![]() |
prosze cie bardzo
filmy juz sa 1 i 2 .avi to org z aparatu 15fps 3,4,5 .avi to konwersja trzech ostatnich te trzy ostatnie to org z aparatu |
No ja przed chwilą na giełdzie byłem i myślałem, że nie dojdę do samochodu.. Parówka straszna.. A jeszcze tylko wspominam wczorajszą burzę..
No ale nic - zgodnie z obietnicą kilka filmików. I jeszcze raz dziękuję Demkowi za użyczenie serwera :) Na razie są 4, za chwilę doślę jeszcze 2 :) http://demek.kamikazedriver.info/cdrinfo/andrzej9/ ----EDIT Jak ktoś chce ściągnąć filmiki, to jeszcze się kilkanaście minut wstrzymajcie. Za chwilę będą one wszystkie zajmowały ok. 11 razy mniej niż do tej pory (przykładowo 2MB zamiast 36..) z niewielką utratą jakości :) |
u mnie cieplej niz wczoraj
a ze wczoraj lalo to dzis parno jak sku...yn |
w Poznaniu, jak pisal ro z burzy nici
oziebienie obajwilo sie tym, ze rano o 6 jadac na gielde nie musialem wlaczac klimy potrzebna byla dopiero o 7 jak wracalem ^_^ |
Wieczorem wychodzac na dwor w "bezrekawniku" bylo wrecz zimno. Juz sie cieszylem, ze dzisiaj bedzie chlodniej, ale wstalem o 10:30, wyszedlem na kilka sekund na dwor i sie zalamalem. Jest prawie tak jak wczoraj, eh :-(.
|
Cytat:
Prawie wszystko się zgadza :) Dobrze kojarzysz wiadukt przy Powstańców Wielkopolskich, który nie wiem jeszcze w jakim stopniu, ale jest rozkopany. Sprawdzę w najbliższych dniach. Natomiast pojechałem tym drugim, przy więzieniu, gdzie właśnie jest to podwyższenie chodnika, które umożliwiło przejazd. Jedyne, co się nie zgadza to to, że nie jechałem przez żaden most, ale to tylko dlatego, że ruszyłem spod Chrobrego ;) Wcześniej tak, jak wracałem z siłowni to przejeżdżałem przez dwa na ulicy Długiej, ale jak one się nazywają to nie wiem. |
Cytat:
Ja to musze wyjasnic !! Nie daje mi to spokoju. Ale chyba juz kumam, jechales od strony centrum w kierunku polnocnym, powiedzmy ze osobowice albo gdzies na lewo, okolice krasinskiego, psiak-wazne ze po zdjeciach wiem skad. A wiec, jechales mostem mieszczanskim, uniwersyteckim lub pomorskim. Do wyboru wiadukt przy wiezieniu (pomorska chyba) lub przy powstancow wielkopolskich-ale tamten teren rozkopany. No i ten pierwszy ma takie podwyzszenie z chodnikiem. Chyba o to chodzi. Na poczatku myslelem ze jedziesz z przeciwnej strony i dlatego mowielm o osobowickiem :D Uff :) |
Cytat:
Filmiki zaraz powrzucam, bo Demek użyczył mi serwera :) Miałem to zrobić wczoraj, ale bateria mi się w aparacie wyczerpała, a w tym komputerze nie mam czytnika. Zaraz będę się tym bawił, więc po południu powinno coś być :) |
Cytat:
Aby trawniki i kwiatki były ładne trzeba zrobić porządny system nawadniania, który będzie działał non stop, a przynajmniej przez godziny największego upału. I nie chodzi tu, żeby non stop kwiatki podlewać, bo tak to się je zadusi, ale co kilka-kilkanaście minut włącza się zraszacz i delikatną mgiełką wody podlewa trwanik. Widziałem coś takiego w Stanach praktycznie w każdym miejscu, gdzie jest więcej trawy i naprawdę zdaje to egzamin. A koszty wcale nie są nie wiadomo jak wysokie.. |
andrzejj9 - co to byl za most bo juz zglupialem :) No chyba ze jechales od dupy strony jak ja to nazywam przez milenijny :]
Wroclaw - europejska stolica mostow, a co tam, SWIATOWA ! :D EDIT: A jakis filmik wrzucisz czy nie warte sa by ujrzaly swiatlo dzienne ? |
Witam !
Cytat:
A tak na serio - jak widzę np. w takim wyremontowanym parku (o którym już wyżej wspomniałem) dziś trawnik, który z 3-4 tygodnie temu był naprawdę ładny (a tak się składa, że jest naprawdę duży) - to naprawdę żal. I co ciekawe - właśnie w piątek byli tam pracownicy, co podlewali ... ale chyba tylko krzaczki i kwiatki - co prawda pewności nie mam ... ale za trawkę się już nie zabrali. Choć z drugiej strony takie podlewanie w samo południe - to też raczej szkodzi (w pełnym słońcu ...) A w Poznaniu - trochę się pobłyskało, trochę zagrzmiało i ... ani kropli deszcze (przynajmniej u mnie) :( Pozdrawiam ro29 |
no no niezla burza
dodam tylko ze 60 km od Ciebie, w Legnicy lekko pokropilo, pogrzmialo i poblyskalo, zaraz potem znowu zrobilo sie goraco ;] a zapowiadalo sie na ulewe ;) |
Cytat:
|
Witam !
Cytat:
Dostałem od kuzynki sms'a że burza była i padało - ale jak i ile to dokładnie jeszcze nie wiem ;) Cytat:
A w Poznaniu niestety - troszkę powiało delikatnie, trochę się chmurzy - ale czy z tego będzie deszcz ... A trawa sucha że aż smutno patrzeć ... Pozdrawiam ro29 |
Niech to! I nic nie bylo..
Troche powialo, temperatura lekko spadlo i mnie ominelo :-(. WTF?! |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:58. |