![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 |
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
nie pro***347;ciej by***322;o bo tego wog***243;le nie by***322;o
![]() Przenie***347;***263; to ja to mog***281; na poziomie rejestru, ale jak i jak wog***243;le to przywr***243;ci***263; bez reinstallki programu Icemac no zakumali***347;cie ![]() ![]()
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
Cichy mod
Data rejestracji: 16.03.2003
![]() ![]() |
Hmm...w takim razie trzeba bedzie pobawic sie sciezkami. Zrobimy ciapus tak
![]() Prawdopodobnie backupu nie masz klucza, ktorego usuneles to zrobisz tak. Usuwasz oprogramowanie do SE i instalujesz je ponownie. Pojawi sie znowu ta ikonka na pulpicie. 1. Uruchamiasz edytor rejestru Start > Uruchom > regedit 2. Wchodzisz do HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Explorer\Desktop\NameSpace 3. Szukasz galezi (prawdopodobnie {A5110426-177D-4e08-AB3F-785F10B4439C}) i klikasz na nia prawym, aby eksportowac ![]() 4. Zapisujesz gdziekolwiek i nazywasz jak chcesz ![]() 5. Teraz skaczesz do notatnika i edytujesz ten plik .reg 6. Zamieniasz ...\Desktop\NameSpace... na ...MyComputer\NameSpace... ![]() 7. Zapisujesz po zmienie i uruchamiasz ten klucz rejestru. 8. Teraz nie jestem pewnien tego, wiec uwazaj! Robisz reboot komputera, jezeli ikonka dalej jest na pulpicie to usun cala galaz HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Explorer\Desktop\NameSpace\{A5110426-177D-4e08-AB3F-785F10B4439C} i reboot. Oczywiscie reboot mozna zastapic refresh z prawokliku na pulpicie. Powiedz czy sie udalo ![]()
![]() Ciekawy blog LiTEa <-- Click ![]() ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y Ostatnio zmieniany przez Piterniel : 22.12.2006 o godz. 11:03 |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
CDRinfo VIP
![]() ![]() |
ok... czym w najgorszym przypadku mogą się skończyć te zabawy? Bo jeśli możliwe jest nieuruchomienie windowsa to ja odpadam z gry.
Jeśli chociaż w 1% to możliwe to ja odpadam ![]()
![]() |
#19 | |
Cichy mod
![]() ![]() |
Cytat:
![]()
![]() Ciekawy blog LiTEa <-- Click ![]() ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Guru
Data rejestracji: 07.01.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#21 |
Wujek Cięta Riposta ;D
Data rejestracji: 22.11.2005
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
*Dziadziuś*
Data rejestracji: 27.10.2005
![]() |
nie mieszaj w rejestrze
zr***243;b to programem Unlocker Cytat:
![]() |
![]() |
#23 |
CDRinfo VIP
![]() ![]() |
chłopaki w pracy jestem,a po pracy wigilia w domu, a jutro rano wyjazd do babuni.
Dam znać ![]() Dzięki za zainteresowanie, buziole dla Was ![]() ![]()
![]() |
#24 |
Cichy mod
![]() ![]() |
Tylko co ma piernik do wiatraka
![]()
![]() Ciekawy blog LiTEa <-- Click ![]() ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
*Dziadziuś*
Data rejestracji: 27.10.2005
![]() |
![]() |
#26 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja też nie lubię ikon na pulpicie...
Ale usuwam je za pomocą TweakUI - wystarczy odptaszkować opcję przy tym FM ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Cichy mod
![]() ![]() |
Bezp***322;atne narz***281;dzie, kt***243;re pozwala na wykonywaniu operacji (przenoszenie, zamykanie) na plikach lub folderach zablokowanych przez jakie***347; procesy lub aplikacje.
Ok tylko ten folder nie jest ani blokowany przez aplikacje, ani u***380;ywany przez program. Wiec nie wiem dlaczego mialbym uzyc tego programu. IMO to nie jest folder, przynajmniej nie jest tak traktowany przez system tylko jako modul lub cos w tym stylu. Moze sie myle i chcialem sprawdzic, wiec zainstalowalem. Niestety (a moze stety) mialem racje ![]() ![]() Reetou - pewnie wygodniejsze, ale wykonuje to samo co opisane wyzej. Oczywiscie najwazniejsza wygoda usera ;-).
![]() |
![]() |
![]() |
|
|