![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 15.02.2003
![]() |
Koszt polaczenia z 0-801
Jak jest naliczany koszt polaczen z tymi numerami z komorki, konkretnie chodzi mi o Heyah i Idee?
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Coauctor delicti
Data rejestracji: 23.12.2002
![]() |
A w ogóle to jest możliwość dzwonienia na nie z komórki
Od kiedy
|
|
|
#3 |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 15.02.2003
![]() |
Nie wiem, myslalem, ze mozna
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Wymiatacz
Data rejestracji: 18.06.2002
![]() |
Cytat:
Są to oczywiście moje przypuszczenia tylko, ale z drugiej strony, czemu miałoby być inaczej... na 99% tak jest. Zresztą, zadzwoń sobie na BOA swojego Operatora i się dowiedz, a będziesz miał 100% pewność. |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Prorok na F.O.R.U.M.
Data rejestracji: 01.01.2002
![]() |
No nie wiem czy da się zadzwonić na 080x. u mnie w telefonie (tak-tak) po wybraniu numeru 0800 pisze koniec połączenia. To tak samo ja z numerami 0700 na nie wszystkie da się dzwonić. Chociaż w abonamencie może różnie być, zależy to też pewnie od operatora, wiem że te niektóre 0700 w erze swego czasu trzeba bylo aktywować, jak jest teraz to nie wiem.
"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing" - Edmund Burke "Jedynym sposobem na to by zatryumfowało zło, jest gdy dobry człowiek nie robi nic." -------------------------------------------------------------------------------- Ten post NIE powstał w celu przekręcenia licznika o kolejną cyferke - copyright by nie Nimal ani nie Gallus a Eliasz __________________________________________________ _______________ |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
zaleznie od sieci mozna dzwonic tylko na niektore 0700 (na pewnoe w erze mozna na niektore)
0800 i 080x - w idei mozna na numery wykupione przez operatora (infolinia idei) i tylko na ten, zaden inny, w innych sieciach wogule nie mozna |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Nikoniarz
Data rejestracji: 26.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
na 0800 można dzwonić z sieci Idea...
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Wyjadacz
Data rejestracji: 09.05.2002
![]() |
Na 0800 można na pewno dzwonić z POP-a. Natomiast w Heyah nie można (dla mnie to jest irytujące bo nie mogę się za darmo połączyć z konsultantem Inteligo).
|
![]() |
|
|