tylko nie jakiś Broniszewski! Brrrrr, na samą myśl niedobrze mi się robi.
|
nasi potrafia grac, tylko wielkie pieniadze i przepychanki w pzpn robia swoje. to boniek kazal naszy szarpac w spotach reklamowych (choc nasi nie mieli niec przeciwko temu, jak mozna, to czemu nie? ).
moze to zabrzmi glupio, ale gdy boniek obejmowal posade selekcjonera, wiedzialem, ze to bedzie porazka (we Wloszech wszystkie druzyny, ktore prowadzil dostaly niezle baty i pospadaly, za co spi...rzal stamtad w podskokach). wkurzylo mnie to, ze za to, ze engel popelnil jeden blad, to zaraz go wykopali (swoja droga, boniek musi miec niezle uklady w zwiazku, ciekawe, od kiedy sie szykowal na ten stolek). |
po pierwsze sadze ze nie mozna mowic i engel popelnil blad bo niby jaki - przeciez po 20 latach nasza druzyna grala na MS
i to ma byc blad ze nie wyszli z grupy - a co pewnie wszyscy mysleli ze od razu znajdziemy sie w finale najpierw trzeba naszych nauczyc grac jakbym zostal trenerem to przez dwa miesiace przed rozgrywkami dzien w dzien pedzilbym ich jak bydlo przez 40 km a potem maly meczyk po te nasze barany nie umieja biegac i byle pigmej ich wyprzedza po za tym nauczylbym wszystkich tych indywidualistow grac zespolowo i nauczylbym podawania pilki koledze jak ma lepsze pole do strzalu a nie kiwal sie z cala obrona i strzelal Panu Bogu w okno na poczatek tyle |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:28. |