![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#46 |
|
Guru
Data rejestracji: 26.04.2002
![]() |
a nie mzoesz kupic modemu z routerem i podpiac do tego jakis tani AP?
ja mam w domu AP minitar i jestem w 100% zadowolony. sprzet stoi w srodku domu, i wszedzie jest zasieg, czy to na gorze czy na dole. a jesli chcesz all-in-one, to polecam modem/router/switch/wifi malo znanej firmy Topcom. pewnie zaarz sie odezwa uzytkownicy czegos lepszego , z glosami,ze to scierwo jest itd,ale.... sygnal to daje bardzo mocny, sprawdzalem u wujka w mieszkaniu moj AP i sygnal po przejsciu pzrez 2 stropy betonowe byl dosc slaby, a przy Topcomie- ok 76-80% . nie wiesza sie, jest dosc zgrabne....zreszta chyba nie wygld sie liczy.... wujek zaplacil za to kiedys w makro 370 z karta PCMCIA. a taki sprzet dostaniesz na pewno w MM,ale pewnie na necie znajdziesz tanszy. A co do pentagramow.... tez polece smialo. w biurze pracuje pentagram cerberus(all-in-one ale bez wifi) i porafi dzialac bez zresetowania sie ok 2 miesiace. niezawodny sprzet.
Ostatnio zmieniany przez Stef : 21.01.2007 o godz. 22:52 |
|
|
|
|
|
#47 |
|
Guru
Data rejestracji: 23.08.2004
![]() |
no tak tak
ale to lacze ma byc nie dla mnie tylko dla mojej dziewczyny. ona bedzie na laptopie siedziec w swoim pokoju na pietrze i przegladac www i gadac na gadu. a sciaganie czy cos to ze stacjonarnego. dlatego to jak najtaniej trzeba zrobic jakbym robil dla siebie to bym nie zalowal na linksysa.obczeje to forum zaraz |
|
|
|
|
|
#48 |
|
Guru
Data rejestracji: 26.04.2002
![]() |
no to najtaniej to cie wyjdzie pociagniecie kabla.... tyle ze wifi bedzie wtedy w calym domu... czy na pietrze czy na parterze..a to wygoda jest spora....
|
|
|
|
![]() |
|
|